neděle 27. března 2016

March Favourites 2016

Krásný nedělní den. :)

Po celkem dlouhé době mě dnes vzbudily sluneční paprsky, které zapříčinily mou dobrou náladu. Jelikož to u nás vypadá na pěkný den, chystám se na menší procházku, abych nasála krapet jarní atmosféry. Jak trávíte nedělní den vy?
Blíží se konec dalšího měsíce, takže bych měla shrnout pár kosmetických věcí, které jsem si v březnu oblíbila.



Začala bych mým nejvíc oblíbeným mandlovým tělovým mlékem od Weledy. Tohle mléko má hned několik věcí, které na něm mám moc ráda, jako třeba praktický aplikátor v podobě pumpičky, který u tělových mlék upřednostňuju. Nejlepší je, že se tohle mléko dokáže opravdu rychle vstřebat do pokožky, což mi dělá radost. Hydratace je na jedničku. Pokud si tělo namažu večer, ještě ráno po probuzení mám pokožku krásně jemnou. Nesmím zapomenout na příjemnou a jemnou marcipánovou vůni. Pokud je vaše pokožka přecitlivělá, tohle tělové mléko je jako stvořené pro ni.



Tento měsíc do oblíbenců zahrnu dva produkty Saloos. Přijde mi to jako dlouhá doba, kdy jsem o této značce naposled psala, a proto mám potřebu ji zmínit. Hodně jsem si oblíbila sprchový olej Intimia, který jsem dostala na narozeniny. Řekla bych, že sprchové oleje jsou super věc pro ty, kteří jsou líní své tělo pravidelně mazat. Olej totiž na pokožce zanechá jemný olejový film, což někomu může vadit, ale zase na druhou stranu je to super, protože je pokožka hydratovaná a už nevyžaduje žádnou péči. Za sebe bych řekla, že olej má specifickou vůni. Cítím z něj dědovu pálenku, což je celkem divné, ale není to poprvé, co mi kosmetický produkt voní jako nějaký druh alkoholu. Ne nebojte, nejsem závislá na alkoholu.



Roll-on Sladké spaní je strašně příjemná věc. Celkem dlouho jsem ho nepoužívala, protože před spaním na něj lehce zapomenu. Až nedávno jsem ho na intru objevila v kosmetické taštičce, což bylo překvapení. Hned jsem si k němu přičichla a uvědomila jsem si proč tuhle věc tak zbožňuju. Roll-on voní dokonale po levanduli a vanilce, což mě dokáže uklidnit a hodit do pohody. Pro milovníky levandule je tohle must-have.



Z dekorativky bych zmínila momentálně mou oblíbenou řasenku od Rimmelu. Jedná se o lednovou novinku Volume Colourist, která by měla pozvolně obarvit vaše řasy. Za sebe musím říct, že mě tato řasenka mile překvapila, ale nechci vám prozradit víc, protože už brzy bude recenze, ve které se dozvíte podrobnosti.



Od značky Rimmel tu mám ještě lak na nehty z kolekce Rita Ora v odstínu 498 "Rain rain go away". Název laku je naprosto dokonalý. Celkem si na takové malé detaily potrpím. Díky nim mám samotný produkt víc ráda. Lak je v krásné nude barvičce, která mi přijde na jaro super.



Poslední oblíbenec je balzámek na rty Vaseline, za který jsem ráda, protože jsem ho moc chtěla. Nejradši bych si pořídila všechny verze, ale musím se krotit, protože balení balzámu je velké a řekla bych, že mi vydrží opravdu dlouho. Na balzámu se mi líbí všechno. Má hezké balení, voní příjemně a opravdu hezky hydratuje rty. Když jsem ho zkoušela poprvé, šla jsem spát s popraskanými rty. Ráno jsem se vzbudila s krásně jemnými a vyživenými rty. Řekla bych, že tento balzám předčil i máslo na rty Labello. To už je co říct, protože lip butter byl dlouho můj velký oblíbenec.



Všechny zmíněné produkty jsou k sehnání v drogériích nebo na Parfums.cz.

Jaký je váš březnový oblíbenec? :)

32 komentářů:

  1. Ahoj Markétko :) my se chystáme s přítelem zítra na dlouhou procházku, ráno mě vymrská :D a pak vyrážíme. A dneska jsme teda dlouho spali, jak je ten posun času a hrozně rychle ten den utíká. Takže teď si chystám články na blog, večer budeme hrát Monopoly a jinak se šetřím na tu zítřejší vycházku, protože máme naplánováno kolem 20 km :)
    Mým březnovým oblíbencem je určitě sprchový olej od Biodermy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veruš :) Tak si užijte zítřejší procházku, já se zítra musím učit, protože hned v úterý píšeme dva testy :/

      Vymazat
  2. Moc krásny článok :D Tuším, že aj ja pôjdem na prechádzku a lak od Rimmelu vyzerá skvele ♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy som chcela vyskúšať túto vazelínu, ale u nás v kamenných obchodoch nie je dostupná :)
    LeeKralova

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně mě zaujal ten roll-on na spaní, levanduli zbožňuji, takže jsi mě na něj docela nalákala :) Lip butter od Labello taky zbožňuji a když říkáš že Vaseline je ještě lepší....tak možná až spotřebuji zásoby balzámků :D

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok:) už dlho sa mi páči táto mandľová rada od Weledy a asi si pôjdem pre nejaký produkt od nej:) a tiež si musím zadovážiť niečo od značky Saloos, tie vône musia byť božské♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Z té řady si určitě něco pořiď, nebudeš litovat ;) Vůně Saloos jsou naprosto dokonalé, nikdy se u nich nesetkáš s chemickou vůní.

      Vymazat
  6. Laky od Rimmelu mám moc ráda a doma jich mám už docela zásobu :) Abych pravdu řekla, tak od Saloosu jsem ještě nic nevyzkoušela, tak možná přišel čas, abych něco zkusila! Ten roll-on mě totiž velice zaujal :)
    Bookshlef Stories

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jich pár mám. Od Saloos určitě něco vyzkoušej, já myslím, že budeš moc spokojená.

      Vymazat
  7. Markét, jak už jistě víš, miluju všechny tvoje články, obzvláště tohoto typu. Taky na mě dnešní počasí úplně dýchlo jarem, už se těším, až bude ještě tepleji :) My jsme dneska měli takovou "velikonoční rodinnou sešlost", tak jsem byla u babičky a dědy. Tak ještě k produktům, co tu ukazuješ - nezkoušela jsem to mléko od Weledy (vlastně nic od Weledy, ale líbí se mi, že je to přírodní, což jsem vůbec netušila!), olej Saloos, který mě sakra láká, a řasenku od Rimmelu. Vím, že bude recenze, ale stejně se musím zeptat. Nějak totiž nevěřím tomu, že to řasy postupně zabarví. Platí to u tebe, nebo ne? Jinak roll-on taky miluju, stejně tak ten lak, i balzámek od Vaseline. Já mám jen ten růžový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! ♥ Tak to jste měli super, u nás byla jen babička :) Hele to s těmi řasy nemůžu říct, protože já sama mám řasy černé jako uhel, takže to nepoznám, ale taky by mě zajímalo, jestli to alespoň trošku funguje.

      Vymazat
  8. Ani jeden z produktů nevlastním takže nemohu posoudit. Můj březnový oblíbenec jsou arabské kajalové tužky, jiné už nechci.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek! Můj nejoblíbenější produkt za březen bych určitě musela říct Clarins olej na rty 02 <3

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se moc líbí ten roll-on :-)
    Olej Intimia mám doma taky a je to pro mě asi jediný produkt od Saloos, který mi až tak nevyhovuje. Přijde mi, že moc neumyje...

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný článek :) Lak má krásnou barvičku, ale není na jaro trošku taková pochmurnější? :) A mohla bych se zeptat, jak funguje ten roll-on od Saloosu? Něco takového vidím poprvé a nějak si nedokážu představit, jaké to je :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, myslíš? Mně to ani tak nepřijde, ale chápu, že každý to má jinak :) Olejíček se nanáší na pulzující body zápěstí, spánku a krku a pak jen čicháš, jak krásně voníš :D

      Vymazat
  12. Saloos už chci dlouho zkusit... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. lak vypadá úžasně, krásná barvička na jaro :)

    love the spring

    OdpovědětVymazat
  14. Mandlová řada a lak rain rain go waway, jsou prostě nejvíc! momentálně jsou to i moji oblíbenci a jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou a jsem ráda, že jsi s nimi spokojená :)

      Vymazat
  15. Barvička laku je dokonalá! :) No a jsem čím dál tím víc zvědavá na tu řasenku! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  16. Vazelína je nej! Po tomhle odstínu od Rimmelu dlouho koukám, takový krásný nude odstín mi chybí :) až budou slevy naběhnu do drogerky :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No slevy už byly, ten lak v Tetě byl za 30 kaček :)

      Vymazat
  17. Skvelé vecičky ! :) Musím povedať, že od Weledy mám veľa prípravkov a všetky sú skvelé ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  18. Přesně ten lak od RL mám taky doma. A spoustu dalších odstínů, protože to jsou super laky, které se dobře aplikují, rychle schnou, dlouho vydrží a nejsou ani moc drahé! :) Super článek! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks