pátek 27. července 2018

Yves Rocher | Čistící gel, tělové mléko, laky na nehty

Krásný den :)

Měla jsem v plánu napsat samostatnou recenzi na čistící gel, o kterém jsem se na blogu několikrát zmiňovala, ale pak jsem si uvědomila, že by článek mohl být lehce nudný a krátký. Rozhodla jsem se udělat rovnou 3 kratší recenze na 3 různé, moje oblíbené, produkty, pro které chodím do YR neustále.



Těžko říct čím bych začala, protože všechny tři produkty mám velmi ráda... Tak začnu gelem na pleť, protože se o něm zmiňuji v poslední době snad v každém článku.



Čistící gel Hydra Végétal

Jednou jsem si v Yves Rocher koupila čistící gel z řady Hydra Végétal a od té doby se od něj nemůžu oprostit. Myslím, že ho používám přes rok a půl vkuse a mám několikáté balení, tudíž mám tento produkt opravdu odzkoušený. Balení mi obvykle vydrží cca na dva až tři měsíce. Do teď jsem si kupovala menší balení, které pro mě bylo vhodnější na cestování mezi domovem a intrem. Při poslední návštěvě YR jsem si vzala menší i to větší 390ml balení a myslím si, že mi vydrží na delší dobu.



Čistící gel je určený pro normální až smíšenou pleť. Má za úkol osvěžit, čistit a hydratovat pleť. Musím říct, že to všechno splňuje na jedničku. Nejdřív jsem gel používala jen večer ve sprše, teď jsem ho zařadila i do ranní rutiny. Gel má jemnou, nevtíravou vůni, osvěžuje a s přehledem odstraňuje zbytky make-upu, přičemž pleť vyčistí. Oceňuji na něm to, že vůbec nevysušuje, ani nijak mou pleť nedráždí. Momentálně ho používám v kombinaci se silikonovým čistítkem z DM, díky kterému jsou účinky gelu ještě lepší. Vidím, že má pleť je lépe vyčištěná, než když jsem používala ruce a také vidím, že po aplikaci je rozzářenější.



Tělové mléko Vanilka

Tělové mléko úplně nejvíc ocením na podzim a v zimě, protože to jsou dvě roční období, kdy se před spaním pravidelně mažu. V létě už to taková hitparáda není, protože je teplo a já si pak přijdu celá ulepená a mastná. Jsem celkem líná mazat se v létě. Vysušenou kůži zachraňuji za minutu dvanáct. Pokud už se v létě rozhodnu použít tělové mléko, sáhnu po vanilkovém z Yves Rocher. Tento produkt je strašně fajn a mám na něm ráda to, jak rychle se dokáže vstřebat do pokožky, pokud to ovšem nepřeženu a nedám si ho hodně do ruky.



Ve zkratce by se dalo říct, že skvěle hydratuje, pokožka je po aplikaci jemná jako dětský zadeček, a rychle se vstřebá, tudíž nezanechává nepříjemný ulepený pocit na pokožce.
Yves Rocher má v nabídce spoustu vůní. U mě vždy vyhraje vanilka, protože miluji vanilkovou vůni v kosmetice. Zároveň vanilková vůně od YR je moje nejoblíbenější.
Řekla bych, že tohle balení je již moje třetí, úplně nejvíc tělové mléko ocením na podzim a v zimě, jak jsem již zmiňovala.



Jedna věc mi na tomto produktu vadí a to, že má nepraktický aplikátor. Celkem těžko se přes plastový uzávěr tělové mléko dostává ven. Existuje větší 390ml balení tělového mléka, které již pumpičku má. Každopádně, nikdy jsem se nedostala k tomu, abych si koupila větší balení. Jsem spokojená s menším 200ml balením. Vlastně nikdy jsem si ho v YR nekoupila, ale vždy jsem tělové mléko dostala jako dárek, který byl uveden na poukázce.



Laky na nehty

Kdo mě zná, ví, že miluji lakování nehtů. Kdysi jsem střídala barvy, pak jsem našla svého barevného favorita a toho se pořád držím. Mluvím o červených nehtech, které jsou pro mě klasika, a nic se s nimi nedá zkazit. Dříve jsem hledala svůj top červený lak a našla jsem ho v obchodě Yves Rocher. Totiž když jdu do YR a fakt nevím, co si koupit, kouknu na jejich laky a vždy si vyberu nějaký odstín.

Obvykle na ně využívám 40% slevu a lak tím pádem vyjde na cca 60 - 70 Kč. Mám doma několik odstínů, ale vždy se vrátím k jejich krásné červené. Lahvičku s odstínem Coquelicot mám už po třetí. Lak má obsah 5 ml a dá se celkem rychle spotřebovat, pokud se používá pravidelně. Prakticky pořád nosím jen červené nehty a jen občas se stane, že experimentuji s jinou barvou.



Když chci menší změnu, sáhnu po laku taktéž z YR, ale v jiném odstínu. Je to tmavě červená v odstínu Bordeaux exquis. Tento odstín nepoužívám tak často, a proto mám pořád jedno a to samé balení. Tmavě červený lak je o něco dražší, protože je z kolekce laků s gelovým efektem. Ten způsobuje na nehtech lesk jako blesk.


Abych přešla k vlastnostem, oba laky jsou pro mě skvělé v tom, že kryjí již v první vrstvě. Ovšem já jsem zvyklá dávat za všech okolností dvě vrstvy, takže to moc neřeším. Horší je, kdyby nekryly ani ve dvou vrstvách. Rychle zasychají a vydrží na nehtech v pohodě týden.


Zmíněné produkty mám několikrát vyzkoušené, jsem s nimi nadmíru spokojená a dala bych za ně ruku do ohně. 
Taktéž se určitě vyplatí být ve věrnostním programu YR, protože každý měsíc dávají k nákupu nějaký dárek (např. tělové mléko nebo lak na nehty) a vždy vás čeká nějaká sleva na celkový nákup. 

Nakupujete v Yves Rocher? Jaký je váš oblíbený produkt od této značky?

19 komentářů:

  1. Hodně mě zaujalo tělové mléko s vůní vanilky, já takové sladké vůně zbožňuji :) jak píšeš, tak na podzim/zimu bude skvělý a já pokud si na něj vzpomenu, tak si ho na tohle období pořídím!


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky sladké vůně zbožňuji, plus je skvělé, že vůně toho mléka na kůži vydrží několik hodin po namazání. Na podzim a zimu je super :)

      Vymazat
  2. To tělové mléko jsem měla jen to byl sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč jsem taky jednou měla, myslím, a byl moc fajn.

      Vymazat
  3. Miluju kosmetiku Yves Rocher, mám od nich vyzkoušeno nespočet produktů. Nedávno jsem měla v ruce vanilkový sprchový gel, ale pro mě osobně to je na léto hodně těžká vůně, vyzkouším až v zimě. Laky na nehty mají super, mám jich několik :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám YR strašně ráda :) Vanilkový sprcháč jsem měla jednou a byl dobrý. Ještě bych ráda vyzkoušela vanilkový krém na ruce.

      Vymazat
  4. Já mám nejraději jejich sprchové gely a taky mám pár laků na nehty. Jsou opravdu super.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Laky na nehty jsem zatím nezkoušela, ale co tak vím, tak mají pěkný výběr odstínů. :) Já mám ráda jejich sprcháče a šampony. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony a sprcháče mám taky ráda :) A laky jsou vážně super.

      Vymazat
  6. Já měla vanilkový sprcháč právě od YR a ten teda voněl neskutečně! Takže jestli toto tělové mléko voní alespoň trochu jako ten sprcháč, tak musí být fakt úžasné ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, srpcháč a tělové mléko voní totožně :)

      Vymazat
  7. Ten čistící gel taky používám a je super! Mám kosmetiku YR hodně ráda a pravidelně si ji kupuji :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Čistící gely jsou fajnovka, mám je ráda všechny bez výjimky :-) více než vanilkovou řadu mám ráda kokosovou a sprchový gel s vůní kávy. Škoda, že ho nemají i třeba v tělovém mléku. Jinak laky jsem od YR ještě nezkoušela. Asi jako jediný produkt, jinak mám pocit, že už mi prošlo pod rukama téměř vše :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchový gel s vůní kávy jsem měla jednou a byl fakt skvělý a ta vůně! Z kokosové řady jsem zkoušela jen sprchový gel a nebyl špatný, ale vanilku mám radši. Tak na laky se určitě zaměř, jsou super :)

      Vymazat
  9. Ach tie telové mlieka sú absolútne úžasné!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, moje velice oblíbená značka kosmetiky. YR miluju. Jejich výrobky jsou opravdu super. Jak píšeš, laky jsou skvělí tím, že kryje už první vrstva. Od YR mám taky moc ráda sprchové gely a krémy na ruce, no vlastně celkově asi vše :D

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Laky na nehty od téhle značky miluju, ty červené mají prostě nádherné:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks