sobota 13. června 2015

She's so stylish

Pokud si vzpomínáte, tak jsem psala, že na měsíc červen chystám jeden speciální článek. Vlastně nevím do jaké míry je tak speciální, ale říkejme tomu tak. Přece jenom takový typ článku se na mém blogu ještě neobjevil a myslím, že zase dlouho neobjeví, tak si ho pojďme užít!

https://www.facebook.com/FVCKYABLOG?fref=ts


Připravila jsem si pro vás rozhovor s Domčou Lakomou neboli Dommie z blogu fvckya.
Znáte?
Neznáte?
Pokud Dommie neznáte, tak ji díky mě poznáte, haha, a pokud znáte, tak se o ní dozvíte pár věcí.


Domča je dvacetiletá blogerka a momentálně i youtuberka, která má styl, nechybí ji originalita a má panickou hrůzu z hmyzu. Sleduju ji už přes rok a půl a musím říct, že mám Dommie radši a radši. Dá se říct, že ji beru jako svůj vzor z českých blogerek. I když jsem zatím neměla možnost ji někde potkat, musím přiznat, že ji mám prostě ráda.
Domča byla velmi hodná a na otázky mi odpověděla opravdu hned, takže jsem moc dlouho nečekala.


 1. Jak si užíváš svůj život?
Život si užívám skvěle. Od té doby, co jsem oslavila svoje dvacáté narozeniny, můžu říct, že jsem doopravdy šťastná. V den narozenin jsem si uvědomila několik důležitých věcí, díky kterým se mi život obrátil k lepšímu. Vážně si teď nemůžu stěžovat. :-)


2. Jaká je momentálně tvá nejoblíbenější písnička?
Hmmm, to je dost těžký, protože mám z každého alba v mobilu jednu oblíbenou písničku, ale buď by to byla písnička Collide od Jamese Baye, Greek Tragedy od The Wombats a nebo Hey Mama od Davida Guetty, Nicki Minaj, Afrojacka a Bebe Rhexy.


3. Co děláš nejraději ve svém volném čase?
Ráda bych teď napsala něco, co bude lidi inspirovat, a řeknou si, jak super člověk jsem, ale pravdou je, že strašně ráda si jen tak lehnu a třeba koukám na nějaký seriál. Dokážu shlédnout třeba sérii za jeden den, což je šílenost. Dost ráda si taky čtu, to je taková moje druhá závislost, taky ráda píšu články a točím videa. No a v poslední době taky ráda chodím běhat.


4. Jaký je momentálně tvůj nejoblíbenější kosmetický produkt?
Z pečující kosmetiky je to gel Grease Lighting od Lushe, což je vlastně gel na akné, a z dekorativky je to konturka na rty od Essence v odstínu Satin Muave. Produkty mám sice asi jen týden, ale už teď můžu říct, že si je určitě koupím znovu. :-)


5. Utrácíš víc za kosmetiku nebo za jídlo?
Za jídlo.. A taky to jde vidět. :-D


6. Kdo je tvým vzorem? Proč?
Ženských crushů mám strašně moc, mezi ně patří třeba Cara Delevingne, Khloe Kardashian, Demi Lovato, Perrie Edwards, Zoella a dalších několik známých osobností. Vzor mám ale jenom jeden a tím je Emma Watson. Nikdy jsem jí nevěnovala nějakou větší pozornost, ale nedávno jsem zkoukla její HeForShe proslov z minulého roku a naprosto jsem si ji zamilovala. Emma je vážně pravá role model. :-)


7. Jak hodně se změnil tvůj život od maturity?
Popravdě bych neřekla, že se mi život změnil díky maturitě. Prostě jsem odmaturovala, měla delší prázdniny a pak nastoupila na školu. Ten pravý zlom pro mě byly vážně ty dvacáté narozeniny.


8. Jak se vyrovnáváš s kritikou?
Abych řekla pravdu, tak moc kritiky nedostávám, což musím zaklepat, protože v tomto století je to vážně vzácnost, navíc když mám blog a youtube. Pamatuju si ale, že jednu dobu mi “hejty” chodily. Nakonec jsem si založila nový účet na asku, kde jsem odpovídala vážně jen na otázky ohledně blogu, “hejty” mazala a ono to časem přestalo chodit. Občas mi ale kritika přijde a asi to bude znít divně, ale já jsem za ni ráda. Každý názor se počítá, a pokud je to konstruktivní kritika, ráda se z ní poučím, protože vím, že je pořád co zlepšovat. :-)


9. Jak dlouho ti trvalo, než ses rozhodla, že začneš točit videa?
Já tajně vždycky chtěla točit. Před rokem, možná ještě dřív, jsem začala, pár videí vydala, ale pak jsem všechno smazala a vykašlala se na to. No a teď jsem se k tomu vrátila a vlastně jsem o tom ani nijak víc nepřemýšlela. Prostě jsem se jedno ráno vzbudila a řekla si, že by bylo fajn to taky zkusit, a 
tak to zkouším a zatím všechno funguje. :-D


10. Je pro tebe víc důležitější tvůj blog nebo youtube kanál?
Určitě blog, i když to nedávám moc znát. :-D Blog je to, s čím jsem začala a blogy jsou částí mého života už od nějakých dvanácti let, takže kdybych si měla vybrat, jestli bych měla přestat točit nebo psát, tak přestanu točit. :-)


11. Jaká byla tvá nejúspěšnější spolupráce?
Asi ta s vydavatelstvím Kniha Zlín. Jak možná víš, miluju Jo Nesba a jeho sérii o Harrym Holeovi, takže když byl vypsán konkurz na reading copy* posledního dílu série, neváhala jsem a zúčastnila se. No a úplnou náhodou jsem konkurz vyhrála, takže jsem Policii měla ještě měsíc před vydáním. Z té spolupráce jsem měla vážně největší radost, i když se to asi jako spolupráce nedá počítat, protože jsem si o ni napsala sama. :-D


12. Co máš na blogování nejraději?
Komentáře čtenářů. Vždycky se strašně raduju z každého jednoho komentáře, který se mi u článku objeví. Hrozně ráda komunikuju se čtenáři a čtu si jejich názory. Proto jsem taky tak aktivní na facebookové stránce, kde mám ten kontakt vlastně denně. :-)

13. Co bys vzkázala svým čtenářkám?
Asi aby zůstaly pořád tak skvělé, aby se nevzdávaly a bojovaly za to, co chtějí a aby mě pořád měly rády. :-D


*reading copy je první překlad knížky, který jde mezi blogery ke zrecenzování a nalákání na vydání knížky

https://instagram.com/domislava




https://www.facebook.com/FVCKYABLOG?fref=ts
https://www.facebook.com/dominika.lakoma.5?fref=ts



Domču můžete sledovat na instagramutwitteru a youtube kanálu.


Domči děkuju moc za rozhovor. :) Doufám, že se Vám líbí!

6 komentářů:

  1. Super rozhovor! Vážne nezvyčajný a zaujímavý článok :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  2. Dommie je skvělá blogerka a podle mě by si zasloužila více pozornosti. Je originální a dává to znát jak ve videích tak v příspěvcích na blogu. Navíc je vidět, že si svích čtenářů váží:) Vždy když jsem se jí na něco ptala, tak mi bleskobě odpoveděla a vždy byla milá:) Má skvělý módní styl a je mou velkou inspirací <3

    Je skvělé že jsi s Dommi udělala rozhovor:) Zas jsem ji poznala o trochu více a za to ti moc děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, pozornosti by si zasloužila určitě víc :) a děkuju moc!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks