pondělí 24. srpna 2015

Unboxing | Parfums.cz

Krásný večer. :)

Historicky druhý článek z této rubriky! Dnešní unboxing bude pidi midi, ale snad se vám bude líbit. Náhodou mně tenhle balíček udělal neskutečnou radost. O to víc jsem byla šťastná, když jsem ho měla doma a mohla si ho rozbalit.



Z názvu je jasné, že bude řeč o Parfums.cz, ze kterého je celá mini objednávka. Objednávala jsem ve čtvrtek 20. srpna, přičemž všechno bylo tak rychlé a balíček u mě byl do druhého dne. Neuvěřitelné. Vůbec jsem to nečekala, myslela jsem si, že dorazí až tento týden, ale Česká pošta překvapila.



Objednávat z Parfums je výhodné, protože ceny produktů mi přijdou příznivé a jedno velké + je, že nemusíte platit poštovné, když si zvolíte osobní odběr, který je možný v Praze, Brně a Ostravě. Já ho bohužel využít nemohla, protože teď v Ostravě nejsem, ale až budu něco objednávat přes školní rok, tak ho zase využiji. Produkty byly zabalené v bublinkové fólii, takže rozbití nehrozilo.



Stránky eshopu se mi líbí, jsou přehledné a člověk se v nich neztratí. Komunikace s eshopem je také na jedničku a to, že si zboží můžete osobně vyzvednout, mi přijde super. A ještě k tomu všemu si k objednávce můžete vybrat malý dáreček. Za mě tento eshop určitě ANO.

Teď k tomu, co jsem si objednala. Jak jsem říkala na začátku, dnešní unboxing bude pidi midi, protože jsem si vybrala jen dvě věci, každopádně v objednávce byla jedna věc, po které jsem toužila a musela ji mít. Ano, jedná se o profláknutý balzám na rty značky EOS, který se dá sehnat už i v kamenném obchodě, ale zatím je pořád vyprodaný a zároveň v omezených příchutí. Druhá věc je lak na nehty z neonové kolekce od Dermacolu. Po modrém laku jsem na Parfums koukala delší dobu, protože miluji modrou barvu! V drogerkách jsem ho neviděla, tak jsem si ho objednala. A poslední věc, kterou ani nepočítám, ale stejně ji řeknu, je vzorek hedvábného oleje v krému od L'Oréal.



EOS Sweet Mint

Jak jsem psala, na EOS jsem se strašně těšila. Vlastně mě na něj nalákala Maky, která o tom možná ani neví. Dala mi k němu čichnout a potom mi dovolila ho použít a bylo to něco úžasného. Za prvé krásně voněl a za druhé mít ho na rtech je něco úžasného!! Prostě láska na první pohled. Den na to jsem hned koukala na Parfums, jestli ho mají v nabídce. Omlouvám se, že jsem ani nestihla udělat nějakou lepší fotku v obalu, ale to se fakt nedalo vydržet, těšila jsem se až ho rozdělám na napatlám si ho na rty. Je hodně chladivý, takže je to takové must-have na léto a strašně krásně voní po modrých Orbitkách. Dokonce jsem zjistila, že mi po něm voní i krabička, ve které eos mám. Je to můj první eos, já jsem z něj strašně nadšená. Už přemýšlím, jaký další si pořídím, protože u jednoho rozhodně zůstat nehodlám.



Neonový lak na nehty Dermacol 

Druhá a zároveň poslední věc z objednávky je neonový lak v odstínu NEON Navy. Po laku jsem koukala už dlouho, líbí se mi strašně modrá barvička. V drogerkách jsem ho neviděla, tak jsem si ho objednala. Jednu neonku už doma mám a nemám s ní žádný problém. V létě patřila neonka mezi top laky, takže jsem věděla, že ani s tímto nebude problém. Každopádně vám toho o něm moc neřeknu, protože jsem si s ním nehty nelakovala. Asi chápete, že přednější byl EOS. Kvůli vám jsem si ho teď zkusila nalakovat na jeden prst a zatím nevím, nevím. Dala jsem dvě vrstvy a pořád mi přijde, že je to málo. Uvidím, co z něj vyleze a v nějakém dalším článku vám dám určitě vědět. :)



Jako dárek jsem si vybrala vzorek hedvábného oleje v krému. Zatím jsem ho nepoužila, ani nevím, co od něj čekat. Asi mi to na vlasech neudělá nějakou změnu, když je to jen vzorek. Máte s ním nějakou zkušenost?



Za mě je to dneska vše. Já jsem spokojená a moc šťastná, že mám svůj první EOS. Už se těším na další objednávku z Parfums. :) 
Objednáváte přes Parfums? Jaký máte názor na EOS?

35 komentářů:

  1. Ten eos musím mít! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Eoss som ešte nekupovala na tomto e-shope :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Tento Eos mám taky, je super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím všem co mají EOS..já bych ho moc chtěla,ale nechcou se mi za to dávat ty peníze:D:). Jinak docela čučím, že česká pošta byla tak rychlá!
    http://blondegabi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak pokud zvolíš správnou příchuť a obětuješ ty peníze, tak litovat nebudeš :)

      Vymazat
  5. Wau ten láček vypadá božsky.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/make-up-inspiration-liceni-pro-princeznu.html

    OdpovědětVymazat
  6. Po EOS taky už nějakou dobu koukám :-) Je nějaký zásadní rozdíl mezi nimi nebo jde jen o příchuť? :-) A ještě jeden dotázek...barví ten červený aspoň trošku? Ráda bych ho používala místo rtěnky, kterou jinak nepoužívám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde jen o příchuť, ale několikrát jsem četla, že každá příchuť je jiná a k tomu se vztahuje i to, že balzám třeba méně hydratuje a méně vydrží na rtech. A ten červený nebarví, žádný z esoů nebarví :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Ten jsem si kupovala jako první, jenže to byl fake a byla jsem fakt naštvaná, protože to bylo z českého eshopu :(

      Vymazat
  8. Lak má krásnou barvu, zrovna takovou ještě nemám:)

    OdpovědětVymazat
  9. Eos mi zas tak rty nehydratoval:/ ale ten lak vypadá skvěle:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  10. EOS som ešte neskúšala, ale určite rada niekedy vyskúšam :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  11. Modrá je moc hezká. Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit balzám na rty, moc dobrého jsem o něm neslyšela. Nákup na Parfums už také plánuji :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním moc spokojená :) Doufám, že potom bude něco na blogu :D :)

      Vymazat
  12. Eos vypadá skvěle, myslím, že ho potřebuju do své sbírky. Mám samé sladké a nějaký osvěžující by se mi líbil. :)
    Na lak jsem zvědavá, jak vypadá na nehtech. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  13. doma mám niekoľko eosov :) a neľutujem kúpu ani jedného :) je to top výrobok <3 uvidíš nezostaneš len pri tomto jednom :) a určite ti odporúčam aj eos krém na ruky je super hydratačný :) a lak na nechty Dermacol je proste top najviac zo všetkých lakov <3 chválim
    xxx Suzan http://suzanthoughts.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krémy už jsem taky koukala a mám jeden vybraný :D

      Vymazat
  14. Super clanek! :) eosy mam dva, a prave mint ma moje kamaradka :)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsme vůbec nevěděla, že se dá eos koupit i u nás tady v Rossmannu, ale jak říkáš, je strašně špatný, že tam mají omezený počet příchutí. Na tenhle mint eos jsem se už párkrát dívala, ale vždycky jsem se bála, že to bude opravdu mint jako jsou třeba ty bonbóny nebo jenom, že ten obal má barvu mint, protože to by to všechno měnilo! :-D Laky od Dermacolu, takové ty neonové vidím pokaždé když jdu někam do drogerky, ale ještě nikdy jsem ho nevyzkoušela. Jinak tahle modrá barva je opravdu povedená. :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A udivuje mě, že v Rossmannu je EOS o deset korun dražší než v DM :D Zas tak silný jako mint bonbóny není :D Prostě jako modrá orbitka nebo mentosky, je fakt super :)

      Vymazat
  16. eos si chci taky pořídit a asi taky sáhnu po téhle příchuti, pořád na to čtu samou chválu :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si ho pořídíš, tak určitě nebudeš zklamaná :)

      Vymazat
  17. Jé, tuhle jsem zrovna na neonové laky koukala v DMku a už jsem je nikde neviděla.. musím si vážně už něco z Parfums objednat a vyzvednout si to. Tenhle modrej vypadá moc skvěle, ale já mám spíš zálusk na zelený nebo žlutý. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišla jsem na to, že neonová kolekce Dermacol je v drogerkách jen přes léto, pak se ztratí a doufám, že se příští rok zase objeví :D

      Vymazat
  18. Mám presne tento variant EOS balzamu a som nadšená, ten chladivý efekt sa hlavne teraz v lete veľmi hodí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks