sobota 20. června 2015

The end is coming


Taky už vám kvete levandule? Nám jo. Moc se těším, až si z ní udělám kytičku, kterou si nechám usušit, a bude mi zdobit stůl.

Dnešní článek bude o konci a taky o začátku. No jo, konec se blíží. Nevím, jestli mám být ráda anebo být trochu smutná, že tento školní rok končí.
Je to můj první středoškolský rok a já si ho užila. Na gymplu to není lehké, ale dá se to zvládnout.
Od středy jsem na intru bez spolubydlící. Musela odjet domů a já zůstala sama. Řeknu vám, že je to na facku. Na pokoji jsou tři postele a z toho dvě jsou úplně prázdné. Vlastně skoro celý pokoj je prázdný, jen moje půlka je pořád zaplněná. Přijde mi to tam takové smutné.

Prožila jsem týden, kdy se mi nikam nechtělo jezdit, takže jsem přišla ze školy na intr, lehla jsem si do postele a pořád jsem četla. Nevím, jestli jsem už ze všeho unavená nebo za to mohlo divné počasí, ale za týden jsem přečetla dvě knížky! Jsem ráda, že se mi vrátila "čtecí" nálada, protože celý květen jsem se o knížky nezajímala, ani jsem neměla chuť si nějakou přečíst..


Vášnivý svůdník je super oddechová knížka na jedno odpoledne. Jsem ráda, že jsem ji na netu našla online a mohla jsem si ji konečně přečíst. Autorky nezklamaly. Druhou knížku, kterou jsem přelouskala, bylo na doporučení od kámošky Bez naděje. Opět super oddechová knížka, kterou máte hned přečtenou. Pokud máte rády vyhrocené romány, tak je tohle pro vás. 



A protože se mi tento týden od středy už nikam nechtělo jezdit, tak jsem si na příští týden naplánovala, že se pojedu mrknout do ostravského Avionu. To budu mít zábavu na jedno odpoledne. Pak se chci znovu podívat do Karolíny, možná do Futura a nakonec si chci zajet do jednoho Rossmannu, kde mají stojan Catrice, abych si koupila korektor.
Taky jsem si vytvořila seznam toho, co si chci příští týden koupit. Jelikož je to můj poslední týden v Ostravě, tak si ho musím užít, i když sama. Ale už jsem začala tento týden. Šla jsem se jenom podívat do Tety a odnesla jsem si matný top coat od GS, který je bezkonkurenční. V Rossmanu jsem natrefila na neonové laky od Dermacolu a taky jsem neodolala.


A ve čtvrtek už pojedu domů a zůstanu doma celé dva měsíce! Budou prázdniny, takže doslova pojedu domů na prázdniny, haha. Mimochodem, jsem strašně špatná v balení, tak jsem zvědavá, jak se s tím příští týden poperu. Mám na intru fakt hodně věcí, skoro můj celý pokoj+věci, které jsem si tento rok koupila v Ostravě. Jak se mi to všechno vleze do jedné velké tašky? No, ještě, že tam mám hodně igelitek. "Miluju" když někam jedete s jednou taškou/kufrem, vaše oblečení je pěkně poskládané, a když jedete domů, tak máte 2x tolik věcí a ještě hnusně poskládaných. :D

A ještě něco.. Konečně jsem si koupila štětce! Jsem ráda, že jsem se k tomu dokopala, protože jsem je nutně potřebovala. V Claire's jsem je nemohla nechat, protože jsou tak moc hezké!
Myslela jsem, že Saloos recenze už skončily, ale ne. Přírodní kosmetika je moje láska, a proto se o prázdninách můžete těšit na další recenze.






Za mě to je dneska všechno, pokud to zítra stihnu, tak se můžete těšit na menší recenzi giveaway Yves Rocher. :) Pokud rády čtete, tak jaká knížka se vám v poslední době nejvíc líbila? Těšíte se na konec školního roku? :)

8 komentářů:

  1. Tie neonové laky od Dermacolu sú super a chcem si prečítať tú knihu, rozhodne!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou krásné a hodí se na léto :) určitě přečti :D :)

      Vymazat
  2. Dermacol ma skvele neonove laky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, jsem ráda, že se tato limitka vrátila. :)

      Vymazat
  3. Já ted čtu knížku od Napoleona Hilla Myšlením k bohatství a je to parádní knížka :).
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Po tých lakoch som už pozerala :) asi vyskúšam teraz na leto nejaký :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, na nehtech vypadají suprově :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks