pátek 6. března 2015

Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko 1/2

 Krásný pátek!

Znáte stránku shirtinator.cz kde si můžete vytvořit své vlastní tričko podle svých představ? Pokud ne, tak vás s touhle stránkou dnes seznámím.
Chcete mít na tričku svůj oblíbený citát?
Fotku něčeho co milujete?
Žádný problém!  Tričko si můžete vytvořit během pěti minut. Stačí si vybrat buď z jejich návrhů anebo nechat pracovat fantazii.



Jak jsem řekla, tričko si můžete vytvořit během pěti minut. Pokud teda nejste takoví nerozhodní jako já a víte, co chcete. Nejprve jsem měla jasno, ale když jsem začala projíždět jejich širokou nabídku všech potisků, tak jsem byla nešťastná. Opravdu jsem nevěděla, jaký nápis chci. Několikrát po sobě jsem to měnila. Pokud projedete celou nabídku shirtinator.cz, a nic vás nezaujme, což pochybuju, tak je tu druhá možnost. Můžete si na tričko vložit svou vlastní fotku nebo originální text. Fantazii se meze nekladou.
Menší problém jsem měla i s výběrem trička. Člověk neví, které se mu líbí víc. Trička mají různé střihy, kulaté výstřihy u krku anebo výstřihy do véčka. Samozřejmě, že trička mají různou délku a v nabídce je plno kombinací barev. Nemusíte si nechat potisknout jen tričko. V nabídce jsou i šaty a tílka. 





Orientace na stránce je velice jednoduchá a přehledná. Zvládne to opravdu každý. Nejdřív si vybere tričko. Jak jsem psala nahoře, máte z čeho vybírat. Až budete mít vybrané tričko, tak si zvolíte vaši oblíbenou barvu a velikost. Nemusíte mít obavy, že by vám tričko nesedlo. Na stránce najdete každé tričko ukázané ze všech možných úhlů a videa k němu. Taky na stránce najdete tabulku s velikostmi, na které jsou přesně napsané rozměry triček. 



Když máte vybrané tričko a ním velikost i barvu, tak je na řadě ta nejhlavnější věc. Zvolíte si jaký potisk na něm chcete mít. Na výběr máte z mnoha kategorií, ve kterých najdete, jak obrázky, tak i různé nápisy. Řekla bych, že si tam každý najde to své. Překvapilo mě, že byla i nabídka fotbalových motivů. Další překvapení bylo, že shirtinator.cz je v obraze a jde s dobou. V Česku se chystá MS v hokeji. A víte co? Máte teď na výběr i z hokejových potisků. Některé jsou opravdu hezké. Hokejový potisk jsem si chtěla nechat udělat, ale potom jsem našla hezčí. Stránka nezanevřela ani na vtipné hlášky a meme komiksy. A když si nic z jejich nabídky nevyberete, tak je možnost své vlastní tvorby. Můžete si na tričko vložit svůj obrázek anebo vlastní fotografii. K tomu si můžete vymyslet svůj originální popis. Nápis můžete zvolit v jakékoliv barvě. Na výběr je toho opravdu moc.

Poslední krok je to nejlehčí. Vyplníte svou adresu a zmáčknete "odeslat". Při objednávce se můžete zaregistrovat na stránku. 

 A jaké tričko jsem si vyrobila já? 


Po dlouhém vybírání jsem zvolila baseballové tričko s nápisem Happiness is the cup of Coffee and a really good book. S tímhle english quote souhlasím. Strašně se mi líbí, je pravdivý a sedí na mě, protože tyhle dvě věci mě dělají šťastnou. Knihy miluju a kávu, čaj jakbysmet. A ještě lepší je, že jsem podobné tričko na nikom jiném neviděla. Už se moc těším, až mi tričko dorazí. 

Závěrem bych řekla, že shirtinator.cz je skvělá stránka na výrobu trička s potiskem. Stránka je přehledná, pracuje se s ní dobře a vybírat je opravdu z čeho. Jakmile mi tričko přijde, tak se můžete těšit na druhou polovinu článku, kde vám řeknu, jak jsem s ním spokojená. 

Tak, a co vy? Máte zkušenosti s shirtinator.cz? :) 

20 komentářů:

  1. To vypadá super a je moc fajn, že se dá vytvořit originální tričko :)


    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na to jedno hokejové mám určitě zálusk! :D :) Ty sis vyrobila nádherné tričko. Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. Joooo, tak takové tričko bych taky potřebovala :-) Už jsem na tu stránku jednou narazila, ale jak říkáš, mají tam toho hodně a já jsem hrozně nerozhodná :D

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Na stránku už jsem koukala, ale jakmile jsem tam dala potisk a uviděla cenu, rychle mě chuť přešla :D

    OdpovědětVymazat
  5. no tak to je vážne super vec ! :) niečo takéto som už dlho hľadala, ale nevedela som to nájsť :)
    pozývam ťa na môj blog :) COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. poznám tu stránku a je super:)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/03/buy-or-win-5-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Zkušenost mám skvělou, před 4mi roky jsem si kupovala mikinu - kvalita úžasná a potisk dlouho odolává všemu! Dodnes ji nosím, barva pořád sytě vínová a kdyby na ní nebyly známky fyzickýho opotřebování - tak je jako nová :D :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad vydrží tak dlouho i to tričko :D jednou se k tomu určitě dokopeš :)

      Vymazat
  8. Nechat si udělat tričko s vlastním potiskem je na mém wishlistu už pěkně dlouho, ale zatím se vždycky našlo něco "důležitějšího". Tak jsem zvědavá, jestli se k tomu někdy dokopu :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja mám od nich tiež tričko a som s ním spokojná :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  10. Jednou už jsem ho tam vytvářela, ale bohužel se vytáhlo...
    LOVIES 47

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, můžu se zeptat, jak si vytvořila ten potisk? Chtěla bych ten stejný nápis co máš ty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks