neděle 7. prosince 2014

What I love about winter? #2

Krásnou druhou adventní neděli!

Vánoce se blíží a já pořád nemám ani jeden vánoční dárek. :/ :D
Příští týden ve škole bude mazec, protože píšeme každý den nějaký test. V tom lepším případě jen jeden test za den, ale takových dní asi moc nebude. Takže vím, že příští týden zase žádný dárek nekoupím, takže to budu muset nechat až na poslední týden.. Doufám, že už nebudeme psát žádné písemky, a jestli jo tak smůla. :D Hlavně nesmím panikařit.



Dlouho jsem žila v domnění, že moje nejoblíbenější roční období je léto.. Teď, když se nad tím zamyslím, tak to vůbec není pravda. Miluju zimu! Co mám ráda na zimě? To se dozvíte v dnešním článku.



Vánoce a moje narozeniny 
Na narozeniny se vždy těším, vůbec to není kvůli dárkům.. Ale spíš kvůli tomu, že je to můj den. Vždy mám z toho takový dobrý pocit. :D A Vánoce jsou prostě super. Jak jsem psala už v jednom článku, Vánoce nemám ráda jen kvůli dárkům. Jde mi hlavně o krásnou vánoční atmosféru, plno světýlek, všude to voní Vánoci a prostě vánoční atmosféra je nejskvělejší! Nejvíc mám ráda odpočítávání do Vánoc a narozenin. Narozeniny mám dříve, takže mi vždy přijde, že prosinec uteče strašně rychle.. 



Pití čaje 
 Bez pití horkého vánočního čaje bych si zimu nedovedla představit. Miluju dlouhé zimní večery s horkým čajem. Když si čaj uvaříte v létě, tak to asi nebude mít takovou kouzelnou atmosféru jako v zimě. :D 





Vonné svíčky 
Další věc, jak si zpříjemnit dlouhý zimní večer, je zapálit si vonnou svíčku. Já mám nejradši svíčky od Yankee Candle, ale super vonné svíčky mají i v Ikeii, které jsou víc cenově dostupnější než YC a vonní skvěle. 



Koukání z okna, když sněží 
Letos jsem ještě z okna nekoukala, protože jaksi v Ostravě sníh ještě nepadal. Ale když jsem ještě byla doma, tak jsem vždy koukala. Strašně se mi to líbí, je to uklidňující. Ještě hezčí je, když se podíváte z okna a venku je bílo. A taky miluju kreslení do sněhu.


Rozmazlování se 
To zní trochu divně, ale nevadí. :D Myslím to tak, že třeba já se celý rok nerozmazluju. Nekupuju si různé vánoční dobroty a vánoční čaje. To samé je i s mým tělem. Přes rok si vůbec nedávám vanu, ale když je zima, tak tam jsem skoro pořád.





Na konec pár vánočních obrázků







Co milujete na zimě vy? Máte radši léto, než zimu?

2 komentáře:

  1. Koukám, že jsme za tento týden nic nenakoupili a stále máme nula nula prd dárků, co? :D :D :D My písemky píšeme skoro každý den každý týden, takže to jsi ještě relativně "v suchu", ale dřív Ti moc palce! Vím, jak je to náročné z vlastní zkušenosti.
    Zimu mám také ráda a zřejmě asi nejraději ze všech období. Mám taktéž narozeniny, jsou Vánoce, sněží a tak. Nezbývá mi nic jiného než, že budu souhlasit s tvými slovy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zatím jen 2 dárky a to mi ještě tak 5 zbývá a vůbec nevím, komu co koupit. :D Jinak to koukání z okna, když sněží naprosto miluju! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks