pondělí 9. července 2018

Oblíbené produkty za poslední dobu

Pěkný den :)

Kvůli delší odmlce na blogu zanikly pravidelné rubriky, jakožto oblíbenci nebo měsíční shrnutí. Uvědomila jsem si, že mi chybí podělit se o mé kosmetické oblíbenosti, a proto jsem se rozhodla, že dnešní článek věnuji oblíbeným kosmetickým věcem za poslední dobu (čti: poslední půlrok).



Co se týče dekorativní kosmetiky, jsem konzerva a pořád používám jedno a to samé. V této oblasti mě nebaví experimentovat. Každopádně, u pečující je to jiná. Ráda zkouším nové produkty z pečující kosmetiky a většinu času to končí tím, že si kupuji kraviny, které jsou naprosto zbytečné. Samozřejmě, že bych se bez nich obešla, ale v drogerii cítím, že bych se bez daného kosmetického produktu neobešla, a kdybych si ho nekoupila, můj život by byl v troskách.


Začala bych produkty na obličej, kde mám hned čtyři oblíbence za poslední dobu. Má stálice na večerní/ranní čištění pleti je čistící gel od značky Yves Rocher z řady Hydra Végétal. Říkám si, že bych na něj vážně měla sepsat recenzi, protože ho používám už strašně dlouho a tohle je moje snad šesté nebo sedmé balení. Jsem s gelem spokojená, protože po použití je má pleť rozzářenější a celkově vypadá lépe. Také vidím, že je vyčištěná a jemná. V současné době jsem s gelem spokojená, vůbec nemám v plánu za něj hledat náhradu.



Na začátku roku se v Ostravě otevřel obchod Havlíkova apotéka, což byl pro mě splněný sen. Vypravila jsem se tam, když měli nějakou akci, myslím, že to bylo druhé otevření. Takže jsem dostala skleničku šampaňského, byla jsem obeznámena, jaké produkty mají v plánu uvést na trh, také jsem si prohlédla celý sortiment a milá slečna mi prozradila její oblíbence. Byla to super zkušenost a moc ráda na to vzpomínám. Kamarádce jsem tam koupila krém Krásná slečna a sobě jsem koupila Ranní čistící masku. Ze začátku jsem ji používala každý den. Po prvním použití jsem byla hodně nadšená, protože jsem měla pleť krásně jemnou, prostě takovou, jaká nikdy nebyla. Každopádně po delším používání mi naskočily pupínky a už to nebylo takové wow, takže jsem si řekla, že masku použiji jednou za čas. Prostě jak ráno budu mít chuť. Praktikuji to tak už delší dobu a jsem opět spokojená.



Silikonové čistítko na obličej z DM je pro mě dostupná náhrada za Foreo Luna. Používám ho společně v kombinaci s gelem na vyčištění pleti a je to skvělé kombo. Řekla bych, že díky čistítku je gel ještě účinnější a pleť po vyčištění vypadá vážně skvěle. Skvělé je, že čistítko nijak pleť nedráždí. Navíc je to příjemné a těším se na každé čištění.



Produkt, který mám nejkratší dobu, je maska na obličej Icy Berry. Kupovala jsem ji v DM někdy ke konci května. Koupila jsem si ji jen díky růžovému balení a nápisu Icy Berry. Totiž hned jsem si vyfantazírovala, jak krásně bude vonět, a měla jsem pravdu. Upřímně, nikde jsem se nedozvěděla, na co maska je a jaké by měla mít účinky. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že po nanesení jemně pálí a má růžovou barvu. Zpravidla ji na obličeji nechávám 15 minut. Co se týče konzistence, je celkem hutná, přirovnala bych ji k jogurtu, protože vypadá a voní jako jogurt. Po odstranění masky mám pleť jemnou a rozzářenou. Masku beru spíš jako takovou srandu, stála asi 40 Kč, takže jsem neměla žádná velká očekávání, ale příjemně překvapila. Nejraději bych si koupila i její modrou kokosovou verzi, jenže jsem na ni v DM už nenarazila.



Co se týče kosmetiky na tělo, vede u mě Nivea, alespoň jako sprchový gel a antiperspirant. Hodně jsem si oblíbila modrou verzi, která má klasickou čistou parfemaci, kterou od Nivei všichni známe. Sprchový krémový gel jsem si hodně oblíbila. Je to příjemná změna od těch všech ovocných a převoněných sprcháčů. Sprchový gel vytvoří bohatou pěnu, nádherně voní a nevysušuje, právě naopak báječně hydratuje. Po sprše mám pokožku jemnou a vyživenou, což se třeba o sprchových gelech Balea vůbec říct nedá, ty mě neskutečně vysušují.



Ze stejné modré řady Nivea tu mám také kuličkový antiperspirant. Opět příjemná změna, protože jsem několik let vkuse používala jen antiperspiranty ve spreji. Kuličkový antiperspirant krásně čistě voní, nedráždí podpaží a celkově si ho velmi užívám. Hodně mi lichotí čistá vůně, díky které taktéž voním.



Předposlední oblíbenec je parfém Olympea od Paco Rabanne. Parfém jsem dostala na Vánoce a od té doby nepoužívám žádnou jinou vůni. Olympea je můj velký favorit, dlouho jsem po této vůni toužila. Několikrát jsem ji zkoušela v parfumeriích a pak jsem se konečně odhodlala ke koupi. Vůbec toho nelituji. Řekla bych, že je to velmi smyslná a pronikavá vůně, díky které se cítím sebevědomější. Používám ji opravdu každý den, což jde vidět na 80ml balení, protože půlka už je fuč.



Jako posledního oblíbence tady mám masku na vlasy od Toni&Guy. Právě tato značka je vůbec má nejoblíbenější, co se týče vlasů. Nově jsem teď vyzkoušela modrou řadu, která bojuje proti krepatění a dodává vlasům jemnost. Tato maska je obohacená o keratin. Po použití mám vlasy extra jemné, lesklé a řekla bych, že jsou rovnější, ale to je věc názoru. Určitě bude lepší, když s tímto počkám a sdělím vám můj názor, co se toho týče, po delší době používání.
Mimochodem, pokud byste chtěly něco od této značky vyzkoušet, teď je ta nejvhodnější chvíle, protože do 11. 7. je na celý sortiment T&G v drogerii Tetě 50% sleva.



Tak tohle jsou mé oblíbené kosmetické produkty. Budu ráda, když se v komentářích se mnou podělíte o vaše oblíbence, popřípadě mi můžete napsat, jestli jste nějakou zmíněnou věc zkoušely. :)

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. A nezjistila jsi někde, jaké má mít účinky a na jakou je pleť? :)

      Vymazat
  2. Taky jsem v dekorativce strašná konzerva a neustále používám ty stejné produkty dokola, holt už nechci riskovat, že mi nějaký produkt nesedne :) Ale ve zbylé kosmetice ráda zkouším nové produkty, z tvých mě nejvíc zaujal Ice Berry od Baley, pokukovala jsem po něm v DM a docela mě mrzí, že jsem si masku nekoupila.. zkusím se po ní ještě podívat, jestli ji u nás budou ještě mít :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, v dekorativce používám jen ten základ, moc se v tom nevyžívám. Snad budeš mít štěstí :)

      Vymazat
  3. Vůně Olympea je naprosto perfektní, měla jsem vzoreček a nutně potřebuji plné balení. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som mala čistiaci gél od YR tiež len zelený a bola som tiež moc spokojná! Ja v poslednej dobe nedám dopustiť na ružovú vodu.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zelený jsem používala předtím a letos v dubnu jej renovovali a ze zeleného udělali modrý :) Růžovou vodu jsem si pořídila tento týden a taky ji používám.

      Vymazat
  5. Ta maska od Baley mě moc zaujala, určitě musí skvěle vonět a tu niveu sprchový krém jsem zkoušela a byla jsem moc spokojená :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný produkt jsem nikdy nezkoušela, ale zaujal mě ten od YR :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký :) tu masku od balea jsem taky chtěla kusit, ale odradila mě ta cena za tak malé množství. Navíc mám teď černou od freemana a dopotřebovávám ji a lepší jsem neměla.

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, myslela jsem si, že maska bude hned pryč, když je tak malá, ale pořád jí mám celkem dost a to ji intenzivně používám od konce května. To je fajn, že jsi s Freeman spokojená. Já od nich zkoušela dost vzorečků, teď mám doma plné balení jedné masky, ale bohužel mi nevyhovuje.

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks