sobota 29. dubna 2017

MiniHaul | Dvě položky z kosmetického wishlistu splněny

Pěkný den :)

Rok 2017 je v plném proudu, tak jsem si říkala, že bych si něco z wishlistu mohla pořídit. Před nějakou dobou jsem si udělala menší radost a dvě položky z mého letošního kosmetického wishlistu můžu odškrtnout.



Kulma byla na mém seznamu přání až na posledním místě. Opravdu jsem nečekala, že si ji pořídím jako první. Dala jsem ji tam jen tak z hecu, protože mi chyběla a říkala jsem si, že bych si ji někdy během roku mohla pořídit. Vůbec jsem na to nespěchala.
O velikonočních prázdninách jsem s kamarádkou jela na chatu. Vím, že ona kulmu od Remingtomu má, tak jsem ji řekla, aby ji vzala s sebou. Chtěla jsem vidět, jak budu s kudrnatými vlasy vypadat. Jeden den jsem si je chtěla nakulmovat. Problém byl v tom, že jsem to moc neuměla, takže moje první lokna vypadala katastrofálně, tak jsem požádala kamarádku o nakulmování celé hlavy, ona v tom má cvik. S výsledkem jsem byla spokojená. Byla to úplná změna. Pořád jsem se musela očumovat v zrcadle. Přece jenom, když celou dobu nosím rovné vlasy a teď mám najednou celou hlavu kudrnatou... Mně se to strašně líbilo, což zapříčinilo to, že jsem po kulmě začala toužit a musela jsem ji hned mít. Ani ne dva týdny po chatě jsem si kulmu pořídila.
Rozhodla jsem se pro kónickou kulmu Pearl Wand značky Remington. Od této značky mám žehličku, se kterou jsem nadmíru spokojená, proto jsem se rozhodla pro kulmu stejné značky. Navíc ji má i kamarádka, takže jsem si ji před koupením mohla obhlídnout. Také na internetu jsem na ni četla dobré recenze a v budoucnu se můžete těšit i na můj názor na blogu.



Balení obsahuje kulmu, obal a ochranou rukavici. Kulma má 3m otočný kabel. Nahřátá je do 30 sekund, a pokud bych ji zapomněla vypnout, do 60 minut se automaticky vypne sama.
Jediná věc, která mě na této kulmě odrazovala, je její vzhled. To že je černá je super, protože černou miluju, akorát mi na ni vadí květinový motiv. Bez něj bych se obešla.
Jinak jsem moc ráda, že mám první položku z wishlistu splněnou. S kulmou jsem spokojená a věřím, že tomu tak bude nadále.



Druhá splněná položka je řasenka. Konečně i já vyzkouším profláknutou růžovou řasenku Lash Sensational od Maybelline. Na tuhle řasenku jsem četla již od jejího počátku samé pozitivní recenze. Na kosmetických blozích se tahle řasenka objevovala často v pozitivním slova smyslu. Mně obvykle nějaký trend hned nezasáhne. Spíš přečkám velké boom kolem daného produktu a začnu se o něj zajímat, až když se o něm už moc nemluví. Stejné to je i s touto řasenkou. Je u nás na trhu, řekla bych, přes rok, ale já se k ní dostala až teď.



Při posledním používání řasenky Maybelline jsem nebyla spokojená. Vybrala jsem špatnou verzi a několik měsíců jsem se s řasenkou trápila, protože byla hodně mokrá a slepovala. Po spotřebování jsem si dala od Maybelline pauzu a vyzkoušela jsem první řasenku od Dermacol. Žádná sláva to nebyla, ale dalo se to. I když teď už vím, že bych si znovu Devilash nepořídila. Na začátku hodně slepovala a opadávala pod oči, což mi vadilo úplně nejvíc.
Po několika měsících jsem se opět vrátila k Maybelline. Z řasenky Lash Sensational jsem po prvním použití měla skvělý pocit. Je sice hodně mokrá, ale vůbec neslepuje. Naopak udělá pěkné řasy. A za to jsem moc ráda, protože nesnáším slepené řasy. Na precizně namalovaných řasách si potrpím. Snad budu s řasenkou nadále spokojená. Do budoucna se určitě můžete těšit na samostatný článek o řasence. A pokud mi bude nadále vyhovovat, tak se určitě několikrát objeví v oblíbencích.



Tohle by bylo z dnešního mini haulu vše. Jsou to sice jen dvě věci, ale já z nich mám velkou radost. Chtěla jsem se o tu radost podělit s vámi :)
V neposlední řadě jsem ráda, že si odškrtnu dvě položky z wishlistu. Pomalu jsem začínala být nervózní, protože je duben a já si nepořídila žádnou kosmetickou maličkost z wishlistu.


Jak jste na tom se svým kosmetickým wishlistem 2017? Odškrtly jste si z něj už nějakou položku?

17 komentářů:

  1. Kulma se mi líbí. Na řasenku jsem slyšela samou chválu, ale ještě jsem si ji nepořídila, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba si ji pořídíš, i když vím, že bys chtěla zkusit tu Devilash :)

      Vymazat
  2. Vidíš, já si zrova říkala, jakou řasenku si pořídím, když mi ta moja dochází a šup, vidím ispiraci :D Pravda, taky na ni slyším jen chvály, mám ráda od Maybelline The One, ale chtěla by to něco novýho.

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo by zajímavé tě vidět s těmi natočenými vlasy :) věřím ale, že kulmu využiješ :) mne se zase ten květinový motiv líbí, ale to je na každém z nás :D
    řasenky od Maybelline jsou sázkou na jistotu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Remington je super, mám jejich žehličku už druhou a vždy se k té značce ráda vracím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, viděla jsem, že jsi byla na Blogerkách vybraná do výzvy o žehličku, tak se moc těším na článek!

      Vymazat
  5. tá kulma sa mi páči, len ja by som to isto nevedela používať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, ale od toho je tady youtube, kde plno holek ukazuje, jak si správně kulmovat vlasy :D Akorát si říkám, že na tom videu to někdy vypadá tak jednoduše a přitom ve skutečnosti... :D

      Vymazat
  6. Taky mám kulmu Remington, akorát tu s velkým průměrem. Studovala jsem si tutoriály na YT jak na to, ale taky mi ty vlny nikdy moc nešly :D Až jsem sehnala takové obyč zaklapávací sponky, se kterými zvládnu pracovat i sama (a nezlámou mi nehty jako pinetky). Když na nich nechám vlny třeba půl hodiny, účes pak hezky drží :) Jen ještě musím nacvičit směr vlnění :D Musím se ale přiznat, že jsem hrozně líná a skoro tu kulmu nepoužívám :( Na druhou stranu určitě je to věc, co se vyplatí mít doma, zas taková investice to není a pokud se něco nepoto..., vydrží hodně let.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejakú podobnú kulmu by som si chcela kúpiť ak ja pretože sa mi teraz veľmi zapáčili vlnky a predsa len s kulmou to pôjde hádam lepšie ako s žehličkou. A čo sa týka riasenky, tú mám na mojim wishliste tiež. Všetci ju ospevujú a ja si chcem urobiť svoj vlastný názor.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Abych řekla pravdu, tak já ze svého wishlistu ještě nic neodškrtla. Snad se tak brzy stane! ... Kulmu jsem si pořídila cca před dvěma roky a od té doby na ni nedám dopustit - je to super věc! :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Po tej riasenke pokukujem už dlhšiu dobu. Možno si ju konečne zakúpim ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovědětVymazat
  10. Kulma vyzera super :), tiez mam remington velmi rada :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  11. Remington kulmu mám také =) a jsem nadmíru spokojená, ale také ji nepoužívám denně

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks