neděle 26. června 2016

Novinky v drogeriích

Krásný nedělní den :)

Jak jste si užily včerejší sluníčkový den? Já jsem byla celý den v bazénu s cílem se opálit. Jak myslíte, že to dopadlo? Jsem červená jako rajče! Jsem ráda za dnešní den, protože se ochladilo. Vím, že kdyby bylo jako včera tak mě ani to spálení neodradí od toho, abych znovu ležela na sluníčku. Každopádně zpět k dnešnímu článku. Ve čtvrtek jsem oficiálně skončila na intru a v Ostravě pro tento školní rok. Za poslední týden jsem se toho snažila stihnout fakt hodně. Jednou z hlavních věcí bylo projít drogérie a vyfotit pár novinek, které jsem postřehla a ráda bych vám o nich dala vědět v podobě dnešního článku. Něco je možná starší a nebude tady úplně všechno, ale pořád lepší než nic.


Začala bych značkou Maybelline, která mě strašně překvapila. V poslední době uvedla na trh hned několik novinek. Mně osobně udělalo největší radost zjištění, že se u nás konečně dá sehnat roztomilost v podobě tvářenky a balzámu na rty v jednom. Mluvím o Baby Lips Balm &  Blush. Jsem trochu posedlá balzámky Baby Lips, proto takové nadšení. Není to ani tak kvůli obsahu, ale spíš balení, které mi přijde jako největší roztomilost. Dostupné jsou čtyři odstíny 01 Innocent Peach, 02 Flirty Pink, 03 Jucy Rose a poslední 04 Booming Ruby, což je z těchto čtyř nejlépe pigmentovaná červená.




Dále jsem narazila na tuhý korektor Affinitone Tone-on-tone. Vím, že se tento korektor dá sehnat v tekuté verzi, která je hodně oblíbená.



Do stojanu Maybelline přibyla druhá paletka The blushed Nudes. Balení je narůžovělé a ladí krásně ke stínům. Paletka obsahuje 12 stínů a jeden aplikátor. Vzhledově se mi paletka moc líbí. Každopádně nedá se říct, že bych po ní nějak moc toužila, jelikož jsem na ni slyšela skoro samá negativa.



Poslední novinka od této značky je konturovací tyčinka Master Contour. Samotná tyčinka obsahuje konturovací tmavou část a rozjasňující světlou část.




Nezahálel ani Dermacol a na léto si připravil plno novinek. Jako třeba barevné řasenky dostupné ve čtyřech barvičkách - fialová, zelená, elektrizující modrá a námořnická modrá. Řasenky jsou bez parabenů a řasám by měly dodat intenzivní barvu, objem a prodloužení.
Pokud vám barevné řasy nestačí, můžete to zkombinovat s barevnou voděodolnou linkou. Na výběr je z pěti odstínů a to elektrizující modrá, hnědá, tmavě zelená, námořnická modrá a šedá.



Opět se vrátily barevné pudry na vlasy, které byly novinkou minulé léto. Letos si Dermacol připravil nové odstíny. Řekla bych, že jsou o hodně lepší než minulý rok. Mně osobně zaujala zlatá barvička.



Poslední věc z dekorativky, která mě hodně zaujala, je limitovaná edice Bloggers' beauty secrets od značky Essence. Limitka vznikla společně se čtyřmi blogerkami, které firma Essence oslovila. Diana zur Löwen vytvořila všestrannou paletku na cesty Touch up to go. Palmira se soustředila na oči a vytvořila paletku Vintage Rose. Mary Oliver se zaměřila na obočí a vytvořila paletku Shape & Shadows. A nakonec Serena Verbon vytvořila paletku The glow must go on, která pomůže rozzářit pleť. Cena paletek se pohybuje kolem 150 Kč. Ke každé paletce je vytvořený lak. Cena laku je 55 Kč. Netuším, jak jsou na tom paletky s pigmentací, ale celkově mě tato limitka svým nápadem zaujala.



Z pečující kosmetiky jsem postřehla dvě novinky. Jednou z nich jsou tekutá mýdla na ruce Aroma Ritual opět od značky Dermacol. Na výběr je z pěti vůní, mezi nimi je i moje oblíbená belgická čokoláda. Cena mýdla je 59 Kč.



Nakonec tady mám pár věcí značky Aussie. Zaujala mě řada Beach Mate, kterou jsem v DM viděla poprvé. Nikdy jsem o ní neslyšela. Celá řada obsahuje makadamiový olej.
Nejvíc mě zaujaly dva olejíčky na vlasy. Jeden by měl být na poškozené vlasy a druhý na každodenní použití.



To je pro dnešní článek všechno. Jsem ráda, že jsem stihla projít drogerie před tím, než jsem odjela domů, protože přes prázdniny se do drogérie nedostanu tak často. Kvůli tomu bude další takový článek asi až v září. Tak snad se mezitím v drogeriích objeví plno novinek!

Zaujal vás nějaký produkt? Máte s některou novinkou zkušenost? 

34 komentářů:

  1. No co vím a co jsem měla tu čest, tak barevné řasenky Dermacol jsou pěkně k prdu :/. Ale z toho Baby Lips uplně nemůžu, to je balení je fakt největší roztomilost! :) Hodně mě zaujaly ty laky na nehty z Essence limitky, ale teda zatím jsem tu limitku nikde nepotkala, snad budu mít tu čest.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě celkově barevné řasenky nechávají chladnou, není nad černou klasiku ;) Já tu limitku zatím potkala jen v jednom DM a to jsem fakt měla štěstí.

      Vymazat
  2. Ahoj, zaujala ma konturovacia tycinka od maybelline o ktorej som uz pocula a novinky od blogeriek essence? To sa mi paci, je to dobry napad zatiahnut blogerky :) vyrobky ma moc nelakaju, ale napad je dobry... :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě osobně výrobky z té limitky taky nelákají, ale nápad je to fakt skvělý!

      Vymazat
  3. No tak já si snad zítra taky dojdu jeden babylips k vůli tomu balení koupit:D je to hrozně sweet<3
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pořád odolávám! Ale je to fakt roztomilost ♥

      Vymazat
  4. Jupí, další kosmetické novinky! Moc se mi líbí ta limitka od Essence, ale obávám se, že u nás se těžko objeví, ještě teď je skoro zimní :D Taky se mi moc líbí ty nový odstíny barev na vlasy, musím mít tu růžovou!!! A tobě by určitě ta zlatá slušela, když máš tmavé vlasy. Ty mýdla od Dermacolu jsou skvělá, já sama mám to citrusové a miluju jeho vůni. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já na ni narazila zatím jen jednou, takže věřím tomu, že půjde těžko sehnat. Joo, pro ten zlatý pudr si musím skočit :)

      Vymazat
  5. Miluji tyhle články! Já má zkušenost jen s Baby Lips Balm&Blush, které mám už dlouho a musím říct že jsem si je oblíbila, mám dva odstíny. Paletka Maybelline si myslím že nebude moc pigmentovaná a stíny budou dost stejné. Samotnou mě dost zaujala limitka Essence, jenom jsem zvědavá kdy tahle limitka bude i u nás v Jihlavě.
    Naopak mýdla na ruce od Dermacol mě nijak nezaujala. Sice mají pěkný obal ale na ruce si vystačím s obyčejným tekutým mýdlem vcelku jakékoli značky.

    OdpovědětVymazat
  6. najviac ma zaujali kontúrovacie tyčinky, a teda to, aký je teraz big boom okolo kontúrovania :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super nápad, teď aby to jen fungovalo, jak má :)

      Vymazat
  7. No mě tedy zaujalo to Baby Lips Balm & Blush. Nikdy jsem nic podobného neviděla, a zrovna nedávno jsem si po celkem dlouhé době vídání různých článků s Baby Lips, pořídila jeden vlastní :D Vůbec to není špatný, ale osobně na tom nevidím nic závratného. Tohle je ale něco jiného, hrozně se mi líbí to roztomilé balení :D Jinak ta nude paletka je taky pěkná, ačkoliv to není můj styl. Já jsem omezená, ale vždycky se ráda pokochám :D Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma asi pět těch Baby lips balzámků. Když jsem si koupila svůj první, byla jsem z něj zklamaná a říkala jsem si, že si další už nepořídím... Každopádně tomu balení se prostě nedá odolat :D

      Vymazat
  8. Novinky vyzerajú naozaj perfektne!! ♥ musím ich skočiť pozrieť :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek :) Hodně mě zaujaly olejíčky od Aussie a taky konturovací tyčinka od Maybelline, ale asi to není nic, co bych si musela akutně pořizovat. Poslední dobou mám nějaké velké zásoby všeho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Peti :) Já mám pocit, že si pořád kupuju věci, které nepotřebuji a ty které potřebuji nechávám tak a potom nadávám :D

      Vymazat
  10. Super :) Ta tekutá mýdla musí být skvělý :D
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! To musí, určitě po nich krásně voní ruce :)

      Vymazat
  11. Super článek! Celkem mě zaujaly ty olejíčky na vlasy a taky mě překvapila ta nová limitka od Essence :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Alespoň jeden ten olejíček bych ráda vyzkoušela.

      Vymazat
  12. Najviac ma zaujali farebné linky od Dermacolu, na tie sa isto pozriem a tiež paletky od Essence, ale netuším, či sú aj u nás :/. Naopak najmenej ma lákajú tie farby na vlasy, celé to práši a viac by som mala toho na oblečení ako na vlasoch :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem tu šedou linku na ruku a první jsem si myslela, že je to černá :D To by mě fakt zajímalo, jestli se ta limitka dostala i k vám :)

      Vymazat
  13. Tie nové Baby Lips vyzerajú úplne super ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, no tak snad ti brzy spálení zmizí a přejde, sama to nemám vůbec ráda :/ Jinak já jsem teď dlouho v drogériích nebyla, ale brzy budu potřebovat nový korektor, tak se budu muset po nějakém poohlédnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je to v pohodě, ale děkuji, Domi :) Já bych ti doporučila korektor od NYX. Teď je na tobě jestli preferuješ v kalíšku nebo tekutý, mají oba :)

      Vymazat
  15. Wow, to zase utrartím plno peněz! Nejvíce mě zaujal ten korektor :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  16. kéž bych si ten článek přečetla dříve... zrovna jsem sháněla nový olejíček na vlasy a sáhla jsem po Pantene a kdybych věděla o tom od Aussie, asi sáhnu spíše po něm.

    OdpovědětVymazat
  17. Jéééé, to jsem si neměla číst!!! Vždycky u takových článků zapomenu, že jedu tu přírodu :D Když ono je to všechno tak roztomilé! Minimálně na těch Dermacolích mýdlech ujíždím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tu konturovací tyčinku si strašně chválila moje kamarádka, a když jsem postřehla akci na Maybelline 1+1 zdarma tak jsem pro ni dneska taky běžela a jsem upřímně zvědavá, jestli i já se s ní naučím konturovat :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks