čtvrtek 30. června 2016

My June 2016

Krásný čtvrteční den :)

Konečně můžu napsat: "Hurááá prázdniny!"
Myslela jsem, že se nikdy 30. června nedočkám, ale dočkala jsem se. Druhák na gymplu byl celkem pohodový rok. Určitě o hodně lepší než prvák, to byl horor. S vysvědčením nejsem moc spokojená, ale zase si říkám, že to mohlo být horší. Doufám, že alespoň vy jste s vysvědčením spokojené. Dost už o škole! Teď o ní nechci celé dva měsíce slyšet, ani vám ji už nebudu připomínat.
Půlka roku 2016 je za námi. Nechce se mi tomu věřit. Přijde mi, jako kdyby včera byly Vánoce. Mám pocit, že od té doby, co mám blog, můj život strašně rychle utíká :D



Když jsem se dívala do složky, kde mám uložené fotky za tento měsíc, zjistila jsem, že tam mám skoro samou přírodu. Snad vám to nebude vadit. Některé fotky se mi fakt líbí.
Miluju letní večery, kdy můžu koukat na západy slunce. Zároveň miluji i brzká rána, kdy se kochám východem slunce. Dvě maličkosti, které mě dělají šťastnou.









Trošku jsem se obávala toho, co tento měsíc do tohoto článku budu psát, protože mi přijde, že jsem dělala pořád jedno a to samé. Na začátku června jsem dělala pořád něco do školy. Bylo to s velkým donucením, protože jsem už vážně neměla sílu. Známky se nám uzavíraly až 23., což pro mě bylo šílené a zbytečné. Nechápu proč to tak prodlužovali. V těch posledních dnech jsem si dokázala pohnojit, co se dalo, a bylo mi to celkem jedno. Nějak jsem to doklepala a teď jsem šťastná, že budu mít od školy dva měsíce pokoj, ale to snad nejsem jediná.
Ten předposlední týden, kdy se nám zrovna uzavíraly známky, byl na jednu stranu fajn. Jednou jsme šly místo tělocviku do kavárny. V tom týdnu jsem šla do kavárny ještě jednou. Tentokrát do mojí oblíbené na cappuccino. Šly jsme s kamarádkou ráno před školou. A co se nestalo... Týden předtím jsem v tramvaji potkala pěkného kluka a toho pěkného kluka jsem potkala v mojí oblíbené kavárně. Takže mi udělal bezva kávu a měla jsem hned lepší den. Terko, do té kavárny tě vezmu a snad ti budu moct ukázat krásného baristu :D To je asi to nejzajímavější za tento měsíc.


Na intru a v Ostravě jsem oficiálně skončila už 23. června. Šla jsem do školy až pro vysvědčení. Ten týden, kdy jsem v Ostravě byla naposled, jsem každý den byla v centru a snažila jsem si dokoupit věci, které "nutně" potřebuju. Důležité bylo, abych prošla drogérie a nafotila do článku, co je v nich nového.



Dneska jsem se rozloučila s mou bffkou a zároveň spolubydlící. Bude mi chybět to, že se teď neuvidíme každý den. Mám naplánované, že za ní pojedu do Jeseníku, takže v průběhu prázdnin můžete čekat nějaký článek o tomto výletě. Doufám, že to vyjde.




Mimo jiné se s roomie uvidím příští víkend, protože spolu jedeme na festival Fingers Up. Na tento festival jsem narazila díky blogerce Dommie, která na něm byla minulý rok a letos tam nebude chybět. Zjistila jsem, že hledají brigádníky, tak jsem Dommie zkontaktovala. Brigáda nevyšla, ale Dommie mi nabídla pozici ambassadorky. Za tohle jí moc děkuju! Splnila mi jeden sen a to, že jedu na svůj první fesťák a ještě k tomu s nejlepší kamarádkou. V průběhu příštího týdne můžete čekat článek o mých kosmetických i nekosmetických nezbytnostech na tento fesťák. Po festivalu vám určitě napíšu, jak jsem si ho užila, co se mi líbilo a nelíbilo.



U Terky z blogu Document This Moment jsem viděla tělový sprej Meloun od Balea. To bylo něco na mě. Tělové spreje na léto miluju, a tak jsem si pro něj musela skočit do DM. Výdrž je nic moc, ale voní a osvěží krásně.



Když jsem u té kosmetiky, na portálu Blogerky.cz jsem byla vybrána do výzvy o elektrický pilník na nohy. Článek na tuhle věcičku bude brzy!



Ještě vám musím říct, jak je můj přední foťák na mobilu blbý. V úterý jsem byla u kadeřnice a nechala jsem si zkrátit vlasy. Momentálně moje vlasy miluju! Pak jsem se chtěla vyfotit, tak jsem si dala na rty matný lip cream NYX v odstínu Prague, což je krásná růžová barva a moje přední kamera z toho udělala červenou. No proč ne :D



Na konec tu mám ještě pár fotek, takže to není jen samá příroda, jak jsem psala na začátku.
Na snídani jsem si oblíbila chia pudink (130 ml mléka, 2 lžíce chia semínek) s rozmačkanými malinami z naší zahrady.







Jinak na prázdniny mám plno plánů, které snad vyjdou. Hlavně se chci naplno věnovat blogu! Mám v hlavě spoustu nápadů na články, tak snad je dokážu přenést na papír a potom je sepsat. Mimochodem, stává se vám taky někdy, že vás napadne super článek, ale nejste schopné ho napsat? Já mám pocit, že polovina článků zůstane v mé hlavě.



Jaký byl váš měsíc červen? Chystáte se na nějaký festival? :)

28 komentářů:

  1. Ja mam mega plány na blog přes prázdniny! Ale budu toho mit celkově dost. Navíc budu pořád i někde jezdit, ale snad to zmáknu :). Školu bych absolutně neřešila, já ještě 29. dělala zkoušku :/ klid mám až teď. A se známkami si nedělej hlavu, na vysoké se už hraje jen na to jestli máš nebo nemáš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad jo, na tvé videa a články se moc těším! :) Alespoň, že už teď máme konečně klid :D

      Vymazat
    2. Yes! Svatý pokoj! I do práce se těším víc než do školy! :D

      Vymazat
  2. Juu krásny článok, fotky sú nádherné! Ja mám taktiež pocit, že odvtedy čo mám blog mi všetko rýchlejšie uteká. Prajem pekné prázdniny.

    Ak máš chuť zasúťažiť si, tak u mňa na blogu akurát prebieha letná givka: Klaudy´s shopping enjoyment - SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotografie ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ Vidieť, že si si to užila ♥

    ♡ * life lately * ♡

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám pocit, že před chvilkou tady byly Vánoce a vůbec nechápu, kam se všechny ty dny a týdny poděly :D Každopádně si moc užij prázdiny a léto :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za chvilku máme zase Vánoce :D Děkuju moc, Domi, ty taky!

      Vymazat
  5. Naprosto jsi tu vylíčila mé myšlenky už jen co se týká školy. Momentálně se ze školy cítím vyšťavená, hlavně poslední měsíc červen se mi nechtělo absolutně nic. U nás se všechny známky musely uzavřít do 25.6. ale my je měli uzavřené snad už od začátku června. Poslední týden ve škole jsem taky nebyla, stejně si tam člověk většinou jde jen na chvíli sednout a kvůli tomu je škoda vstávat brzy :-) . Zapadající slunce miluji a dívání se na modrou oblohu mě neskutečně uklidňuje. Festival ti závidím, já žádný v plánu nemám ale výlety snad nějaké budou. Hrozně ti sluší ten kroužek v nose. Na maliny se těším, už nám začínají červenat. Já se letos chystám v srpnu do Španělska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Teri :) My měli snad jen jeden předmět uzavřený hned na konci června, sami učitelé to prodlužovali, nechápala jsem proč. Španělsko ti závidím, těším se na články o něm!

      Vymazat
  6. Ta rtěnka ti strašně sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne prazdniny. Sice uz par let nejsem ve skolnich lavicich, ale letos jsem si dala letni skolu, Zasedam do lavic a moc se tesim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Snad se ti tam bude líbit a budeš spokojená.

      Vymazat
  8. príroda nevadí nikdy, nááádherne fotky! juj a ten bazén by som teraz prijala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tiež veľa článkov ostane často len v mojej hlave .. inak super fotky :) a Chia puding už niekedy konečne skúsim aj ja, len sa dosť bojím, že to nebude niečo pre mňa :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pekne fotky :) uzi si naplno odych po skole :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám to s tou přírodu úplně stejně, miluju přírodu obzvlášť západy Slunce! Východy také, ale ty moc často nevidím :D Ty botky jsou moc pěkné, ale také nevím jestli bych je vynosila, zkus je dát na vinted :) A chtěla jsem se ještě zeptat, jak to funguje s tou spoluprácí s Blogerkama? Také bych o to asi měla zájem se do něčeho takového připojit :D:) A festival si určitě užij!! Nevíš kde se taková brigáda dá shánět na těch festivalech..? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš sledovat potrál Blogerky.cz a tam se alespoň jednou do měsíce objeví článek s výzvou o určitý produkt. Ty článek okomentuješ a pak jen čekáš, jestli tě vyberou. Je dobré, když si od nich necháš zasílat emaily, aby ti žádná výzva neunikla :)
      Teď nevím, jakou brigádu na těch festivalech myslíš :)

      Vymazat
  12. Tenhle článek mě strašně bavil číst! Fotek je hromada, a jsou boží! A mně příroda vůbec nevadí, naopak :) Jé, ten fesťák ti závidím! Já se taky na jeden chystám, ale teda spíš doufám, že mi to vůbec vyjde. Zítra jedu na filmový, na ten se těším strašně moc, ale taky bych si přála jet na hudební. Jsem vážně zvědavá na článek s tvými nezbytnostmi, tenhle typ postů miluju :) Peggie, ty maliny! Bože, ty bych fakt chtěla na zahradě taky! Mamka se snažila o vypěstování malýho keříčku, ale všechno nám ožraly kozy :D Možná tři maliny jsme měli :D Jsem vážně moc ráda, že ti ten tělový sprej vyhovuje! Voní ten balzámek stejně, nebo je víc chemickej? Já totiž ten nepřírodní meloun nesnáším... Ty boty vypadají nádherně, bych si je klidně i koupila, akorát kdyby byly o tři čísla větší :DD. Jo, na tý fotce ti to moc sluší! Jsem si taky trochu nechala zkrátit vlasy, ale fakt jen o kousek, protože si chci nechat narůst dlouhý. S těmi články se mi to stává pořád, mám jich v hlavě plno, ale nějak to nemůžu sepsat. P.S. Vážně se těším na toho baristu!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem moc ráda! ♥ Je to můj první fesťák, tak moc nevím, co od toho čekat, ale snad to bude boží. Snad ti to vyjde. Jedeš na ten filmový do K. Varů?
      No já jsem na ten článek taky zvědavá, protože pořád nevím, co všechno vlastně potřebuju :D K tomu balzámku jsem si teď čichala, voní trošku jinak než ten sprej. Řekla bych, že to je jako melounová žvýkačka, ale co se týče vlastností, tak nic moc.

      Vymazat
  13. S tou školou jsme to měly uplně stejně, já už na konci roku byla tak vysílená, že už mi bylo uplně jedno co bude :D Ale prázdniny jsou konečně tady, hurá! :) Jinak festival musel být určitě super, já se asi nikam moc tohle léto nedostanu, ale co není může být že! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks