pondělí 27. června 2016

June Favourites 2016

Pěkný den :)

Měsíc červen se pomalu blíží ke konci, což je naprosto super, protože všem školou povinným začínají letní prázdniny! Na mém blogu to znamená, že je čas si shrnout pár oblíbených produktů za tento měsíc.



Tentokrát tu mám o dva produkty méně než obvykle. Zjistila jsem, že prostě nejde každý měsíc posbírat šest oblíbených produktů. Možná, že by to šlo, ale to bych se pořád opakovala, což nechci.

Začala bych olejíčkem na obličej Lemon Tea Tree od české značky Saloos. Pokud mě sledujete nějakou dobu, asi víte, že já tuhle značku mám moc ráda a miluju jejich řadu Lemon Tea Tree. Používám také odličovací olej z této řady a v květnu jsem si konečně pořídila i obličejový olej. Snažím se ho používat pravidelně každý večer, než jdu spát. Teď jsem se ho naučila dávat hned po sprše. Olejíček je vhodný na mastnou a problematickou pleť, což já mám. Teď se mi pleť hodně zhoršila. Jsem z toho špatná, protože nevím, co dělám špatně. Olejíček je vážně super. Přes noc dokáže mou pleť hezky hydratovat. Olej se přes noc vsákne a nedělá na pleti neplechu. Dá se říct, že se vzbudím s pěknou pletí teda až na ty pupínky. S těmi si zatím olejíček nedokázal poradit.



Aby těch olejíčků nebylo málo, mám tu ještě jeden. Tentokrát to není olej na obličej, ale na tělo. Už jsem o něm na blogu jednou psala. Myslela jsem si, že ho vůbec nevyužiju a už jsem ho chtěla někomu dát. Pak přišla Weleda s kampaní #mujduvod, která mě motivovala ke sportu, a hned se masážní olej s arnikou hodil. Používám ho před i po běhání. Před běháním dokáže svaly připravit na nějaký výkon a po běhání je to super relaxace. Ještě k tomu pěkně voní a navozuje příjemný pocit tepla.



Od té doby, co mám make-up Anti-blemish Solution od značky Clinique, dala jsem všechny ostatní make-upy stranou a používám jen tento. Zapracovávám ho štětcem, ale plánuji si na něj pořídit beauty blender. Každopádně i tak se krásně vsákne do pleti a po celý den nemám pocit, že na ní mám nějaký make-up. Výdrž je také skvělá. S pudrem Stay Matte je to super dvojka.



Úplně na konec tady mám můj nejoblíbenější štětec vůbec. Powder brush od Real Techniques je ten nejlepší štětec v mé sbírce. Díky tomu, že je velký a hustý stačí pleť třikrát přejet a máte přepudrováno. Při čištění z něho nevypadne ani chloupek. Je krásně jemný a prostě vypadá fakt skvěle.



Na závěr bych vás chtěla o něco poprosit. Došla mi moje oblíbená řasenka od Rimmelu, což znamená, že si musím koupit novou, jenže nevím jakou. Od vás bych potřebovala radu, jakou řasenku si koupit, protože já sama nemám žádnou představu. Mohly byste mi nějakou doporučit?
Pokud ne, tak mi alespoň napište, jaký produkt jste si v tom měsíci oblíbily :D :) 

23 komentářů:

  1. Já článek se svojí top desítkou budu teprve psát. Nicméně rasenku doporučuji Essence Princess, je výborná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda si pak ten článek přečtu :) Děkuju za radu!

      Vymazat
  2. Markétko, já Ti doporučím youtuberku Barču z kanálu Barušminky, mrkni na její videa, kde má řasenkový souboj a tam ukazuje vždycky plno řasenek a zrovna i fotky na řasách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veruš, díky moc! Už koukám a snad se pro nějakou rozhodnu :)

      Vymazat
  3. Pleťové olejíčky jsem si teď taky moc oblíbila. Používám makadamiový od Havlíka a Energie de Vie od Lancome a oba jsou moc fajn :) Na ten masážní olej jsem taky moc zvědavá, výhra od Tebe už přišla a já už se nemůžu dočkat, až všechno pořádně vyzkouším. Ještě jednou moc děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda. Už jsem se bála, že se někde ztratila, když jsi nenapsala. Těším se až si o produktech přečtu článek na tvém blogu! :)

      Vymazat
  4. Ahoj, olejicek weleda by som urcite nespotrebovala, nemala by som na neho vyuzitie, kedze som nie moc sport typ :D
    Doporucila by som ti rasenku Gabi - zltu, od gabrieli salvete, som z nej nadsena a je za par korun :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec nevadí, že jsi sportovec. Mamča taky není a používá ho na krční páteř :)
      Děkuju za doporučení! :)

      Vymazat
  5. Já tě chápu, ono vymyslet jen šest oblíbených produktů za jeden měsíc je docela síla :D Kdybych psala, že mám olejíček stejný a stejně ho miluju, asi posté bych se opakovala... Od Weledy už dlouho chci něco zkusit, když na ni jen pěješ chválu! Já jsem se teď dost opálila a jediný tmavý makeup mám přesně tenhle od Clinique, a jsem s ním děsně spokojená, asi jsem po tý zimě zapomněla, jak je skvělej! :D A ten štětec nechám snad bez komentáře, protože... prostě štětce od RT, láska na první zapudrování :DD Jinak já mám moc oblíbenou řasenku Avon Super Shock, která skvěle prodlouží a neslepuje. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Weledy musíš něco vyzkoušet! Jé, tak to mám radost. Už jsem se těšila, až ho vytáhneš. Já ho nosila hlavně teď, ale o víkendu jsem se už trošku opálila, tak asi budu používat jiný make-up. Přece jenom bych si ho měla trochu šetřit :D
      RT štětce jsou bezkonkurenční ♥

      Vymazat
  6. Ten Clinique makeup na leto úplne milujem, akurát dnes mi prišlo domov nové balenie ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ty obličejové oleje od Saloosu mám moc ráda, každopádně tento jsem ještě nezkoušela.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj skvelé vecičky :) inak máš krásny blog, dala som si ťa aj do sledovania :) poteší ma ak to aj ty opätuješ a keďtak aj zanecháš komentár :) neber to ako reklamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Ráda se na tvůj blog kouknu a pokud mě bude bavit, stanu se čtenářkou ;)

      Vymazat
  9. Od značky Weleda som asi len pred mesiacom začala testovať nejaké produkty a sú fakt skvelé!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, štětec na pudr od RT bych chtěla! Nedávno mi přišly 2 a nevyměnila bych je už! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké ti přišly? Já si brousím zuby na jejich beauty blender a štětec na make-up :)

      Vymazat
  11. Zbožňujem olejčeky na telo, pleť a vlasy. Dokážu krásne hydratovať, ale nezaťažujú pleť :) Pekný výber :)

    OdpovědětVymazat
  12. Weledu mám naozaj veľmi rada a preto som rada, že si ju zaradila do svojej TOP :)

    OdpovědětVymazat
  13. Opět samé skvělé produkty Markétko :) Já bych doma nejvíc uvítala hlavně ten štětec :D Co se týče řasenky nemůžu moc radit, zatím jsem žádnou tak super nenašla, ale momentálně mám tu novou žlutou od Gabriely Salvette a docela ujde :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks