pondělí 20. června 2016

Astor | Mattitude Foundation

Pěkný pondělní den :)

Jelikož je dneska venku škaredě a já nemám co dělat, rozhodla jsem se, že napíšu krátkou recenzi na make-up značky Astor. Celkově mám make-upy této značky ráda.
Zajímá vás, jak u mě tento produkt obstál? Pokračujte ve čtení!


Koupě tohoto make-upu byla spontánní. Vůbec jsem neplánovala, že si ho pořídím. Až jeden den, kdy jsem měla dost make-upu Yves Rocher, jsem se rozhodla, že si musím pořídit nový make-up. Nakonec padla volba na značku Astor a jejich make-up Mattitude Anti Shine 16H. Zaujal mě především svým nude balením a poměrně nízkou cenou.

Make-up je určený pro ženy se smíšenou pletí. Díky svým unikátním vlastnostem zmatňuje mastící se oblast T zóny, aniž by vysušoval oblast kolem očí. Jednoduchá aplikace umožňuje přirozené splynutí s pokožkou. SPF 22.



Po vzhledové stránce se mi balení moc líbí. Každopádně tubička bez pumpičky je pro mě strašně nepraktická. Říkala jsem si, že by mi to nemuselo vadit. No ale vadí. Už několikrát kvůli mé nešikovnosti nebo ranní ospalosti jsem vymáčkla víc make-upu než jsem chtěla. Stává se vám to u takových make-upů taky?



Na začátku jsem se zděsila hutné konzistence tohoto produktu. Bála jsem se, že kvůli tomu vytvoří na mé pleti masku nebo se usadí do pórů. Zbytečné obavy. Když jsem ho zapracovala štětcem, byla jsem překvapená, jak je lehký. Krytí je střední. S kruhy pod očima nebo červenými místečky si dokáže poradit. Po nanesení make-upu je pleť sjednocena a krásně zmatněná, takže není potřeba použít pudr. Já ho stejně vždy pro jistotu použiji. Výdrž je průměrná. Vydrží v pohodě 6-7 hodin, pak je potřeba přepudrovat. Velké plus je, že na pleti opravdu drží a nemá tendence se vytrácet.



Takže balení je vzhledově moc pěkné, výdrž je průměrná, střední krytí a pleť je po nanesení krásně zmatněná. Negativní věc je odstín. Vybrala jsem si ten nejsvětlejší s tím, že když je napsané 091 Light Ivory, tak mi make-up určitě sedne a bude krásně světlý. Zmýlila jsem se. Astor asi neví, že na světě existují bledulky. Tohle se mně u této značky nestalo poprvé. Řekla bych, že tento odstín bude použitelný až v létě, když se opálím. Jelikož jsem opravdu potřebovala nějaký make-up, protože to bylo ještě předtím, než jsem si pořídila make-up Clinique, rozhodla jsem se ho zkusit smíchat s make-upem Yves Rocher. Celkový efekt mě mile překvapil, protože pleť byla krásně zmatněná a zároveň nebyla oranžová jako mrkev.





Astor Mattitude můžete zakoupit na Parfums.cz za 131 Kč.

Make-up bych nedoporučovala bledým tvářím. Každopádně pokud vždy sáhnete po tmavším odstínu a máte smíšenou pleť, tento make-up bych vám doporučila. Já jsem s ním až na ten odstín spokojená.

Jaký je váš názor na make-upy Astor?

26 komentářů:

  1. Tak pro mě jako bledulku, teda nebude, škoda. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím proč, ale značce Astor jsem se podvědomě vždycky v drogeriích nějak výhýbala. Teď jsem si ale pořídila Lip butter a lak na nehty a s oběma jsem moc spokojená. Ještě na mě v zásobách čeká korektor, na ten jsem taky zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám takhle se značkou Dermacol. Na lip butter se chystám už dlouhou dobu, moc se mi líbí ta jejich matná kolekce.

      Vymazat
  3. Ja mám od Astoru Skin Match make-up v najsvetlejšom odtieni a taktiež mi je tmavý, no tento Mattitude má zrejme ešte tmavšie odtiene. Make-upy z drogérie mi celkovo menej vyhovujú, už dlhší čas mám obúbené bb-krémy od Misshy, no stále hľadám "ideálny" make-up pre môj typ pleti.

    Dovoľujem si ťa i tvoje čitateľky pozvať ku mne na blog do súťaže:
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď oblíbence od Clinique, ale je pravda, že na BB od Misshy jsem koukala, protože mi přijde na léto ideální.

      Vymazat
  4. Mě značka Astor nějak míjí.. :) Určitě to taky znáš, některé značky jsou prostě méně sympatické než jiné. Naštěstí nemívám problém s tím, že by byl makeup moc tmavý, do skupiny bledulek nepatřím. Tenhle makeup zrovna pro mě asi nebude, navíc mi přijde podezřelý i ten podtón, může to být i fotkou, každopádně vím, že tenhle kousek asi nepotřebuji. :) Díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám :) Ty jo... Tak to ti závidím! :D Taky bych to tak chtěla mít.
      Děkuju moc za tvůj komentář! :)

      Vymazat
  5. Od Astoru mám vcelku dobré produkty, s ktorými som spokojná, avšak tento make-up by bol pre mňa asi dosť tmavý :/ Ja momentálne používam BB cream od Rimmel a je naozaj skvelý, krásne zjednotí a zmatní pleť a odtieň mi tiež veľmi vyhovuje:) Čoskoro sa objaví aj na blogu!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zcela tě chápu. Doufám, že se v létě opálím, abych ho mohla využít. Na ten BB cream jsem zvědavá!

      Vymazat
  6. Tak zrovna já bledá tvář jsem :D. Makeup od Astor jsem zatím neměla, já mám teprve svůj první makeup od Essence :D. A mám ho Marki taky v tomto balení a mně tedy nevadí, dám si vždycky tu trošku přímo na štětec a je to fajn :). Jinak od Astor mám teď gelový linky, korektor a pudr a jsou to super produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, můj první make-up byl také od Essence :D Ale vůbec jsem s ním spokojená nebyla. Ty gelový linky jsem viděla u tebe na blogu, vypadají dobře!

      Vymazat
  7. Mne sa zdá veľmi tmavý a čo viem tak na slovensko a česko nedovážajú tie najsvetlejšie tóny takže u mňa by to bolo zbytočná investícia ale možno si objednám z ameriky :) ďakujem za tip ♥

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je opravdu velká škoda, že se k nám nedostanou ty nejsvětlejší odstíny. Věřím tomu, že by to udělalo nejedné slečně radost.

      Vymazat
  8. Pekný článok :) make-up vyzerá super :)
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha GIVEAWAY: partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek! Já mám od Astor řasenku a myslím, že i podkladovou bázi. Momentálně používám make-up od Rimmelu, který mi zatím vyhovuje nejvíc :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Mně od Astor řasenky moc nevyhovují. A jaký používáš od Rimmelu?

      Vymazat
  10. Taky se řadím mezi bledé tváře, tak pro mě to nebude :D
    Super recenze!

    Unknownie.blogspot.com || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš štěstí, že jsi v Americe, kde mají i ty nejsvětlejší odstíny :D Děkuju moc! ♥

      Vymazat
  11. Další bledulka, co má smůlu, no. Už dlouho bych chtěla vyzkoušet taky i tekutý make-up, ale stále pátrám a chci pak jít na jistotu. Do teď používám zatím pěnový. Sedí mi nejvíc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi fakt bledule, nejsvětlejší tekutý make-up najdeš u značky Rimmel, má takové bílé balení a je levný :)

      Vymazat
  12. Taky jsem si tento make up pořídila a nemůžu si ho vynachválit :) jelikož jsem snědší typ, neměla jsem problém trefit odstín, ale musím si dávat pozor na množství, jak už jsi zmiňovala, i můj odstín make upu je lehce (vážně malinko) do oranžova, proto používám světlejší pudr a potom je to ok:)
    Na tento make up jsem taky napsala článek na blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Máš fakt štěstí, taky bych chtěla být trochu tmavší :/
      Děkuju za komentář!

      Vymazat
  13. Skvělý článek!:) já mám akorát s make-upy od Astoru špatné zkušenosti tak používám ted od Vichy a jsem moc spokojená!:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, ale tak ne každému sedí všechno ;) S Vichy nemám zatím žádnou zkušenost.

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks