pátek 15. dubna 2016

Ready for a revolution?

Krásný pátek, milé čtenářky. :)

Já si tento den naprosto užívám, protože máme volno, které trvá až do pondělí. Do školy jdu až v úterý, jelikož se na naší škole dělají přijímačky. Na tohle volno jsem se moc těšila. Škola mi už pomalu, ale jistě leze krkem. Každopádně, dnešní článek není o škole, ale o jedné kosmetické věci, kterou jsem si v poslední době hodně oblíbila.


Dnes vám řeknu můj názor na rtěnku Rimmel London z řady The Only 1. O rtěnce jsem se zmiňovala někdy v únoru, když jsem ji dávala do článku o novinkách. Nejprve jsem rtěnky okukovala v DM drogerii, kde mě žádný odstín moc nezaujal, protože všechny byly na můj vkus moc výrazné. Mimochodem v Česku je dostupných 12 odstínů, ale v DM jich mají o polovinu méně. The Only 1 rtěnky jsem nechala chvilku tak. Vrátila jsem se k nim někdy koncem března, kdy jsem zjistila, že na výběr jsou i hezké ne moc výrazné odstíny. Doslova mého ♥ šampion se stal odstín It's A Keeper #200, což je krásná narůžovělá barva. Sám Rimmel tuto řadu prezentuje jako revoluci rtěnek, které nabízejí v jednom balení vše, co si můžete přát - intenzivní barva, krásné odstíny, hydratace, dlouhá výdrž.



Rtěnka je na rtech strašně příjemná a vůbec nemá tendenci vysušovat. Konzistence je dle mého názoru krémovo-gelová. Trpím na suché rty, takže pokud chci použít rtěnku, ve většině případů si pod ní musím dát balzám. Líbí se mi, že pod tuto rtěnku si balzám dávat nemusím ani se nemusím strachovat, že mám na rtech suchá místa, protože The Only 1 je nemá tendenci zvýrazňovat. Co se týče pigmentace, stačí jednou přejet a máte hotovo. Abych docílila sytější barvy, dávám dvě vrstvy. Celkem bojuji s tím, že se mi rozlézá i přes okraj rtů.



Ze začátku mi vadil tvar rtěnky. Nevím, jestli jsem jediná, která s tímto měla problém. Nebyla jsem na takový tvar zvyklá, tudíž se mi ze začátku rty špatně vykreslovaly. Každopádně tohle je můj osobní problém a neberu to jako mínus. Zvykla jsem si, naučila jsem se s ní a to je hlavní.
Výdrž je průměrná, přijde mi stejná jako u každé rtěnky této značky. Pokud nejím/nepiju vydrží klidně čtyři hodiny. Když něco z toho udělám, má tendenci se vytrácet ze středu rtů, takže je potřeba ji poupravit.
Balení se mi líbí. Plast je pevný, bytelný a víčko drží na svém místě, takže se nemusím bát, že by se v kosmetické taštičce otevřelo. Oceňuji detail barevného proužku, který se liší podle jednotlivých odstínů.



Jak jsem psala, odstín It's A Keeper jsem si naprosto zamilovala. Řekla bych, že jsem se zase posunula o kousek dál, jelikož tohle není zrovna odstín, který by byl neviditelný. Pokud ji mám na sobě, mé rty jsou o trochu výraznější, což mi vůbec nevadí, protože se v ní cítím dobře. Snad to tak půjde dál a já si jednou troufnu i na tu červenou. Mimochodem, vůni rtěnky jsem si taky oblíbila. Strašně mi připomíná vůni mého malinového sprcháče Yves Rocher.





Abych to nějak shrnula...Výdrž je průměrná, ale za to hydratace je super. Ještě k tomu je dobře pigmentovaná, příjemná na rtech a krásně voní. Barvička mi přijde skvělá na jaro. Moc jsem si ji oblíbila, ale za revoluci bych ji nepovažovala.

Jaká je vaše oblíbená rtěnka na jaro? Máte zkušenost s The Only 1? :)

42 komentářů:

  1. Joo Peggie, nejsi jediná komu leze škola krkem, taky s tím mám problémy poslední dobou.. :D Rtěnka je krásná, moc se mi líbí balení i odstín :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Přesně a nesmí chybět v kosmetické taštičce :)

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) odstín je opravdu krásný, takový jsem snad ještě neviděla :) já mám na jaro ráda takovou růžovou rtěnku od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Jsem ráda, že se ti odstín líbí. Od Maybelline zatím žádnou rtěnku nemám.

      Vymazat
  4. Rúž vyzerá fakt super! :) A na tebe ešte lepšie :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín je moc krásný, škoda, že jsem si jí dnes v drogérii nevšimla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odtieň je naozaj veľmi príjemný, taký každodenný. A presne ten tvar by mi asi vadil. Mám rada tie špicaté rúže, lebo sa mi s nimi dobre vykresľujú kontúry. Ale asi je to len o cviku :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radši ty špičaté. Jak říkáš, je to jen o cviku :)

      Vymazat
  7. Oh very cute lipstick
    The color is super cute
    xx

    www.sakuranko.com

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký článek a fotky :) rtěnka mě příliš neláká, protože mě nezaujal žádný odstín..

    BE BEAUTIFUL <3

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný odstín, určitě na něj kouknu :) www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný odstín rtenky :) moc se mi libi

    OdpovědětVymazat
  11. Pekne napísaný článok. :) Rtěnka ti vážne sluší.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkná rtěnka! Úplně stejnou má jedna moje kamarádka a je s ní spokojená. :) Já s ní žádné zkušenosti nemám, ale možná bych ji i vyzkoušela. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tak to je super, že je kamarádka spokojená :)

      Vymazat
  13. Moc krásný odstín, takový bych taky brala :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Od Rimmelu mám ráda rtěnky od Kate, ale žádnou jinou řadu jsem nezkoušela...Tahle má moc hezký odstín, ale myslím, že by mi taky nevyhovoval tvar :) -L

    OdpovědětVymazat
  15. Odstin se mi strasne libi! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. Tyhle rtěnky jsou podle mě celkem v poho :) Máš krásný odstín, já mám zrovna ten, který mi moc nesluší :/
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tento odstín je skvělý. Nevím, jaký odstín máš, ale určitě to nebude tak hrozné :)

      Vymazat
  17. Nádherný odstín! :) Rtěnky od Rimmelu mám nejradši a už jsem si dlouho žádnou nekoupila, tak hned jak se uzdravím, půjde je do drogerky omrknout :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  18. Tuhle jsem si ve výprodeji koupila červenou od Essence a je moc krásná! Ale přemýšlím teď, že v nejbližší době zainvestuji do nějaké dražší. Asi v nude odstínu, ale to ještě uvidím. :)

    Každopádně škola už mě taky nebaví, věř mi. My už bohužel žádné volno mít nebudeme.. Asi až v červnu, když jedem s třídou na Mácháč, no. Už aby to bylo!

    OdpovědětVymazat
  19. Krásná barvička, mě by tam možná trošku vadila ta perleť, jinak já si celkově teď zamilovala spíš matné rtěnky:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matné rtěnky se mi moc líbí. Každopádně doma mám zatím jen jednu :D

      Vymazat
  20. Odtieň rúžu je naozaj krásny, mám jeden podobný a používam ho najčastejšie. Taktiež mám kozmetickú značku Rimmel rada a pokukovala som po týchto rúžoch, tak možno im dám šancu aj ja, keďže mám rovnako suché pery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je to takový odstín, který se dá nosit i na obyčejný den. Šanci jim určitě dej, já jsem s touto rtěnkou spokojená.

      Vymazat
  21. Krásná barvička! Momentálně nejvíc sahám po matných rtěnkách :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po těch od Avonu, že? :) Mám v plánu alespoň jednu vyzkoušet.

      Vymazat
  22. Musím se přiznat, že mě škola už taky leze krkem až moc! :D No ale zpátky ke rtěnce, ten odstín je dokonalý, moc se mi líbí! :) Ale pořád se nějak nemůžu rozhodnout,jestli se mi líbí to balení nebo ne, mám k němu takové rozporuplné pocity :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks