neděle 17. dubna 2016

#2 Spotřebované produkty

Krásný nedělní den. :)

V mé taštičce se opět nasbíralo několik prázdných obalů. Jelikož mi to překáží, rozhodla jsem se napsat další článek o spotřebovaných produktech. Historicky první článek o spotřebovaných produktech jste si mohly přečíst v únoru. Jsem ráda, že na něj byla taková odezva a určitě budu psát tyto články dál.


Můžu říct, že jsem nadšená z každého spotřebovaného produktu. Tentokrát jich tady mám o trochu víc než minule, tak pojďme na to!




Yves Rocher - Sprchový gel Levandule, Karambola 200 ml

Konečně jsem spotřebovala tyhle dva sprchové gely! Kupovala jsem si je v létě, byla na ně tentokrát nějaká akce. Oba voněly naprosto dokonale. Levandule byla uklidňující, karambola byla svěží. Spíš bych ji preferovala na léto.
Ze začátku jsem si myslela, že sprcháč bude za chvilku pryč, protože mi 200 ml přišlo málo. Byla jsem překvapena, protože jeden sprcháč vydrží cca na měsíc. Oba šetrně umyly pokožku, krásně ji provoněly a nevysušovaly.





Weleda - Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku 200 ml

Sprchový krém krásně voněl po marcipánu. Vůně byla opravdu jemná, jelikož je výrobek určen pro citlivou pokožku. Jsem z něj trochu zklamaná, protože mi nepřišlo, že by něco dělal s mou pokožkou, kromě toho, že ji šetrně umyl. Nevysušoval, ale ani nehydratoval, takže jsem se po sprše vždy musela namazat tělovým mlékem. Znovu bych si tuhle verzi nepořídila. Měla jsem možnost vyzkoušet Citrusový sprchový krém, který mi přišel lepší.


Katy Perry - Sprchový gel Killer Queen 75 ml

Tento sprcháč byl součástí jedné výhry. Sama bych si ho asi nepořídila, takže jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. S vůní jsem neměla problém, parfém Killer Queen mi celkem voní. Pokožku šetrně umyl, provoněl a nevysušoval.




Aussie - Šampon, kondicionér pro suché a poškozené vlasy

Tyto dva produkty na vlasy jsem naprosto milovala. Řada Miracle Moist je vyhlášena svou žvýkačkovou vůní, což můžu potvrdit. Právě vůni těchto dvou produktů jsem si zamilovala nejvíc. Šampon a kondicionér jsem moc ráda používala. Šetrně umyly vlasy, nezatěžovaly je. Po každém umytí jsem je měla krásně voňavé a hebké na dotek.




Saloos - Hydrofilní odličovací olej Bergamot 50 ml

Jak jistě víte, odličovací oleje Saloos jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Používám je stále. Přemýšlím, že bych si pořídila to větší balení, protože 50 ml je za chvilku pryč. Verze bergamot nebyla úplně dokonalá. Je pravda, že make-up bez problému odlíčil, ale po každém odlíčení mě štípaly oči. Když jsem si odlíčila oči, bylo to v pohodě, ale za nějakou dobu mě začaly štípat a tekly mi slzy. Štípání bylo chvilkové, ale i tak to bylo nepříjemné. Tuhle verzi bych si znovu nepořídila.


Rexona - Antiperspirant Stress control 150 ml

Tuhle Rexonu jsem si naprosto zamilovala. Je z řady Dry & Fresh, která chrání proti nadměrnému pocení a zápachu díky technologii Motionsense. Čím víc jsem v pohybu, tím víc funguje. Antiperspirant nebyl v tomhle ohledu tak dokonalý jako tuhá verze, ale i tak jsem se po něm tolik nepotila. Na zimu jsem si s ním vystačila. Vůně byla příjemná.




Astor - Make-up Lift me up 30 ml

Tohle je můj historicky první spotřebovaný make-up. Mám z toho vážně radost! Vydržel opravdu dlouho, až jsem se divila. Kupovala jsem si ho na začátku prváku a používala jsem ho prakticky každý den. Byl to můj první lepší make-up. Koupila jsem si ho na doporučení jedné slečny. Na pleti byl příjemný, krásně ji vyhladil, dokázal zakrýt malé nedokonalosti a vydržel celý den. Měl v sobě malé třpytivé částečky, kterými dokázal pleť rozzářit. Momentálně nemám v plánu kupovat si ho znovu, jelikož je plno dalších make-upů, které bych chtěla zkusit. Za sebe bych tento produkt doporučovala ženám se suchou pletí a jemnými vráskami, make-up je redukuje a přitom pleť hydratuje.


Benefit - Řasenka They're real 8,5 g

Bohužel se musím rozloučit i s touto řasenkou. Celkově jsem s ní byla moc spokojená. Řasy dokázala udělat opravdu moc hezké a neslepovala, což jsem brala jako největší plus. Trvanlivost této řasenky je 6 měsíců, ale s tím nesouhlasím, protože já ji spotřebovala za tři měsíce, ne-li za dva. Celkem mě to mrzí, protože bych od takové řasenky čekala, že vydrží déle. Až na tu výdrž byla dokonalá. Koupila bych si ji znovu? Asi ano, ale musím si na ní opět našetřit. Byla to opravdu nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla. Pokud vás zajímají podrobnější informace, koukněte na recenzi.




Miss Sporty, Gabriella Salvete, Avon - Laky na nehty

Nakonec jsem si nechala laky. Jednou odpoledne jsem si sedla k mé krabičce plné laků a přebírala jsem, jelikož jsem si zrovna pořídila dva nové a ty jsem neměla, kam dát. Nakonec jsem vyřadila tři laky od MS, jelikož je vůbec nepoužívám. Vyhazuji spotřebovaný Base&Top Coat. Nebyl špatný, ale znovu bych si ho už nepořídila.
Dále dávám pryč dva laky z Avonu. Toho fialového mi je líto, protože to byla hezká barva. Bohužel ho mám už dlouho. Jeho konzistence není ideální, a proto letí do popelnice. Ten světlejší lak dávám pryč z toho důvodu, že vůbec nekryl. Obvykle jsem musela dát alespoň tři vrstvy, což byl velký problém, protože lak nechtěl zaschnout.
S průhledným lakem od GS jsem byla spokojená. Klidně bych si ho pořídila znovu. Momentálně mám průhledný lak ze Sephory, ale až ho spotřebuji, vrátím se pravděpodobně k tomuto.


Jaký je váš poslední spotřebovaný produkt? Máte zkušenost s nějakým zmíněným? :)

37 komentářů:

  1. Aussie šampony jsou taky moje nejoblíbenější!:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že jsou jedny z nejlepších, které se dají sehnat v drogériích :)

      Vymazat
  2. Pekna spotreba :-) Mam zkusenost jenom s odlicovacim olejem Saloos, ktery mam ve verzi levandule a je skvely :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, kromě té rexony a ta je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rexona je super, kdysi jsem ji moc nemusela, ale teď jsem si ji oblíbila :)

      Vymazat
  4. Tuhle Rexonu zrovna používám a taky jsem spokojená, celkově se u mně antiperspiranty od Rexony střídají dost často, mám je ráda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím zkoušela jen ten zelený, ale mám v plánu vyzkoušet i jiné verze :)

      Vymazat
  5. Zrovna tenhle šampon od Aussie si chci pořídit :) Antiperspiranty od Rexony jsou prostě nejlepší a mně osobně proti pocení pomáhají velmi! -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď, je super a vlasy jsou po něm fakt krásný :)

      Vymazat
  6. YR sprcháčky jsou prostě nej. Ten mandlový od Weledy mám teď taky a jsem s ním spokojená, jen ta cena... Bergamotový odličovač od Saloos je můj oblíbený, ale máš pravdu s tím, že kolem očí může být nepříjemný. Mě teda neštípe, ale celkově olejové odličovače očí můžou dělat docela paseku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je vyšší no. Já mám teď verzi lemon tea tree a ten mě v očích vůbec neštípe, tak jsem ráda :)

      Vymazat
  7. Sprcháč do Katy Perry mám doma a tiež mám jeden od Yves Rocher. Teším sa až ich vyskúšam :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. Jupí, další spotřebovanci, to je super! Já taky miluju Aussie, obzvlášť teda tuhle řadu. Ta vůně je skvělá :) A taky jsem si pořídila odličovací olej od Saloosu, mám levanduli, a střídám ho s tím od Baley. Oba dva jsou skvělý, ale ten od Saloosu mnohem víc voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych si ji pořídila znovu, ale chtěla bych vyzkoušet zase nějakou jinou. Já si teď koupila Lemon Tea Tree, který mám už po druhé a jsem s ním moc spokojená.

      Vymazat
  9. Bohužel nemám zkušenost ani s jedním výrobkem pouze s YR gelem ale měla jsem granátové jablko. Až se někdy dostanu do tohoto obchůdku, velice ráda opět vyzkouším nějaký. Byl takový svěží, sladší vůně a jak říkáš ač je malý vydržel průměrně jako jiný sprcháč tj. kolem měsíce. Rexony jsou fajn, mám ráda většinu ale nejraději mám Max. Protection. Šamponům od Aussie bych se také nebránila ale další šampon který bych chtěla vyzkoušet je od Yv. Rochera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon od YR mám doma jeden a jsem s ním celkem spokojená. Tento měsíc si plánuji taky pořídit jejich šampon+kondicionér, protože mi přišel slevový kupon, kde je šampon jako dárek.

      Vymazat
  10. They´re real sa aj mne už pomaly míňa a je to moja najobľúbenejšia mascara a Aussie šampóny a kondicionéry používam stále, neviem si ich vynachváliť :) Tento týždeň som si akurát kupovala nové
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě jednu řadu Aussie, ale ta už mi také pomalu dochází, takže si budu muset koupit taky nové.

      Vymazat
  11. Weleda sprcháč mi taky moc nevyhovuje. Theyre real mám ted nově, doufám, že mi moc brzy nedojde :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to mě zajímá, jak dlouho ti vydrží :D

      Vymazat
  12. Sprcháč Karambola od YR jsem taky měla a byl skvělej, jejich sprcháčů už jsem měla víc a prostě jsou hrozně parádní, mně se líbí, jak mi pak voní celý tělo a že jsou tak pěkně hustý. Zrovna teď mám s lotosovým květem. Aussie šampon jsem měla 2x a taky paráda, vlasy jsem si nemusela dalších 5 dnů mýt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, Veru. Já bych si nejraději znovu pořídila verzi Brazilská káva, ten mi přišel bezkonkurenční. Tak to já si po umytí s Aussie musela mýt vlasy stejně, ale i tak jsem byla spokojená.

      Vymazat
  13. Páni, ty jsi toho spotřebovala! :) Deodoranty od Rexony mám asi nejradši - za sebe můžu doporučit Sey Bouquet - alespoň myslím, že se tak jmenuje :D


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  14. Sprchace od YR jsou fajn. Laky na nehty od MS mam velice rada, jejich vydrz je opravdu skvela.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkný článek :) naposledy jsem spotřebovala tuším odlakovač ne nehty a z těchto produktů jsem zkoušela asi jen ten antiperspirant od Rexony :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já naprosto zbožňuji Aussie, ale musím se přiznat, že si musím mezi nimi udělat pauzu například s Head&Shoulders :D

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si od nich asi taky teď dám na chvilku pauzu a zkusím šampony od Yves Rocher :)

      Vymazat
  17. ten mandlový sprcháč od Weledy jsem měla taky a taky jsem byla dost zklamaná...mám docela suchou pokožku po celém těle, takže jsem čekala, že mě bude hydratovat a obejdu se bez tělového mléka..bohužel se tak nestalo, mnohem víc mi vyhovují hydratační sprcháče třeba od Palmolive:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hydratace byla nulová, ale je pravda, že pokožku nedráždil. Na suchou pokožku je dobrý sprchový olej, který opravdu hydratuje a pak už nemusíš použít tělové mléko.

      Vymazat
  18. Pekné spotrebované:) a šampóny od YR ma veľmi lákajú:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Ten levandulový sprcháč musel krásně vonět! :) Nějaký od Yves Rocher bych taky konečně moc ráda zkusila, bohužel nemám tento obchod nikde blízko :( Jinak jsi toho vypotřebovala opravdu hodně! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  20. Super článok produkty to Yves Rosher mám veľmi rada :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks