pondělí 29. června 2015

June Favourites

Krásné pondělí. :)

Tak kolik z vás už má prázdniny? Já si jdu pro výzo až zítra a připadám si celkem blbě, protože skoro všichni v mém okolí už od pátku mají prázdniny. Letní prázdniny se vážou na konec měsíce a na konec měsíce se váže článek s oblíbenci. :) Někdy to mám tak, že ani nevím, co do článku psát a někdy zase, jako teď, nevím, které produkty vybrat, protože jsem si jich oblíbila fakt moc. Nakonec se mi podařilo favority najít.



Mezi velké oblíbence řadím tento měsíc rtěnky. Celkem jsem si koupila tři, což je u mě rekord, protože já si vůbec rtěnky nekupuju.. Začalo to tím, když jsem zjistila, že v Tetě mají lip buttery za 49 Kč. To byl můj splněný sen, protože já jsem tohle máslíčko od Astoru chtěla už dlouho vyzkoušet, ale pořád mě odrazovala cena, protože na mě jako na studenta je 169 Kč trošku víc. Asi bych momentálně tolik za jednu rtěnku ani nedala. Tak jsem si nakonec vzala krásný růžový a červený lip butter. Více preferuji růžový lip butter, protože na rtech vypadá hezky, ale červená taky není k zahození. Pak jsem ještě ve výprodejovém košíku v Tetě objevila vánoční kolekci od Essence. No, taky jsem neodolala té rtěnce, protože ta barva.. Dlouho jsem takovou chtěla. Je mi jedno, že mi třeba ani nesluší! Prostě ji musím mít doma.



U mých rtů ještě chvilku zůstaneme, protože jsem musela jít do Yves Rocher a koupit si kokosový balzám. Vím, že jsem v květnu jeden balzám YR vyhrála, ale když jsem si přičichla k tomu kokosu.. Taková vůně! Nevím, co se se mnou děje, ale v poslední době jsem milovník kokosové vůně. Za to může určitě kokosový olej. Ale co se týče balzámu, tak je super. Používám ho každý den, na rtech vydrží a doslova miluju moje kokosové rty. Pokud milujete kokos, tak si tuhle věcičku určitě pořiďte.



Další oblíbenec je pudr od Dermacolu. Do června jsem mu nevěnovala pozornost, protože jsem měla oči jen pro Stay Matte, ale pak mi o něm řekla kamarádka a zrovna byl v Rossmannu ve slevě za směšné peníze, tak jsem ho zkusila. Na intru jsem ho pořád okukovala, protože se mi líbí reliéf krajky, který mi už skoro zmizel. :( Říkala jsem si, že ho teď nebudu používat a nechám ho na "horší" časy, až mi bude docházet Stay Matte, ale nevydržela jsem to. Po několika použití jsem byla moc spokojená, protože pudr dlouho vydrží a pleť je krásně matná. Prostě za málo peněz hodně muziky.



Na tělo jsem ve sprše celý měsíc používala zase Aroma Ritual, ale jiný než v květnu. Do DM a vlastně do všech drogerií se konečně dostaly novinky - Rozpustilý citrón a Mandarinkový sorbet. Byla jsem šťastná, protože některé blogerky o nich psaly a já chtěla vědět, jak voní. Byla jsem mile překvapená, protože oba voní skvěle, teda aspoň mně. Koupila jsem si Rozpustilý citrón, protože mi jeho vůně přijde krásně svěží a prostě se hodí na léto. Miluju sprchování s ním, protože je potom má pokožka krásně provoněná.




Poslední oblíbenec za tento měsíc je šampon a balzám na vlasy Fructis od Garnieru. Já mám šampony Fructis hodně ráda, používala jsem je snad celý rok na intru. GD mi vyhovuje, protože po umytí mám vlasy krásně hebké a voňavé, což já můžu.




Jaký je Váš top produkt za červen?

19 komentářů:

  1. Jéééj :) Ten ružový rúž vyzerá neodolateľne, rovnako ako aj kokosový balzam. :) neodolateľné waw

    To NAJ pre baby TU :-*


    OdpovědětVymazat
  2. Tú zľavu si fakt vychytala :D tiež si chcem zaopatriť ten lip butter od Astoru a dúfam, že ho niekde nájdem v zľave :) A ten garnier fructis ma veľmi zaujal, určite v blízkej dobe vyskúšam. Som zvedavá, ako bude fungovať s mojimi vlasmi :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ho taky najdeš v takové slevě :D :) Pokud si ho koupíš, tak dej vědět, jak ti sedl :)

      Vymazat
  3. Týjo, když si to tak pročítám, chtěla bych všechny tyto produkty.. Rtěnky mi nesluší,ale nějakou jemnou růžovou bych ráda zkusila :) A ostatní věci.. no prostě taková must-have :D :) Děkuju ti za inspiraci.
    http://girlonline001.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To jsi narazila na super slevu! :) Ten kokosový balzám by se mi také líbil a Aroma Rituals od Dermacolu taky miluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby nebylo kamarádky, tak možná ani o té slevě nevím :D Kokosový balzám doporučuju :)

      Vymazat
  5. No tak ty rtěnky v tužce od Astoru vypadají úžasně! :3 ♥ Ty sprchové gely od Dermacolu dokonale voní, já bych je kupovala už jen vůli vůně :'D :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo přesně. Chtěla bych mít doma úplně všechny, hlavně kvůli vůně. :D :)

      Vymazat
  6. Aaach, vůni kokosu miluju a ten kokosový balzám musí být přímo boží! ♥ Jinak mi taky měli výzo teprve dneska, přičemž všechny co znám z jiných škol už je dostávali v pátek. -_- :-D
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží. :) Tak to jsem ráda, že jsem nebyla jediná. :D

      Vymazat
  7. Zbožňujem vôňu toho dermacol sprchového gélu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rúže sú naozaj úžasné :))

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna plánuji, že si pořídím už konečně nějaký pudr. Že bych místo Stay Matte vyzkoušela tento od Dermacolu? No, uvidím uvidím. A od Garnieru jsem měla šampony vždy ráda, ale teď používám jeden na lupy (protože se mi v poslední době objevili ve vlasech) a ten je taky bezvadnej. Objednala jsem si ho přes internet a nedám na něj dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chceš ušetřit, tak levnější je ten od Dermacolu :)

      Vymazat
  10. Nádherné barvy rtěnek, o těch máslíčkách od Astoru přemýšlím už dýl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks