sobota 30. května 2015

May Favourites

Krásné sobotní odpoledne,

ráno to venku vypadalo, že bude krásný sluneční den, ale u nás se teď zatáhlo, venku hřmí a vypadá to asi na slejvák a bouřku. Upřímně, mi to ani nevadí, protože jsem nemocná, tak jsem stejně doma. Nemám nic vážného, jen rýmečka a kašel.. Znáte to, ne? A jelikož ležím v posteli a nemám, co dělat, tak jsem se rozhodla, že napíšu článek o mých oblíbencích za květen. Předem vám můžu prozradit, že v článku zmíním opět mojí nejoblíbenější značku. Jaká to asi bude? Můžete hádat třikrát. :))



První oblíbenec je sprchový gel Aroma Ritual od Dermacolu. Věřím, že všichni už znají tyto skvělé gely a každá z vás už doma aspoň jeden měla. Já momentálně používám jahody a rebarboru. Zamilovala jsem se do krásné vůně, která je podle mě vhodná na jaro/léto. Mám na intru ještě jeden a to belgickou čokoládu, která taky nádherně voní, ale ta vůně se mi víc hodí na podzim a zimu, a proto je můj květnový oblíbenec zrovna tady ten. A když vám řeknu, že jsem ho koupila za směšných třicet kaček, tak mi to snad ani neuvěříte, ale je to tak. Tento týden je na něj v Albertu, tak velká sleva, takže utíkejte pro něj!



Druhý oblíbenec je tělový sprej od Victoria's Secret. Musím říct, že jsem od něj čekala trošku víc. Není to zase taková bomba, jak některé holky píšou. Nesouhlasím s tím, že vydrží celý den, ale třeba pět hodin. Líbí se balení spreje a hlavně jeho sladká vůně. Přesně takovou jsem na jaro/léto hledala. Jsem nadšená, jak z vůně, tak i z toho jak vypadá, protože mi krásně ozdobí můj stůl. A jsem ráda, že si ho můžu vyškrtnout z mého wishlistu.



Další oblíbený sprchový gel za tento měsíc je bio malina z Yves Rocher. Je to moje další květnová láska. Vyhrála jsem ho v giveaway spolu ještě s dalšími věcmi. Mám z něj pořád velkou radost, protože je úžasný. Opět je to krásná jarní/letní vůně, která provoní vaši pokožku. A ještě k tomu je to bio. :)




Předposlední výrobek je taky značky Yves Rocher a taky výhra v giveaway. Jedná se o balzám na rty - karité. Je to můj druhý balzám z této kolekce a opět nezklamal. Musím uznat, že je ještě lepší, než vanilka. Na to, že stojí jen čtyřicet pět kaček, tak nádherně hydratuje a hojí popraskané rty. Vůně je příjemná, ale bohužel ji nedokážu nějak do detailu popsat. Opět je to produkt, který jsem používala často v květnu a v používání budu pokračovat i v červnu.




Poslední květnový oblíbenec je nekosmetický. Je to svíčka Yankee Candle, o které jsem se zmiňovala už v haulu. Důvod, proč jsem ji zařadila do oblíbenců, je její svěží květinová vůně, která mi bude pořád připomínat den, kdy jsem si ji koupila. Popis vůně říká, že by ve vás měla okamžitě vyvolat vzpomínky na dětství a chvíle strávené venku s kamarády. No nezní to hezky? A ještě k tomu ta krásná nálepka na svíčce..



Z oblíbenců je to všechno, já si opět lehnu do postele s horkým čajem a budu se snažit vyležet mé nachlazení. Užijte si zbytek soboty a pokud budete chtít, tak se mi do komentářů můžete zmínit jaký produkt jste si v květnu oblíbily nejvíce vy. :)

15 komentářů:

  1. Ty sprcháče od Dermacolu jsou super. Mám doma dva, ale ten co máš ty, mě láká úplně nejvíc :)
    Hezký článek:)

    OdpovědětVymazat
  2. Great favorites, I am a Yankee candle addict, they smell all just gorgeous. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  3. Yankee Candle jsem si chtěla pořídit ve Vídni (jen takový ten vosk), ale přišla mi docela drahá na těch vánočních trzích, tak si ji asi někdy spíš objednám přes internet nebo seženu v kamenném obchodě. Jinak ty všechny sprcháče určitě musí luxusně vonět! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově jsou jejich svíčky dražší, ale kvalitní a řekla bych, že ty ceny jsou všude stejná, akorát můžeš každý měsíc narazit na "vůni měsíce", u které je 20% sleva.

      Vymazat
  4. Ten malinový sprchový gel si už hrozně dlouho chci koupit :)) no a o yankee candle ani nemluvím :D super článek:))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sprcháč doporučuju, je super a krásně voní :) děkujuu :)

      Vymazat
  5. balzam od YR teraz používam aj ja a ten sprej o VS by som rada niekedy vyskúšala :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně celkem dlouho trvalo, než jsem se rozhodla, že si ten sprej objednám :)

      Vymazat
  6. ty musíš vonět, top věci :)
    www.christinwest.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ten sprej od VS bych taky chtěla. Nebo spíš cokoliv od VS :D
    Taky mám na blogu právě oblíbence!) annatruksa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní hezky, ale zase taková bomba to není :D Určitě kouknu :)

      Vymazat
  8. Ten sprej mám také na wishlistu a plánuji si ho objednat, jen pořád nevím jakou vůni. Hezký článek. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky mi trvalo, než jsem se konečně rozhodla jaký sprej si objednat :D

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks