sobota 17. ledna 2015

Yves Rocher | Řasenka Sexy Pulp

Zdravím vás,

po dlouhém době se konečně hlásím s novým článkem. Chvilku mi trvalo, než jsem se rozmyslela o čem budu psát. Ještě než přejdu k článku, tak se vás chci zeptat jak to zvládáte ve škole? U nás je to blázinec, nějaké předměty už mám uzavřené a jiné ne. A když už jsou uzavřené, tak už píšeme písemky, abychom měli známky na druhé pololetí. Taková blbost. :D





Dneska jsem si pro vás připravila recenzi na řasenku od Yves Rocher. Tuhle značku jsem v minulosti obcházela, možná protože jsem poblíž neměla kamenný obchod, ale od té doby, co jsem v Ostravě, jsem se začala o tuhle značku zajímat. Miluju jejich tělové peelingy a teď i tuhle řasenku, kterou jsem dostala k nákupu zdarma, protože jsem se u nich zaregistrovala. Je to výhodné, protože když se zaregistrujete, tak při dalším nákupu nad 50kč získáte tuhle řasenku, která jinak stojí něco kolem 300kč.

Řasenka má za úkol vašim řasám dodat dokonalý objem, který vytvoří velký kartáček. Přesněji je v popisu téhle řasenky napsané, že kartáček nabarví řasu po řase, přičemž vaše řasy získají objem. S tím souhlasím, akorát si musíte nanést alespoň dvě vrstvy.

Já s výběrem řasenek nikdy žádný problém neměla, protože mám řasy dostatečně dlouhé, takže mi sedí skoro každá řasenka, i když se najdou i takové, které mi nesedí. Ale tahle od YR je vážně super! A sedí i mamce a to je co říct, protože mamka je v řasenkách strašně vybíravá. Další super věc na téhle řasence, je že nemá umělý kartáček. Vím, že některým holkám vadí u řasenky umělý kartáček.

Proti obalu řasenky taky nic nemám, líbí se mi. Je jednoduchý a hezký. I když jsem byla trochu zaskočená, že je řasenka menší, ale je to asi kvůli tomu, že jsem zvyklá na velké řasenky, jako třeba od Maybelline.

Takže já jsem s řasenkou nadmíru spokojená, to co má v popisu, tak to splňuje. Řasy po ní mám hezké a nemám je slepené.


po dvou vrstvách řasenky







tady jsem si jenom hrála :D


Shrnutí

+ neslepuje řasy
+ dodá objem 
+ balení, design

- cena 


Máte rády značku Yves Rocher? Jaké používáte řasenky vy? :)

10 komentářů:

  1. U nás ve škole je to taky blázinec a známky můžou být vždycky lepší, klasika. Yves Rocher zbožňuju, ale řasenku jsem do YR ještě neměla, dělá ty řasy ale parádně dlouhé, mega objem, ale nevím, jestli je to řasenkou a nebo máš přirozeně dlouhé řasy. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se určitě po nějaké řasence od YR podívej, teď na ně mají slevy až 50%! :)

      Vymazat
  2. Ta vypadá úžasně :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To s tou školou mě taky moc sere :D Je nelogické psát testy už na druhé pololetí, když to první ještě stále není uzavřené, ha ha :D
    Ta řasenka je DOKONALÁ! Řasy se mi strašně líbí :) Možná, že si na ni udělám zálusk a udělám si s ní jednou radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sáhla bych po ní teď hned, protože na e-shopu mi mají ve slevě za super cenu a nebo se zajdi zaregistrovat do kamenného obchodu a budeš ji mít zdarma :)

      Vymazat
  4. Vyzerá byť vážne dobrá:)
    http://sajafrey.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks