neděle 4. prosince 2016

Weleda | Krém na ruce, Tělové mléko Granátové Jablko

Krásnou 2. adventní neděli :)

Už přes měsíc pečlivě testuji čtyři produkty z řady Granátové jablko. Nechtěla jsem, aby byl článek moc dlouhý, proto jsem se rozhodla, že produkty rozdělím do dvou článků. Právě ten dnešní bude o tělovém mléku a krému na ruce!


Podzim je u Weledy ve znamení granátového jablka. Nedávno spustili kampaň, ve které představují benefity oleje z granátového jablka. Olej pokožku regeneruje, vyživuje, pomáhá ji napínat a obnovovat její přirozenou krásu.
Weleda tento olej získává v BIO kvalitě z tureckých farem. V neposlední řadě také informují své zákazníky o fair trade projektu v Turecku. Jeho základem jsou malé rodinné farmy s 10 až 25 hektary pěstovaných granátových jabloní. Na výrobu 1 kg oleje je potřeba 500 kg čerstvých ručně natrhaných granátových jablek.
Ke kampani bylo vytvořené video, ve kterém má hlavní roli Olga Šípková.


Pokud vás zajímají podrobnosti o fair trade projektu anebo přesná výroba oleje, koukněte zde.
Na vyzkoušení jsem od Weledy dostala tělové mléko, krém na ruce, sprchový krém a regenerační olej. Jelikož je produktů celkem dost, rozhodla jsem se, že je rozdělím do dvou článků. Zároveň bych Weledě chtěla moc poděkovat za možnost produkty vyzkoušet. Díky ní si weledím a zpříjemňuji si studené podzimní večery. Tak a teď už konečně k tělovému mléku a krému na ruce :)



Regenerační tělové mléko

Tělové mléko aktivně působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Hodnotné složky mléka (olej z meruňkových jader, bambucké máslo) stimulují obnovu buněk a chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí. Granátové jablko intenzivně regeneruje pokožku.



Celkově je tohle třetí tělové mléko, které od Weledy testuji. Můj favorit je zatím Citrusová verze. Každopádně ani tahle verze není špatná. Myslím si, že tuhle variantu určitě ocení ženy středního věku.
Balení nemám, co vytknout. Je to Weledí klasika. Aplikátor v podobě pumpičky je pro mě ideální. Hodně se mi líbí detail granátového jablka na obalu.



Oproti Mandlovému tělovému mléku je tohle konzistencí o hodně hustší. Řekla bych, že se to lehce blíží tělovému máslu, ale to vůbec nevadí. Na podzim a zimu preferuji hutnější krémy. Soudím dle složení, ve kterém se objevuje bambucké máslo. I přes to, že je konzistence hustší, mléko se krásně roztírá do ztracena a za pár minut se vsákne do pokožky. Nezanechává nepříjemný mastný film na pokožce.
Hydratace je na jedničku. Večer se namažu a ráno mám pokožku příjemně jemnou a vyživenou.
Jako poslední jsem si nechala parfemaci produktu. Celá řada Granátové jablko je specifická svou exotickou a smyslnou vůní. Výjimkou není ani tělové mléko. Vůně sice není tak moc intenzivní jako u ostatních produktů z této řady, ale mně to nevadí.




Regenerační krém na ruce 50 ml

Intenzivně regeneruje pokožku, chrání ji před vlivem okolního prostředí, pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn. Olej z granátového jablka omlazuje pokožku rukou.



Stejně jako tělové mléko, i tento krém je v pořadí třetí, který od Weledy testuji. Musím říct, že tento považuji za ten nejlepší.
Balení je opět klasika pro Weledu. Červená papírová krabička, která ve mně jen tak mimochodem vyvolává vánoční náladu, ve které se ukrývá 50 ml krém na ruce v hliníkové tubě.
Konzistence krému je lehoučká. Krém se díky tomu skvěle roztírá a rychle se vstřebává do pokožky. Nezanechává mastný film, a proto nemám problém ho používat i přes den.
S vlastnostmi krému jsem nadmíru spokojená. Ruce mám vyživené a hebké na dotek.
Vůně krému je něco úžasného. Oproti tělovému mléku je parfemace intenzivnější. Je to specifická vůně, která se Weledě moc povedla.



První polovina článku je za námi. S tělovým mlékem a krémem na ruce jsem moc spokojená. Oba produkty plní to, co o nich Weleda píše. K srdci mi přirostl krém na ruce, který krásně voní, rychle se vstřebává a zanechává ruce hebké. Oba produkty vám mohu bez výčitek doporučit.

Tělové mléko a krém na ruce můžete zakoupit na oficiálním eshopu Weleda.



Zkoušely jste něco od Weledy? :) 

16 komentářů:

  1. Od Weledy jsem ještě nic nezkoušela, ale zaujal mě ten krém na ruce :) Určitě voní nádherně!

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  2. Máš produkty moc pěkně nafocené! Já mám doma to tělové mléko a musím říct, že je fakt super!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o Eos balzámy.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych nebyla tak líná se mazat. Třeba by mě to s tímhle bavilo. Já zase citrusy v kosmetice nemusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty joo, to já přes podzim/zimu mazání miluju, v létě na to kašlu :D

      Vymazat
  4. Musím pochválit fotky, jsou nádherné! Zaujal mě krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo weledu bych už konečně chtěla vyzkoušet :) Krém na ruce se mi líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Řada s granátovým jablkem vypadá fakt úžasně, chtěla bych ji taky někdy vyzkoušet :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Na radu s granátovým jablkom som počula samú chválu, ale ešte som ju nemala možnosť vyskúšať :) Vydarená recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  8. Od Weledy mam strašnou spoustu věcí, mými největšími favority jsou produkty mandlové řady :) Z řady granátové jablko mam vyzkoušený jen sprchový krém a regenerační olej a oba jsou bezva :) Momentálně je možné si o ně i zasoutěžit na blogu :D

    Soutěž o Regenerační set Granátové jablko WELEDA

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě jsem nezkoušela, ale vypadá to opravdu dobře!:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
  10. Milujem Weledu a granátové jablko takisto. Tá kombinácia musí byť skvelá! :) Veľmi rada vyskúšam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks