sobota 15. října 2016

Unboxing | Parfums X Notino?

Krásný sobotní den :)

Přes týden mi přišel nečekaný balík, který mi vykouzlil úsměv na tváři. Proto jsem se rozhodla, že po delší době udělám unboxingový článek. A objasním vám jednu velkou změnu na Parfums.
Co se skrývalo v růžové krabici?



Ve středu mi volal kurýr z PPL ohledně balíčku, který mi bude doručovat. Já byla zmatená, protože jsem vůbec nevěděla, o co jde. Menší problém byl v tom, že přes týden nejsem doma, takže jsem volala taťkovi, aby to vyřešil. Nakonec balíček převzal a já se těšila na pátek. Balíček jsem si hned rozbalila a byla jsem dojatá. Něco tak hezkého jsem snad ještě nedostala. V růžové krabici s černou mašlí se ukrývalo plno miniaturek. Přesně takový balíček dostávaly i slovenské blogerky a teď ho dostaly i české, které spolupracují s Parfums.cz.


Eshop Parfums z mého blogu určitě znáte. Mám ho moc ráda a považuji ho za jeden z těch nejlepších eshopů, protože tam seženu plno známých i neznámých kosmetických značek. Velká změna je ta, že Parfums mění jméno na Notino.cz. [notýno]
Změna názvu byla nutná, protože se Notino postupně rozrostlo do 14 zemí, což znamená, že ve všech zemích chtějí mít stejné jméno. Osobně jsem ráda, že se eshop takhle rozrůstá, fandím mu. Každopádně mě to trochu mrzí a bude mi asi delší dobu trvat, než si zvyknu na jiný název. Vždycky mi trvá, než si na nějakou změnu zvyknu.



Co se tedy mění?

- webová adresa na notino.cz
- e-mail na info@notino.cz
- název a logo
- telefonní číslo zákaznické linky na 530 514 014


Co zůstává?

- cíl a přístup k zákazníkům
- široký sortiment, ceny, způsoby dopravy, odběrná místa a obchodní podmínky
- zákaznické účty, nastavení, historie objednávek a přihlašovací údaje
- webové stránky, sociální sítě
- majitel, zaměstnanci, sídlo a dodavatelé
- všechny kupony, slevy a poukázky z Parfums.cz je možné uplatnit i na Notino.cz


Jak jsem již řekla, díky této velké změně jsem jako blogerka, která s Notino.cz spolupracuje, dostala růžový box plný miniaturek jako poděkování. Box mi udělal velkou radost a vykouzlil mi úsměv na tváři. Teď konečně k tomu, co jsem v růžovém boxíku našla.



Toni&Guy Glamour lak na vlasy, Garnier samoopalovací krém na obličej, Avene XeraCalm A.D. relipidační mycí olej

Z laku na vlasy mám velkou radost. Vlasové produkty od Toni&Guy mám ráda, a proto jsem ráda, že můžu vyzkoušet další.
Se samoopalovacím krémem na obličej nemám zatím žádnou zkušenost. Dostala jsem ho v odstínu Medium, tak uvidíme, jestli u mě najde využití.
Olej od Avene je určený pro suchou pokožku se sklonem k atopii. Tento produkt nevyužiji, protože moje pokožka nemá sklony k atopii. Spíš bojuji s akné.



Klorane kondicionér pro oslabené vlasy, Weleda mandlové tělové mléko, Medi Blanc zubní pasta s bělícím účinkem

Kondicionér Klorane ráda vyzkouším. Dlouho jsem chtěla tuhle značku vyzkoušet, tak jsem zvědavá, jaká bude.
Mandlové tělové mléko od Weledy jsem měla v plném balení. Byla jsem s ním moc spokojená. Krásně voní po marcipánu a skvěle vyživuje a hydratuje pokožku.
Pastu na zuby od Medi Blanc jsem měla v miniaturce už několikrát. Malinké balení je super na cestování. Akorát mi nepřijde, že by pasta měla bělící účinky. V plném balení bych si ji nepořídila.



Nivea Soft svěží hydratační krém, Orofluido olej pro všechny typy vlasů, HH Simonsen gumičky do vlasů

Krémy značky Nivea mám ráda. Myslím, že tento se u mě doma neztratí a využití určitě najde. Může se používat na tvář, tělo i ruce.
Značku Orofluido vůbec neznám, takže jsem na ni zvědavá.
Gumičky aka telefonní šňůra používám jen od značky InvisiBobble. V balíčku jsem měla růžové gumičky od značky HH Simonsen, což vůbec neznám, ale ráda je se značkou InvisiBobble porovnám.



Vichy krém na opalování SPF 50 a rozjasňující sérum, Eucerin denní krém proti pigmentovým skvrnám SPF 30

Se značkou Vichy žádnou zkušenost nemám. Každopádně miniaturka opalováku se určitě neztratí. Sérum slibuje po 4 týdnech používání stažení pórů a mladší, zdravější vzhled pleti.
Krém od Eucerinu asi nevyužiji, takže ho pošlu dál.



Dále jsem v balíčků našla pět vzorečků polské značky Sylveco. Konkrétně hydratační krém pro dehydrovanou a suchou pleť, ochranný krém pro mastnou a smíšenou pleť, zklidňující péči na oční okolí, krém pro unavenou pleť a nakonec výživný krém pro děti. Cena plného balení krémů se pohybuje okolo 200 Kč.



A další vzorečky... Biolaven noční krém s levandulí. Vianek oční krém s hydratačním účinkem. Z Polska se přesuneme do Koreje. V balíčku jsem našla vzoreček zklidňujícího tělového gelu značky Holika Holika. Nakonec zpátky do Česka, protože tu mám poslední vzoreček z pečující kosmetiky - osvěžující bylinná koupel Lemongrass značky Herbadent.



Na konec jsem si nechala 4 vzorečky parfémů. Překvapil mě parfém Hugo Boss pro ženy, který strašně krásně voní. Dále pak jsem v balíčku našla vzoreček Pumy a vzoreček parfémové vody Escada.



A jsme u konce. Ještě jednou bych chtěla Notinu moc poděkovat za tak pěkný balíček. 
Líbí se vám obsah balíčku? Co říkáte na změnu názvu? Mně bude chvilku trvat, než si zvyknu.

13 komentářů:

  1. Tak tenhle balíček musel udělat velkou radost :) Já asi stejně budu pořád říkat Parfums, mám to tak zažité a v brzké době si tam chci objednat pár kousků kosmetiky od značky Bione.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně velkou :) Taky ještě nějakou dobu budu říkat Parfums. Tak snad z objednávky budeš mít radost a budeš spokojená :)

      Vymazat
  2. Byli v něm opravdu pěkné věci a musel fakt potěšit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Balíček je naozaj krásny a najmä obsah :D
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je naprosto dokonalý balíček! ♥ Upřímně, pro mě to asi ještě dlouhou dobu bude pořád Parfums, ale na názvu vlastně ani tak nezáleží, je super, že se eshop tak rozrůstá, zrovna dneska nebo zítra se z něj chystám objednávat a jsem ze všech těch věcí tam tak nadšená, že mám pocit, že vše potřebuju a vůbec nevím, co si nakonec mám vybrat :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Domi :) Tak snad si nakonec vybereš něco, co ti udělá radost a bude to i na blogu :)

      Vymazat
  5. Balíček jsem taky obdržela, byla jsem nadšená! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, tak taký balíček by potešil snáď každého. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks