neděle 3. července 2016

Remington | Reveal Perfect Pedi

Krásný den :)

Nedávno na portálu Blogerky.cz proběhla výzva o elektrický pilník značky Remington. Obvykle výzva probíhá tak, že musíte napsat odpověď na otázku, kterou portál Blogerky.cz položí. Když je vaše odpověď zajímavá, vyberou vás do výzvy a dále pokračujete testováním a následným článkem. Moje výzva za krásně hladké nohy začala právě komentářem a pokračuje až do teď.
Upravené nohy do letních bot jsou naprostou nezbytností. O to víc mě mrzí, když někde venku potkám nějakou slečnu, která je krásně oblečená, má pěkné letní botky, celé její tělo je připravené na léto kromě chodidel, která vůbec nevypadají hezky. Provázejí nás naším životem, ale přece jenom jim některé slečny/ženy nevěnují žádnou péči. Chápu, že pedikúra v salonu není zrovna levná záležitost. Na domácí pedikúru někdy není čas. Ale vždy se najdou různé vychytávky. Jako třeba elektrický pilník značky Remington, se kterým bude domácí pedikúra rychlá, bezbolestná a účinná.



Samotný pilník je velmi lehký a má tvar, který skvěle padne do ruky. Celkově se s ním dobře manipuluje. Součástí balení jsou dvě tužkové baterie, dva brusné válečky (hrubý a extra hrubý) a štěteček ke snazší údržbě. Ze začátku jsem byla k bateriím trochu skeptická. Myslela jsem si, že budou hned vybité. Obavy z malé výdrže baterií byly naprosto zbytečné.



Pilník jsem zařadila do mé večerní rutiny místo škrabkání chodidel pemzou ve vaně. Často se mi stávalo, že jsem chtěla použít pemzu, ale bohužel jsem si ji zapomněla vzít do vany. S tímto pilníkem se mi nic podobného nestane. Jelikož je na baterie, používá se za sucha. Pedikúru si můžete udělat prakticky kdykoli a kdekoli. Po sprchování si vezmu mého kamaráda, jdu si sednout pod pergolu a obrušuji si nohy. Nezní to zrovna dvakrát vábně, ale pro mě je to naprostá relaxace. Otázka deseti minut a chodidla mám krásně jemná. Samotné broušení je šetrné, jemné a hlavně účinné.

Extrémně suchou kůži jsem na patách neměla, ale přece jenom to nebylo něco, co bych ukazovala světu. Proto jsem začala používat pemzu, ale žádných extra výsledků jsem se nedočkala. Až u tohoto přístroje jsem viděla výsledky v podobě jemných chodidel hned po prvním použití. Paty mám teď krásně jemné bez tvrdé a odumřelé kůže. Snad největší radost mi dělá to, že moje chodidla už nemají takovou tu nažloutlou barvu, ale vypadají krásně zdravě.



Rychle ještě zmíním vzhled přístroje. Bíla v kombinaci s mentolovou barvou vypadá moc pěkně. Mimochodem, na mentolové barvě tak trochu ujíždím. Pilník je menší, takže v kosmetické taštičce nezabere tolik místa a můžete s ním bez problému odcestovat na dovolenou. Jediná věc, která mi na pilníku vadí, je jeho zvuk. Přístroj je poměrně hlučný a ze začátku jsem se bála, že obroušení bude bolet. Skutečnost byla jiná. Žádná bolest nebyla, byl to jen výplod mé fantazie.




S přístrojem jsem moc spokojená. V kombinaci s balzámem na nohy Weleda je to super dvojka. Moje nohy jsou v sedmém nebi. Určitě mi za takovou péči děkují.
Pilník bych doporučila pro ty z vás, které trpíte na ztvrdlou kůži, a nechce se vám zrovna chodit na pedikúru do salonu.
Na péči o nohy by se nemělo zapomínat. Přece jenom je to součást našeho těla, která nám umožňuje plnit různé cíle, a proto by o ni mělo být řádně postaráno.


Jak pečujete o svá chodidla? Máte zkušenost s elektrickým pilníkem?

24 komentářů:

  1. Mne sa páči ten fialový nadstávček, haha. Vyzerá to celkom super. No ja si so stvrdnutou kožou poradím s peelingom ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Zdravý životný štýl a giveaway * ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ten se mi taky líbí :) Ty jo... to mě by už peeling na nohy asi nepomohl :D

      Vymazat
  2. Já mám elektrický pilník Scholl, dlouho jsem po něm toužila a teď ho konečně mám a už bych ho nedala:-) Taky se podivuji nad tím, že péče o nohy spoustě slečen/paní nic neříká, teď jak se nosí žabky a sandálky to přímo bije do očí a je to škoda, nohy jsou taky naší součástí, nosí nás, tak by si nějakou tu péči zasloužily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že musí být taky super :) Já mám někdy problém si vzít žabky, když nevím, že nemám nohy v nejlepším stavu a některé dámy si s tím hlavu vůbec nedělají :( :D

      Vymazat
  3. Super, zvazuji nejaky pristroj, zatim drbu rucne :), ale vubec me to neavi.Hezka recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, doporučovala bych tento :) a děkuju moc!

      Vymazat
  4. Vyzerá celkom dobre :) Skvelá recenzia!

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda, ze me taky nevybrali :). Taky si myslim, ze pece o chodidla je dulezita, kdyz vidim ty paty nekterych slecen, brrr. Ja o chodidla pecuju doma, na pedikure jsem byla jednou. Ale chtela bych zacit chodit pravidelne, kdyz ted budu mit zase prijmy z brigady :). Uzivej prazdnin Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se asi bála jít na pedikuru :D Zatím se spokojím s tímto pilníkem :)
      Díky, Veru :) Ty si je taky užívej

      Vymazat
  6. Je super ze remington ma i pilnik na nehty. Ja si jej porozovat nebudu. Mam radsi mokrou pedikuru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda. Konečně na trhu bude větší výběr těch pilníků :)

      Vymazat
  7. ta fialova je super vyzera to na skvelu vec prave teraz na letoteraz si uz len vybrat ten spravny brusic ked je ich tolko
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  8. Já musím přiznat, že jsem si doteď vůbec nevšimla, že by byl hlučný, asi jsem vždy myšlenkami jinde :D Jinak vůči bateriím a prvnímu použití jsem byla také skeptická, bála jsem se jak to bude bolet, ale nakonec je to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. úžasná recenzia a máš krásny blog:)

    OdpovědětVymazat
  10. O tomhle pilníku jsem četla už i na jiných blozích a opět jsi mi jen potvrdila, že je to vážně skvělý pomocník :) Hádám, že bych se nad svojí péči o chodidla měla zamyslet a začít se také o ně víc starat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s ním moc spokojená, fakt super pomocník. Ty jo, to zní jako kdyby ses o ně vůbec nestarala :D

      Vymazat
  11. Je pravda, že si chodidla jenom mažu pořádně hutným krémem, takže bych si možná měla něco takového pořídit. Naštěstí zas tolik na ztvrdlou kůži netrpím, ale samozřejmě to není tak, že bych měla nohy krásně hebký... tenhle pilník se mi moc zamlouvá, doufám, že nezůstanu jenom u toho a časem ho i budu vlastnit. Od Remingtonu mám holící strojek a žehličku na vlasy a možná ještě něco, takže jsem s touhle značkou spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty nohy měla hlavně žlutý a vypadalo to divně, takže jsem ráda, že jsem se toho zbavila :D Remington je fajn, chtěla bych si od nich pořídit kulmu na vlasy.

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks