úterý 5. července 2016

Oligodermie | Vitamínový peeling s kiwi a mangem

Pěkný den :)

Doufám, že si užíváte první prázdninové dny naplno. Já jsem včera začala s brigádou. Díky tomu, že jsou dva svátky po sobě, jsem doma a do práce půjdu až ve čtvrtek. Moc se mi nechce, ale zase si říkám, že je to lepší než sedět doma a nudit se. Dneska mám volný den, a proto jsem se rozhodla, že vám dám vědět o peelingu, který v poslední době používám a hodně jsem si ho oblíbila.



Řeč bude opět o francouzské značce Oligodermie, která nedávno oficiálně vstoupila na český trh. Letos oslaví krásných 40 let od svého vzniku. Od této značky jsem vyzkoušela dvoufázový odličovač, který mě mile překvapil a já si ho oblíbila. Značka se mi stala velice sympatickou, a proto jsem se rozhodla vyzkoušet další produkt z jejich nabídky. Konkrétně Vitamínový peeling s kiwi a mangem, díky kterému si u mě tato značka sympatie potvrdila. Samotný peeling je prezentován jako jeden z nejoblíbenějších produktů této značky.



Peeling je gelové struktury, díky tomu je vhodný pro všechny typy pleti. Zejména pro ty z vás, které nesnáší krémové peelingy nebo mají mastnou pleť. O jemnou exfoliaci pokožky se starají zrníčka z kiwi. Ve složení najdeme výtažky ze tří rostlin - extrakt z kiwi je bohatý na vitamín C s antioxidačními účinky, extrakt z manga zajišťuje hydrataci pokožky a extrakt z ananasu se stará o její projasnění. Je bohatý na cukry a vitamíny, zároveň šetrně odstraní odumřelé buňky a nečistoty z pleti.




Balení je jednoduché a pěkné. V jednoduchosti je krása. Opět produkt, který vypadá hezky na kosmetickém stole a krásně se vyjímá vedle mého odličovače stejné značky. Peeling se nachází v tubě s víčkem na odšroubování. Na víčku se mi moc líbí stříbrný detail. Barvu má lehce oranžovou. Díky světlé barvičce jsou krásně vidět hnědá peelingová zrníčka.

Nejradši bych ve zkratce řekla, že je peeling dokonalý, ale to by asi nestačilo. Věděla jsem, že ho budu milovat ještě předtím, než dorazil, protože je gelové konzistence a to já můžu. Už několikrát jsem na blog psala, že moc neholduju krémovým peelingům. Hlavně teď v létě. To vyhledávám jen "odlehčenou" kosmetiku.


Snažím se ho používat pravidelně 2x týdně, jelikož je má pleť mastnější. Vlastně se do peelingování nemusím ani nutit. Vždy se těším na ty dva dny v týdnu, kdy budu peeling používat. Nanáším ho na vyčištěnou pleť krouživými pohyby. Pleť dvě minuty masíruju a opravdu si to užívám! Aplikace je velice příjemná. Následně obličej opláchnu vlažnou vodou. Po umytí přichází to nejlepší. Pleť je krásně projasněná, hladká, zmatněná a vyčištěná. Mám problematickou pleť a teď jsem měla období, kdy jsem měla plno pupínků. Z některých mi na pleti zbyly malé strupy a následně suchá místečka, která korektor rád zvýrazňoval. Velkou radost mi udělalo, když jsem zjistila, že si peeling poradí i s těmito místečky a odstraní z nich suchou kůži.
Peelingová zrníčka nijak neškrábou ani pleť nedráždí, ale není to jeden z těch peelingů, u kterého byste nevěděly, že ho provádíte.

V neposlední řadě musím zmínit dokonalou vůni, kterou jsem si taktéž oblíbila. Peeling voní sladce po tropickém ovoci. Vůně není přehnaně výrazná, ale decentní. Myslím si, že citlivé pleti neuškodí. Díky tomu se pro mě stává neodolatelným.




Vitamínový peeling jsem si oblíbila hned po prvním použití. Nečekala jsem, že bude tak dobrý. Troufám si říct, že je to ten nejlepší peeling jaký jsem kdy měla. Vůbec se nedá srovnat s peeling z drogerie. Jediná výtka je malé 50 ml balení. Uvítala bych větší, ale zase bychom si připlatily.
Peeling seženete na stránkách eshopu Zdravi-krasa.cz za 590 Kč.
Děkuji eshopu za poskytnutí peelingu k recenzi.


Jaký je váš oblíbený peeling? :)

22 komentářů:

  1. Peeling vypadá vážně skvěle, teda ta konzistence..:) A chválím prostředí fotografií, originální a přitom decentní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzistence je super ;) Děkuju moc! Trochu jsem s tím bojovala :D

      Vymazat
  2. Peeling vypadá dobře a chválím - jako vždy - podrobnou a pečlivě napsanou recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju ho! Je výborný a vyhovuje mi ve všech směrech a myslím, že by sedl opravdu každému👍👍👍

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to skvěle. Gelové peelingy, které navíc sladce voní mám nejraději. Tyto vlastnosti má peeling Garnier v oranžovém obalu. Máš moc hezké fotky

    OdpovědětVymazat
  5. Tento by mě asi moc nenadchnul. Já mám nejraději peelingy které si udělám sama, můj top je solný, ale mám velice ráda i kávový :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Solný používáš na obličej? :D Já mám jeden tělový. Moc často ho nepoužívám, protože mám pořád nějaké malé ranky a pak to pěkně štípe.

      Vymazat
  6. Už jen ta kombinace kiwi a mango zní úžasně. Zrovna žádný peeling přímo na obličej v koupelně nemám, mám ale čisticí gely a takovou tu gumovou pomůcku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, co myslíš. Zatím jsem se k ní nedostala, ale mám ji na seznamu věcích, co bych si přála :) Peeling je vážně skvělý

      Vymazat
  7. Pěkný článek i fotky :) vypadá opravdu lákavě, ale ta cena mě docela odrazuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Cena je vyšší, ale zase se odráží na kvalitě produktu ;)

      Vymazat
  8. I need to try this too :)

    I love your pretty hair so much !

    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  9. Všech francouzské věci jsou super, hahah :D Ne, dělám si srandu, ale rozhodně si ho musím pořídit, francouzské věci miluju a nějaký peeling nutně potřebuju! Věřím, že z něj budu také nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si vzpomněla na tebe, že bys tuhle značku určitě ocenila :)

      Vymazat
  10. Peeling vypadá skvěle, sama bych teď podobného pomocníka ocenila, ale ta cena je bohužel vážně moc vysoká :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá a je skvělý :) Kdybych ho neměla a někde bych ho viděla, cena by mě taky odrazila. Každopádně odráží se na kvalitě produktu. Peeling se opravdu nedá srovnat s peelingem z drogerie.

      Vymazat
  11. Já peelingy můžu, takže i tento mě zaujal! :) Vypadá moc pěkně, ale ta cena se mi zase tolik nelíbí :D :) Co se týče brigády tak tam už přešlapuji s přestávkami pár týdnů a musím říct, že je to rozhodně lepší, než se doma nudit! Sice chodím domů někdy totálně dodělaná, ale pořád lepší, než když nemám doma co dělat nebo spíš mám problém se donutit něco dělat :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Vyzerá vážne skvelo!

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks