pondělí 25. července 2016

Oblíbená tělová mléka

Pěkný den :)

Rozhodla jsem se, že vám ukážu mé tři nejoblíbenější tělová mléka za poslední dobu. Zatím jsem žádné tělové mléko nespotřebovala do dna, ale u jednoho z těch tří se mi to brzy povede!




Díky blogu jsem o sebe začala víc pečovat. To už jsem vám říkala. Tělovým mlékům jsem se záměrně vyhýbala. Pak se něco zlomilo a já si pořídila tělové mléko Naturalium. Říkala jsem si, jak bude fajn, když se vždy před spaním celá namažu a ráno bude moje pokožka krásně hydratovaná. Ne vždy mám chuť se před spaním namazat. Někdy jsem lenoch a na mazání úplně kašlu. Jindy si zase namažu jen nohy. Paradoxně teď v létě je moje pokožka sušší než přes zimu. To mě žene k tomu, abych si pravidelně před spaním namazala alespoň nohy.
U tělových mlék preferuji aplikátor v podobě pumpičky. Jo a neskutečně ujíždím na kokosových vůních. Teď už k jednotlivým mlékům...


Jako první bych vám představila tělové mléko značky Naturalium. Já ho mám ve verzi kokos, ale až ho spotřebuji, plánuji si pořídit verzi meloun. Moc se mi líbí balení produktu. Nesmím zapomenout vychválit skvělý dávkovač v podobě pumpičky. Pro mě je to praktická věc. Je super, že nemusím namazanýma rukama osahávat celé balení. Úplně nejvíc na tomto mléku miluji jeho nádhernou kokosovou vůni, kterou cítím na mé pokožce i druhý den po namazání. Není z ní cítit žádná chemie! Co se týče hydratačních schopností, v pořádku. Po aplikaci mám vždy druhý den krásně jemnou a voňavou pokožku. Při pravidelném používání je pokožka krásně vyživená.
Ještě musím vyzdvihnout super cenu. Za 370 ml dáte jen 130 Kč, což mi přijde super za tak velké balení.




Druhý oblíbenec je mandlové tělové mléko značky Weleda. Opět musím vyzdvihnout praktické balení a můj oblíbený dávkovač v podobě pumpičky. I když u něj se mi někdy stane, že mi sklouzne ruka, protože mám ruku mastnou a pumpička je kulatá. Vůně mléka je příjemná a jemná. Voní po marcipánu. Konzistence je hodně tekutá. Díky tomu se mléko dobře roztírá a rychle vstřebává do pokožky. Asi díky tomu jsem si ho tak moc oblíbila. Hydratace je také na jedničku. Vždy mám druhý den po namazání krásně jemnou a vyživenou pokožku. Bohužel už není tak voňavá jako po mléku Naturalium.
Jediná negativní věc na tomto produktu je jeho cena. Za 200 ml dáte 400 Kč, což není málo. Beru to tak, že za kvalitu si člověk připlácí. U tohoto mléka se to vyplatí. Mně už skoro dochází :(




Poslední oblíbenec je Irská káva značky Dermacol ze známé řady Aroma Ritual. Oproti zmíněným produktům mám tohle mléko nejkratší dobu. Každopádně jde na něm poznat, že ho používám opravdu často, protože půlka už je fuč. Používala jsem ho převážně na intru. Dávkovač není zrovna 2x praktický. Už se mi několikrát stalo, že mi vylezlo víc mléka, než jsem chtěla. Kdybych jeho hydratační schopnosti měla srovnat třeba s Weledou, vyhrála by to právě ona. Irská káva není extra vyživující, ale zanechá pokožku jemnou. Má vonět jako káva, což mi vůbec nepřijde. Ale nevadí mi to, protože voní strašně hezky a sladce.
Ale já ho mám stejně ráda. Až ho spotřebuji, mám v plánu si pořídit jinou verzi.
Cena za 200 ml je kolem stovky, což se dá. Není to nic přehnaného.




Brzy se dostanu na dno všem zmíněným oblíbencům. Teda pokud je budu, jako do teď, pravidelně používat. Za sebe bych vám všechny tři zmíněné produkty doporučila. Tělové mléko Naturalium považuji za super dárek.
Co vy a tělová mléka? Jaké je vaše nejoblíbenější? :) 

25 komentářů:

  1. Taky mám teď v koupelně Dermacol - Irská káva a nijak odvázaná z něj nejsem. Kávou nevoní skoro vůbec :-(
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevoní no. Trochu mě to zklamalo, ale zase nevoní nijak špatně :)

      Vymazat
  2. Já to mám s mléky stejně, ale teď jsem jim přišla zase víc na chuť, protože si po holení ráda mažu nohy a v létě si je holím docela často. Já zrovna teď používám od Alverde po opalování, který je docela super. V zásobě jich mám docela dost, tak se vždycky těším na ty další :) Ten od Dermacolu mám taky, ale ještě jsem ho nezačala používat, protože mám rozdělaný jiný. Ale moc se na něj těším :) A od Naturalia chci zkusit mléko a tělový sprej (jojo, říkám to už hodně dlouho :D)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já právě taky. Jednou když jsem se po holení nenamazala, měla jsem na druhý den úplně bílé, suché nohy. Fuj, to vůbec nemám ráda :D Naturalium musíš vyzkoušet ;)

      Vymazat
  3. To tělové mléko od značky Naturalium vypadá hodně dobře. Zajímala by mě ta vůně toho melounu. Někde se po tomto mléku mrknu. :) Díky za tip. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli to víš, ale Naturalium se dá sehnat i v Tetě a tam bude určitě tester na ty vůně :)

      Vymazat
    2. To nevím, děkuju za informaci! :)

      Vymazat
  4. Mám moc ráda to mandlové Weleda a od Dermacolu mám nejraději pomeranč v čokoládě a mandarinkový sorbet, to je uplná bomba :). Voní to fakt božsky, zvlášť ten pomeranč v čokoládě voní stejně jako pomeranč v čokoládě od Body Basicu (nevím jestli si ještě někdo tu značku bude pamatovat, ale dřív to byl samostatný obchod v obchodních centrech a jejich řada pomeranč v čokoládě byla úžasná a totožná s touto od Dermacolu :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomeranč v čokoládě mám nejradši jako sprchový gel - ten je můj nejoblíbenější. Voní naprosto božsky ♥

      Vymazat
  5. To od Dermacolu mám aj ja veľmi rada, tá vôňa je úžasná! ♥ ale číslo 1 je u mňa jednoznačne telové mlieko na suchú pokožku od Biodermy:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biodermu jsem nezkoušela, takže nevím, ale věřím tomu, že bude kvalitní :)

      Vymazat
  6. Já a tělová mléka, hmm. Měla jsem dvě Aroma Rituals (meloun,jahody), na mě jsou moc sladká a nerada se s nimi mažu i když ta jahoda je o něco lepší než byl meloun, to je fakt. Od Naturalium jsem si koupila sprchový gel, bude to mé poprvé s touto značkou, obal má ale opravdu krásný a vůni též. Já se mazat nemusím, mám pokožku celkem dobrou a i kdybych se za celý rok nenamazala ani jednou, bude stále stejná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám právě zálusk na to melounové. Sprchový gel od Naturalium musí být slast :)
      To s tím mazáním ti závidím :D

      Vymazat
  7. V současné době používám mléko od Weledy nebo kokosové od Balei. Mléko od Dermacolu určitě musím očuchat :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weleda je super, chtěla bych vyzkoušet další jejich tělová mléka :)

      Vymazat
  8. v blízkej dobe by som chcela vyskúšať Naturalium. Hrozne veľa ľudí ho chváli. Ešte som mala aj od dermacolu myslím že melónové a to bolo tiež fajn. SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Tie Naturalium produkty sa mi veľmi páčia na výzor a čítala som na nich len samé chvály, takže by som ich už mala vyskúšať :D
    a som prekvapená, že telové mlieko od Dermacolu nevonia ako káva, pretože ja mám sprcháč a vonia úplne luxusne kávovo
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Od Dermacolu jsem už měla to s hrozny a s čokoládou a obě byly fajn :) U kávy je super, že nevoní jako kafe, protože ho nepiju a ani tu vůni nevyhledávám, ale takhle bych o něm na zimu uvažovala. Jinak mě hodně zaujalo Naturalium a určitě někdy něco zkusím, kokos miluju :) Já mám momentálně načatý kokosový olej, pak nějaký masážní olej Saloos a mléko Balea a asi to nikdy nespotřebuju, protože oleje neubývají :D Občas se mažu poctivě denně a jindy na to 14 dní kašlu. Naštěstí moje pokožka není náročná, ale měla bych se mazat poctivě už jenom kvůli spotřebě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že se dá Naturalium už sehnat v Tetě, takže není potřeba objednávat přes internet. Hele já měla kokosák od Saloos a ten byl strašně rychle pryč :D Teď mám něco z jejich kokosové řady a už ho mám taky málo :D

      Vymazat
  11. Hned na začátku článku jsem si říkala, že jsi neměla ráda mazat se tělový mlékem, že jsi byla taky trošku lenoch :D jako já předtím, ale taky jsem se o sebe začala mnohem víc po této stránce starat :). A on jde fakt vidět rozdíl, když ty mléka používám, protože předtím jsem měla hodně suchou pokožku a teď paráda. Díky za tip na tělové mléko Naturalium Markétko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :) Veru, nemáš zač. Vzpomněla jsem si na tebe u toho kokosového mléka, protože vím, že máš kokos ráda :)

      Vymazat
  12. Poslední kávové mám taky a voní spíš jako irská káva, prostě s hodně mléka a cukrem a něčím dalším :D Líbí se mi pumpička u Weledího krému :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já se až donedávna téměř nemazala, jakej jsem lenoch :D Když tedy nepočítám ekzém, kterej se mazat musí.. Ale "donutil" mě k tomu až tělový krém Vanilkový lusk od 100% Pure, protože ta vůně to je něco neskutečnýho a mám potřebu ji mít neustále na sobě :D A k tomu i skvěle hydratuje, co víc si přát :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks