neděle 31. července 2016

My July 2016

Krásný nedělní večer :)

První prázdninový měsíc je za námi. Ještě štěstí, že je další před námi. Snad srpen neuteče tak rychle jako červenec. Taková naivita :) 
Dneska ještě jeden článek, protože chci červenec konečně uzavřít. 


Chvilku jsem zamýšlela, že bych prázdninové měsíce spojila do jednoho článku, ale pak jsem si uvědomila, že bych vám chtěla říct a ukázat pár věcí, které mi do jiných článků nesedí. Než by byl konec srpna, polovinu těch věcí bych zapomněla.
Červenec byl fajn měsíc. Nedá se říct, že bych si ho na 100 % užila, ale hrůza to nebyla. Víkendy byly vždy fajn. Horší byl normální týden, protože jsem chodila na brigádu. Můj den vypadal asi takhle: brzké vstávání, v autobuse koukání na východ slunce, práce, domů z práce, najíst se, lehnout si, osprchovat se, spát. Bohužel jsem neměla dost síly, abych přes týden psala články, takže jsem si to nechávala na víkend. Štve mě, že mi zatím nevychází to, abych se blogu věnovala na 100 %.



Dá se říct, že jsem každý víkend něco měla. První dva víkendy jsem nebyla doma.
Od 8. do 10. července jsem byla v Mohelnici na festivalu Fingers Up. O festivalu jsem psala samotný článek, takže se o něm nebudu moc rozepisovat. Moc jsem si ho užila a jsem fakt ráda, že jsem na něj jela. Díky festivalu jsem poznala několik nových kapel, které jsem si strašně oblíbila a teď je pořád poslouchám. Jako třeba Swim Deep nebo Kamp! Celkem mě štve, že jsem je neposlouchala před festivalem, protože vím, že bych si jejich koncert moc užila. Za celý festival jsem nejvíc času strávila v ZOOTím zákoutí, kde byly různé workshopy, přátelští lidi a příjemná atmosféra.
Z různých reportů jsem vyčetla, že na festivalu bylo málo lidí. Negativum pro pořadatele, ale já si to užívala. Všude kolem samá roztomilá místa, kvalitní jídlo. Žádné dlouhé fronty na záchody nebo sprchy. Pro mě to byl ráj.







Týden po festivalu Fingers Up jsem zase odjela na víkend pryč. Tentokrát do Beskyd na chatu s kamarádkami. Bylo to fajn, já se tam moc těšila na krásnou přírodu. V pátek podvečer jsme přijely na chatu, vybalily jsme si a hned jsme šly jíst. Holky s sebou vezly buchty a různé dobroty, které dělaly doma. Po jídle jsme si udělaly procházku do restaurace. Chodily jsme tam jen na wifi :D A to jsem si říkala, že bych si mohla dát wifi detox, ale Nikča mi to překazila! :D Pátek byl fajn. Sobota byla horší. Vzbudila jsem se celá rozlámaná. Při koukání na S láskou, Rosie mě neskutečně rozbolelo břicho a bolely mě záda, takže jsem celou dobu ležela a spala jsem až do odpoledne. Nepřidávalo tomu ani počasí, protože celou sobotu pršelo, což zkazilo naše plány. Po dvouhodinovém spánku mi bylo zase fajn. Večer se holky rozhodly jít zase do restaurace na wifi i přestože pořád pršelo. Já se snažila protestovat, protože se mi v dešti nikam nechtělo, ale stejně to bylo k ničemu. V neděli ráno jsme měly na snídani palačinky s nutellou a banánem. Po snídani jsme se sbalily a uklidily chatu. Mimochodem, pořád pršelo, což mě štvalo, protože když jsme přijely do Ostravy, bylo tam teplo a dokonce vysvitlo sluníčko.
I přes škaredé počasí jsem si chatu užila. Byl to fajn víkend. Nikči se veřejně omlouvám za jednu věc. Ty víš, co myslím :D






Na festivalu jsem si zamilovala Zoot, a proto jsem po příjezdu pořád projížděla jejich stránky. Zrovna tam mají výprodeje, ve kterém jsem ukořistila hrneček pro celý svět a roztomilý batoh. Ty dvě roztomilosti jsem tam nemohla nechat. Měla jsem zrovna v tu dobu svátek, takže jsem si tu radost musela udělat. Samotný článek o objednávkách si můžete přečíst zde.



Terezka (Document This Moment) mi poslala dárek k svátku. Bylo to velké překvapení. Já to vůbec nečekala a ona mi vůbec neřekla, že má tohle v plánu. Krabička plná roztomilých věcí byla krásně zabalená. Každý dáreček byl pečlivě zabalený a měl na sobě pár slov, které ho charakterizovaly. V balíčku jsem pak našla pár věcí od Balea a Alverde, krém na ruce The Body Shop, melounový EOS a nějaké dobrůtky.
Ze všech věcí jsem byla unesená, protože jsem skoro všechny chtěla už dlouho vyzkoušet, ale pořád jsem se k nim nedostala. O to víc mě to dojalo.
Melounový EOS je bezkonkurenční. Strašně krásně voní po melounu, ale ne po tom chemickém! Na rtech je boží. Celkem dobře hydratuje. Momentálně se pere o první místo s mentolovým Eosem. Tyhle dva budou asi mé nejoblíbenější.
Něco od The Body Shop jsem chtěla strašně dlouho vyzkoušet. V balíčku jsem od této značky našla kokosový krém, tak snad bude dobrý.
Chia kaši mám moc ráda. Oblíbila jsem si ji na snídani, když chodím do školy. RAW tyčinku jsem také chtěla vyzkoušet, takže jsem byla nadšená, když jsem ji v balíčku našla. Už jsem ji snědla. Při prvním kousnutí byla taková divná. Cítila jsem z ní jen arašídy. No a pak mi nějak zachutnala. Tyčinky se dají koupit v DM, kde mi přijdou předražené, ale jednou za čas si ji koupím. Ráda bych vyzkoušela další příchutě.
Terce ještě jednou za dárek moc děkuji! Je to úžasné a fakt mě to dostalo.




Za červenec jsem přečetla několik skvělých knížek. Konečně jsem si přečetla Dívku ve vlaku. Ze začátku mě knížka moc nebavila, ale pak se to rozjelo a já se nemohla odtrhnout. Bylo to fakt zajímavé a hodně napínavé.
Od Christiny Lauren jsem přečetla jejich novinku Božský milenec. Musím říct, že jsem z této knížky trochu zklamaná. Za mě je nejslabší z božské série.
Zato Odvrácená tvář lásky od Colleen Hoover mě mile překvapila. Knížka mě neskutečně bavila, nemohla jsem se od ní odtrhnout, a proto jsem ji měla přečtenou ani ne za tři dny.
Momentálně se chystám na knížku After Tajemství. První dva díly jsem četla na čtečce a ten třetí jsem dostala k svátku. Celkově mám After moc ráda. Vyvolává ve mně vzpomínky na staré časy, kdy jsem ho ještě četla na Wattpadu jako povídku. Neuvěřitelné, že se z povídky stala knížka. Anna Todd je šikovná a píše skvěle. Určitě doporučuji přečíst alespoň první díl. Garantuji, že vám hlavní hrdina nedá pokoj a budete ho mít pořád v hlavě. Ještě k tomu je to takový debil, že na něj budete mít vztek, ale zároveň ho budete milovat. Knížka je skvěle propracovaná.
Přemýšlela jsem, že bych zase udělala článek o knížkách, kde bych vám dala tipy, co číst. Ale uvidím. Možná to nechám až na podzim.



Když jsem zrovna nebyla na brigádě, užívala jsem si v bazénu. Občas jsem večer zašla na louku, abych mohla koukat na západ slunce. Asi ji říkáte, že jsem fakt blázen, ale já to miluju. Je to něco, co mě nikdy nepřestane fascinovat. Ještě by to chtělo nějakou společnost, která by koukala se mnou, haha.




Co jste podnikaly v červenci? :)

15 komentářů:

  1. Tý jo, dva články za den! Nakonec to vůbec nebyl špatný nápad, miluju tvoje články, mohla bych je číst celý dny! Já bych řekla, že na to, jak jsi byla zaneprázdněná, jsi blog zvládala skvěle a víkendy sis užívala :) Jsem moc ráda, že se ti balíček líbil :)) Co se knížek týče, nejlíp články dva! Tipy v létě, tipy na podzim, knižních článků není nikdy dost, obzvlášť od toho, kdo má vkus :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, protože zase dlouho článek nebude :D Děkuju, děkuju moc ♥ Jsi zlatá :) Nooo ještě uvidím, třeba ani nepřečtu tolik knížek, aby článek mohl vzniknout :D

      Vymazat
  2. Pekny clanek, i pres to, ze jsi stravila hodne casu v praci mam z clanku pocit, ze sis cervenec docela uzila :) Jinak se stydim, kdyz vidim kolik jsi precetla knizek a ja mam porad rozectenou jednu, v srpnu to budu muset napravit a necucet porad na serialy :D A ten balicek k svatku je moc mily, verim, ze to bylo krasne prekvapeni :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já se stydím, protože absolutně nekoukám na žádné seriály :D

      Vymazat
  3. Dostala jsi krásný balíček :) A škoda, že na té chatě pršelo. Náhodu zvládáš psát oproti mě dost často :D Já slíbila články, ale místo toho jen pendluju mezi domovem, chalupou, přítelem a přijde mi, že prázdniny ještě ani nezačaly, natož abych si odpočinula. Potřebovala bych tak 14 dnů v kuse na chalupě :D Ale to mám dost smůlu, protože už musím konečně začít s bakalářkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Joo byla to škoda, ale stejně to bylo fajn :) Snad ti to s bakalářkou půjde!

      Vymazat
  4. Super fotky, mas to naozaj teraz perne, ale aspon sa nenudis :)

    OdpovědětVymazat
  5. Balíček k svátku je krásný, opožděně ti přeju všechno nejlepší! :) Škoda, že vám na chatě nevyšlo počasí, ale je super, že jste si to užily i tak! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký balíček jsi dostala :) Kůra od Alverde je ten největší zázrak, který jsem v drogerce našla! Úžasně hydratuje a díky ní vlasy nemám tak suché a poničené. Konečně vypadají jako vlasy a ne jako nějaká hnusná sláma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Já o ní vůbec neslyšela a udělalo mi radost, když o ní tak píšeš. Teď se těším na to, až ji použiju :)

      Vymazat
  7. Skvelé a zaujímavé fotky!♥ vidno že si si júl naplno užila :)

    OdpovědětVymazat
  8. S tou brigádou jsem to měla uplně stejně jako ty .. rano vstat, cesta do prace, prace, cesta domu, jidlo, spanek a znova :D Bohužel se mi moc nedařilo psát ani o víkendu a tak doufám, že teď, počátkem školního roku už budu konečně mnohem víc aktivní! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks