neděle 31. července 2016

July Favourites 2016

Pěkný den :)

Jeden prázdninový měsíc je za námi, což znamená, že je čas na oblíbené produkty!



Tento měsíc toho nebude moc z dekorativní kosmetiky, ale zase plno pečující. Po dlouhé době konečně dodržím plný počet produktů v tomto článku. Plný počet dodržím, ale nedodržím to, aby byla půlka dekorativní kosmetiky a půlka pečující kosmetiky. Moc dekorativky tady není z toho důvodu, že se v létě moc nemaluju. Vystačím si s řasenkou, tužkou na obočí, korektorem a pudrem. O to víc se zaměřím na pečující kosmetiku. Ale teď zpět k oblíbencům...


Snad největší oblíbenec a letní must-have je suchý šampon Batiste. Konečně jsem si ho pořídila v plném balení! Při festivalu Fingers Up nebo víkendu na chatě to byla moje poslední záchrana. Sprchy byly dostupné, jenže já byla líná si umývat vlasy, protože mi pak dlouho schnou a pokud si je nevyžehlím, vypadám hrozně. Proto jsem používala suchý šampon, který mě mastných vlasů vždy zbavil. Ještě k tomu krásně voní a moje vlasy vypadají po minutě opět krásně fresh.



Od vlasů se přesunu k obličeji. Ke konci školního roku jsem si pořídila pár produktů Ryor z řady Aknestop, protože jsem byla fakt zoufalá, co se mé pleti týče. Teď už je to lepší. Sympatické mi je bylinné tonikum, které krásně voní. Pleť hezky dočistí. Používám ho ráno i večer. Ráno vždy dokáže mou pleť osvěžit a nastartovat do perného dne.
Od Ryoru jsem si ještě oblíbila krém, který má příšerný název a já ho snad nikdy nevyslovím. Používala jsem ho ráno i večer. Teď jsem to musela omezit jen na ranní používání. Krásně voní, pleť hezky zmatní. Jen mi vadí, že musím nějakou chvilku čekat, než se do pleti pořádně vsákne. Ráno mě to strašně zdržuje!



Hydratační mléko po opalování je další must-have a zároveň oblíbenec. Jeho největší vychytávka je dávkovač v podobě rozprašovače. To na něm naprosto zbožňuji a beru to jako rozmazlování. Je to lepší než pumpička. Samotné mléko není vůbec mastné, takže se opravdu rychle vsákne do pokožky. Hydratuje a zklidňuje pokožku po opalování.



Mintový EOS je naprosto bezkonkurenční. Používám ho jen na jaře a hlavně v létě. Přes zimu mi vadí, protože jak je mentolový a chladivý, je mi zima na rty. V létě je jeho chladící schopnost super! Krásně vypadá, krásně voní a dobře hydratuje. Co víc si přát.



Neobešlo by se to bez nějakého lakovacího oblíbence. Už druhým rokem miluju v létě neonové laky Dermacol. Konkrétně odstín Neon kiss, což je krásná zářivá růžová barvička. Měla jsem ji na festivalu, a když jsem pak koukala na fotky, moje nehty nešlo přehlídnout. Strašně se mi to líbí. Na léto mám výrazné nehty ráda. Výdrž laku není žádná sláva, ale já mu to promíjím za tak krásnou zářivou barvu!



Pokud vás nějaký produkt zaujal, můžete ho zakoupit na Parfums.cz.

Jaký je váš oblíbenec za červenec? Máte s některým produktem zkušenost? :)

21 komentářů:

  1. Mentolový eos mám, není takhle na léto špatný, ale na zadek jsem si z něj nesedla. A řadu Aknestop jsem zkoušela celou a nic mě bohužel nezaujalo :( Já v létě kosmetice taky moc nedám, nelíčím se skoro vůbec, bohužel v poslední době jsem začala dlabat i na péči a to mě dost trápí, musím se zas překonat a věnovat se víc sama sobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem z něj byla úplně unesená. Hlavně když jsem si ho pořídila :D To mě mrzí, já si tu řadu celkem oblíbila.
      To je škoda! Já mám na sebe teď víc času, tak to plně využívám :)

      Vymazat
  2. Tak dneska tu máš fakt super věci! Batiste miluju, stejně tak mintový eos (společně s tím melounovým je můj nejoblíbenější!), laky od Dermacolu jsou naprosto boží! Vážně s nima nehty nejdou přehlídnout, a to miluju :) To bylinný tonikum máme doma taky a použila jsem ho párkrát, ale pak jsem ho dala mamce, protože nějaký tonikum potřebovala. Ale vážně nádherně voní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Joo přesně, ten mintový a melounový je top. Ty laky mám moc ráda, na léto jsou strašně fajn :)

      Vymazat
  3. Batiste je má stálice, to mi připomíná, že musím oupit další! :D Sprej po opalování od Astridu jsem skoro na dovolené dopoužívala, je fakt super :) Eos už moc nepoužívám, ale byly časy, kdy jsem z něj byla více odvařená :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou verzi si kupuješ? :) Já ten eos používám jak kdy. Zrovna teď mám období, kdy ho hodně používám :)

      Vymazat
  4. Aaa Batiese milujem! Je to moja najväčšia záchrana keďže moje vlasy sa mastnia moc moc moc!

    SASHA'S LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaa to už je zase konec měsíce? Každopádně eos mám taky moc ráda, mám jahodový, ale tenhle mintový vypadá super :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Suché šampóny jsem si teď také moc zamilovala! Málo času, hodně námahy a je třeba vypadat pořád skvěle, na to jsou ty šampóny opravdu báječné! :)) A na opalovací řadu od Astridu slyším pořád samou chválu, takže se po ní asi brzo poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :) S tou opalovací řadou jsem spokojená. Astrid mi v tomto fakt vyhovuje :)

      Vymazat
  7. Batiste má nejlepší suché šampony, které jsem doposud vyzkoušela. Teď bych ráda našla nějakou přírodní variantu :)

    KOSMETIKA PŘÍRODNĚ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím nemám chuť zkoušet něco jiného, ale pokud bys našla batiste v přírodní verzi, dej mi prosím vědět!

      Vymazat
  8. Batiste je top a zrovna Cherry mám asi nejraději!

    OdpovědětVymazat
  9. Toto tonikum od Ryoru taky velmi ráda používám a Batiste je skvělý produkt :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně stejný lak jsem si pořídila na začátku léta:D Mám je na nohou už cca 14. dní a až teď ho jdu odlakovat:)

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Batiste som si momentálne objednávala a tento som si objednala v malom 50ml balení, takže dúfam, že budem spokojná :) Hi hi hi

    OdpovědětVymazat
  12. Batiste je u mě kapitola sama o sobě, mám ho doma, ale nepoužívám ho .. strašně mi vadí nevím proč :D A mint eos je zázrak, naprosto ho miluju no bohužel mi už došel a tak se rozhoupávám k další objednávce :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks