sobota 9. dubna 2016

Novinky v drogeriích

Krásný sobotní den. :)

První článek z této rubriky vyšel v únoru a já jsem ráda, že další takový článek můžu napsat za poměrně krátkou dobu. Začalo nám jaro a v drogériích se objevilo plno jarních kosmetických novinek. Samozřejmě, mně to nedalo, přes týden jsem navštívila drogerii Rossmann a DM, kde se to jen novinkami hemžilo, abych udělala pár fotek a informovala vás, co je v kosmetickém světě nového. Asi jsem nezaregistrovala úplně všechno, ale přece jenom pár novinek mám.


Jako první bych začala značkou Rimmel London, která uvedla na trh nové laky Super Gel a 4 nové rtěnky Moisture Renew Sheer&Shine, které spadají do kolekce Moisture Renew.
Kolekce laků Super Gel slibuje krásnou a dlouhotrvající manikuru. Kolekce obsahuje 19 odstínů, přičemž 10 jich navrhla Kate Moss. Stačí si jen vybrat lak, který se vám zamlouvá, a ten přelakovat vrchním transparentním lakem, UV lampa není třeba. Lak by měl vydržet až 14 dní. Doporučená cena je 169 Kč.
Musím říct, že jsem po těchto lacích pokukovala, některé odstíny se mi moc líbí. Každopádně, četla jsem už několik recenzí, které nebyly moc pozitivní, což mě mrzí a odradilo mě to od koupě.



Nové rtěnky Moisture Renew Sheer&Shine jsou dostupné ve 4 odstínech, 100 Woke Up Like This, 200 Glow-Rious Pink, 201 Cherri-O, 600 Spin All Spring. Všechny odstíny mi přijdou jako dělané na jarní dny. Rtěnky dodají rtům maximálně jemný lesk. Díky složení budou vaše rty krásně hydratované.



Značka Astor představila své nové paletky, které jsou dostupné ve dvou variantách - Cosy Nude, Style Is Eternal. S paletkami můžete vytvořit jak jemné denní líčení, tak výrazný večerní look. Stíny mají být vysoce pigmentované, což by mě zajímalo, jestli je pravda. Obě paletky obsahují bázi, 4 odstíny stínů, rozjasňovač pod obočí a dvojitý štěteček.



Rtěnky Perfect Stay poskytují tu nejlepší barvu, hydrataci, komfort a výdrž. Obsahují podkladovou bázi, díky níž barva na rtech vydrží mnohem déle. Zároveň nevysušují a nezůstávají v linkách a vráskách. Jsou dostupné v 8 odstínech. Balení rtěnek je černo-zlaté z pevného plastu, což se mi moc líbí.
Pořídila jsem si odstín 301 For Fun. Jsem s ní spokojená, je skvěle pigmentovaná, vydrží na rtech, hydratuje je a nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje suchá místa, což je super. Akorát mi přijde, že jsou tyhle rtěnky skoro stejné jako ty od Rimmel The Only 1. Nejenže mají podobné balení, skoro stejně voní, ale také mají podobné vlastnosti. Všimly jste si toho?




Maybelline představila novou řasenku The Falsies Push Up Drama, která vytvoří efekt umělých řas zvýrazněný dramatickým push-up objemem. Řasenka se nepyšní jen svým metalickým balením, ale i revolučním kartáčkem ve tvaru písmene U, který oddělí každou řasu.
Řekla bych, že samotné balení je dramatické. Uvidíme, jestli bude konkurovat řasence Lash Sensational.



Novou andělskou řasenku představil Dermacol. Sám Dermacol řasenku prezentuje jako sestru k řasence Devilash s ďábelským objemem. Angelash slibuje okamžité natočení a prodloužení řas do nebeských výšin. Intenzivní černé pigmenty bez parabenů dodávají řasám výraznou barvu.
Já pořád toužím po řasence Devilash. Nemůžu si pomoct, ale tahle mě moc nezaujala.



Dnešní poslední novinkou z dekorativní kosmetiky je rozjasňující make-up Brilliance značky Gabriella Salvete. Obsahuje výtažky z lotosového květu, přírodní oleje a antistress komplex. Díky tomu bude vaše pleť jemnější a přirozeně rozjasněná.
GS říká, že make-up je vhodný pro všechny typy pleti, ale já bych řekla, že asi nebude příliš vhodný pro mastnější pleť s akné, protože má střední krytí a slouží spíš jako BB cream s rozjasňujícím efektem.



Z pečující kosmetiky jsem postřehla dvě novinky od Garnier. Jednou z nich je micelární voda 3v1 na tvář, oči a rty. Podle oficiálního popisu by dvoufázová micelárka obohacená o arganový olej měla odstranit všechny typy make-upu, eliminovat nečistoty, zklidnit pleť a zanechat ji bez mastného filmu. Myslím, že spojení micelární vody s dvoufázovým odličovačem je super nápad. Celkově jsou micelárky Garnier vychvalované, takže věřím, že tento produkt nezklame.



Zaujaly mě tyto nové antiperspiranty Neo především díly velmi zajímavého kruhového aplikátoru. Nějak si nedokážu představit, na jaký způsob funguje. Zjistila jsem, že by měl jedním stisknutím pokrýt celou plochu podpaží a samozřejmě zabraňovat proti pocení. Je dostupný ve třech variantách - Pure cotton, Fresh Blossom, Floral touch.



Zaujal vás nějaký produkt? Máte s nějakou novinkou zkušenost? :)

43 komentářů:

  1. Antiperspiranty od Garnieru vypadají teda rozhodně zajímavě! Nejvíc mě zaujaly ale asi laky od Rimmelu, hlavně třetí barvička zleva je boží :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. tá Astor paletka vyzerá lákavo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty gel laky Rimmel a už jsem okukovala..no a z odstínů bych si vybrala, ale odrazuje mně ta cena. Řasenku od Maybelline bych si chtěla pořídit, protože Lash Sensational zbožňuji a samotnou mně zajímá, jestli by jí tahle novinka dokázala konkurovat:-) No a olejová micelárka od Garnier mně taky láká, jak klasickou micelárku, tak tu Pure mám moc ráda, tak mně zajímá, jak obstojí tahle:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, cena mi přijde vyšší a řekla bych, že ani neodpovídá kvalitě. Micelárku bych si taky chtěla pořídit, ale zatím dávám odličováku od Saloos :)

      Vymazat
  4. Značka garnier je více než skvělá :)
    Rimmel London laky na nehty se mi moc nezamlouvají.
    Nevěřím gelovému efektu.
    Pěkná recenze, či novinky ze světa drogerie.
    S láskou Mí.
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Neo mě zaujal a pak chci vyzkoušet tu řasenku od Dermacol :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc mě zaujaly asi ty první rtěnky od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  7. O niektorých týchto novinkách som počula, iné som videla aj naživo. Myslím, že sú to všetko naozaj zaujímavé produkty. Zaujala ma hlavne dvojfázová micelárna voda od Garnier. Moc krásny článok, určite ho rob aj naďalej :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) Až zase bude nějaká vlna novinek, takový článek bude :)

      Vymazat
  8. Dvoufázovou micelárku od Garnier bych chtěla vyzkoušet. A Devilash mě také láká, Angelash už mám doma..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, ta Astor paletka vypadá skvěle! :) Nejvíce mě ale zaujal ten MU od Gabrieli, budu ho muset jít okouknout.
    SLA Warehouse

    OdpovědětVymazat
  10. Řadenky Devilash a Angeladh jsou, podle recenzi, dost dobré. Antiperspiranty od Garnieru vypadají zajímavě, podívám se po nich.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  11. Na rtěnky Rimmel jsem se dívala. Líbí se mi obsah a zcela odrazuje růžový obal. Na paletky Astor jsem zvědavá, této značce se stíny občas hodně podaří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od Astor zatím žádný stín neměla, takže mě paletky hodně zajímají.

      Vymazat
  12. Z gel laků od Rimmelu jsem byla nejdřív nadšená, ale když jsem viděla tu cenu, nadšení mě hodně rychle přešlo.. A co jsem o nich tak četla, tak mi taky nepřišly jako takový zázrak.. ;) Nejvíce mě zaujala dvoufázová micelárka od Garnieru, až mi dojde micelárka, co mám teď, určitě si koupím právě tuto :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Taky jsem to tak měla :D Taky si ji plánuji pořídit :)

      Vymazat
  13. Super článek, určitě víc takových! :) Laky od Rimmelu jsou podle mě pecka. Víc jsem z těchto novinek zatím nezkoušela :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já zatím slyšela, že nejsou moc dobrý :/

      Vymazat
  14. Wow ten Garnier NEO mě šokoval ! Ale láká mě vyzkoušet ! :)
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  15. Já zahlídla ještě nějaké nové laky od Rimmel, které vypadaly skoro stejně, jako ty na fotce, akorát byly obyčejné, žádné gelové, nebo tak něco. Koupila jsem si jeden, protože stál 45 Kč a vydrží tak asi 2-3 dny.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  16. Super článok :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  17. Dvoufázovou micelární vodu od Garnier chci určitě vyzkoušet. A docela mě zaujal i ten makeup od GS, ten jsem ještě nikde v drogerce nevviděla :)

    OdpovědětVymazat
  18. Po dvoufázové micelárce jsem v drogerce pokukovala, asi jí vyzkouším, až dopatlám tu normální, celkem mě zaujala :) A ty antiperspiranty vypadaj hoodně zajímavě!

    http://katty-in-the-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Už jsem se dívala na gel laky, ale myslím, že jsou zbytečně předražené a stejnou službu udělají i obyčejné Rimmel laky :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělý článek, Peggie! Já už dlouho přemýšlím o těch řasenkách od Dermacolu, ale nějak nevím, jakou z nich si mám vybrat. Zatím se mi líbí obě dvě :)

    OdpovědětVymazat
  21. Lash sensational vyzerá naozaj veľmi zaujímavo. :) ale aj tie gél laky nie sú zlé :)

    OdpovědětVymazat
  22. Great post, I love the Garnier's one, it's a great cleanser. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  23. Antiperspiranty od Garnieru mám nejradši. Tohle jsou nějaké nové, že? Hodně mě zaujaly laky a taky make-up :) Díky za inspiraci! Čas naklusat do drogérky :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsou nové. Jsem ráda, že se ti článek líbil :)

      Vymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. Me zaujali hlavne deodoranty Neo diky tvaru :D

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  26. mňa najviac zaujal makeup od Gabriella Salvete :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  27. Podle fotky se mi moc líbí ty odstíny rtěnek Rimmel. Ty mě zaujaly opravdu nejvíce ♥.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. přemýšlím o tom, že bych vyzkoušela jen samostatný top coat z té nové řady od Rimmel. mělo by to fungovat s jakýmkoliv lakem, ne?

    zvu Tě na giveaway na mém blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Micelárku od Garnier si chci koupit. Moje Astridka už mi dochází, a tak chci zkusit něco dražšího a případně porovnat. :) Pak vypadají dobře ještě ty laky a antiperspiranty.

    OdpovědětVymazat
  30. Nejvíce mě zaujala asi ta micelárka! Už minule jsem na ni v drogerii koukala a vypadá vážně dobře :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks