pátek 7. srpna 2015

Saloos | BIO Tělový Peeling Čokoláda

"Jaká je vaše oblíbená česká přírodní kosmetika?"
"Hmm.. Nevím."

Tak pokud bych takhle někdy odpověděla, tak mi dejte facku, abych se probrala. V dnešním článku se zase potvrdí, že Saloos je top a já ho miluji. Takže kdybych někdy váhala, tak mi připomeňte Saloos, ale věřím tomu, že se to nestane.


Dneska se s vámi podělím o můj názor na tento peeling, který jsem si přála vyzkoušet. Četla jsem na ně samé pozitivní recenze, ta moje nebude jiná.
Od začátku roku je peeling můj velký kamarád. Zvykla jsem si ho používat tak často, že už bych se bez něj neobešla. Když jsem zjistila, že má oblíbená značka má v nabídce také tělové peelingy, tak bylo hned jasné, že musím aspoň jeden otestovat. Začátky s ním byly trošku kruté, ale pak se to dalo do pořádku a já peeling miluji. Nebojte, všechno vám za chvilku objasním.



Peeling se dá sehnat ve třech dalších variantách - levandule-tea tree, mojito, růže. Pokud vás zajímá víc - klik. Podle mě je tohle věc, kterou můžete používat celý rok. Při vybírání jsem se rozmýšlela mezi mojitem a čokoládou. Chtěla jsem mojito vyzkoušet, protože mě zajímala vůně. Myslím si, že se hodí na léto. Nakonec to vyhrála čokoláda, vůbec toho rozhodnutí nelituji. Třeba si do budoucna pořídím jinou variantu. Peelingy seženete v DM, ale tam bych je nekupovala, protože mi cena 199 Kč přijde opravdu vysoká. Pokud si ho budete chtít pořídit, tak bych doporučovala třeba Parfums. Orientační cena je 136 Kč, přičemž balení má 140 ml.
Proč vyzkoušet zrovna tento peeling?
Odpověď je snadná. Díky tomu, že obsahuje krystalky soli a nejkvalitnější rostlinné oleje, odstraní z kůže odumřelé buňky, přičemž pokožku na jedničku hydratuje. Díky kvalitním surovinám si peeling vysloužil označení CPK bio.


Popis výrobce

Harmonizující směs výtažků kakaových bobů, krystalků mořské soli a bio kokosového oleje pokožku zjemňuje, zvláčňuje a prosycuje vůní čokolády. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, což umožňuje lepší vstřebávání účinných látek z přípravků proti celulitidě. Jemná peelingová masáž pokožku zdravě prokrví a osvěží.


Použití?

Malé množství naneste na mokrou pokožku, lehce krouživými pohyby masírujte a následně opláchněte. Používejte 1-2x týdně.


Složení

- mořská sůl
- kakaové boby
- kokos
- olej



Užitečné rady před použitím

Před aplikací peelingu se vždy ujistěte, že nemáte na prstech záděry nebo jiné zranění. Kvůli tomu, že peeling obsahuje sůl, by vás to mohlo pěkně štípat.
Pokud nechcete zažít opravdové peklo, tak peeling neaplikujte na oholené nohy.
Před použitím peeling vždy něčím promíchejte. Já ho vždy promíchám koncem od lžičky.


Můj názor

Jako vždy začnu balením, které mi vyhovuje a líbí se mi. Saloos nezklamal. Peeling je v plastové lahvičce s plastovým víčkem na šroubování, což mi vyhovuje. Saloos má v oblibě skleněné lahvičky, jsem ráda, že to v tomto případě nezvolil. Lahvička má dostatečně velký otvor, takže si můžu nabrat, kolik peelingu chci.



Vůně peelingu je opravdu božská. Hned po prvním otevření jsem se do ní zamilovala. Cítím jen kakao a kokos. Žádnou chemii nečekejte! Peeling také provoní krásně vaše tělo. Vždy se těším na každou sprchu s tímto peelingem, protože pak jsem celá čokoládová. Čokoládová vůně má tendenci vydržet do druhého dne. Jelikož peeling obsahuje jen mořskou sůl a rostlinné oleje, tak se to také projeví na konzistenci, která je hutná a olejová. Snad jsem to popsala srozumitelně.




Ráda bych vám popsala mou první zkušenost. Když jsem peeling rozbalila, tak bylo jasné, že ho ve sprše hned použiji. Každopádně jsem u nehtů měla pár záděrů, ale neřešila jsem to. Tady nastává moje první chyba. Opravdu nikdy nepoužívejte peeling, když máte nějaké zranění, třeba i záděr. Záděr a sůl? Z toho nekouká nic dobrého. Zranění vás začne pěkně štípat, a proto si peelingovou masáž vůbec neužijete. Po druhé, když jsem ho používala, tak jsem udělala další blbost. První jsem si oholila nohy a po té jsem aplikovala peeling. Nedovedete si představit to peklo! Nohy po oholení mám vždy citlivé a sůl jim určitě neprospěje. Nohy jsem měla zarudlé a strašně to štípalo. Každopádně jsem se ze svých chyb poučila, znovu je už neudělám. Tady jde vidět, že vůbec nejsem dokonalá. Vždy se musím naučit s věcmi zacházet, tak jak se patří.



Plní peeling, to co se o něm píše? Já můžu s klidem říct, že ano. Saloos mě nezklamal, opět je to další jeho výrobek, který splňuje, to co o něm napsali. Po každém použití peelingu mám pokožku krásně hydratovanou a vyživenou. Díky tomu, že obsahuje rostlinné bio oleje, tak je pokožka tak jemná, že ji asi nemusím mazat tělovým mlékem. Tohle fakt oceňuji, protože někdy jsem líná se mazat. Miluji to, co tento peeling dokáže s mým tělem. Vždycky cítím, jak je kůže na dotek krásně jemná.

Závěr? Prostě bez Saloosáckého peelingu nemůžu žít a tečka. Saloos opět nezklamal. Až mi peeling dojde, což bude doufám za dlouho, protože si ho šetřím, tak určitě vyzkouším jinou variantu. Za mě tento peeling určitě ANO!



Shrnutí
+ krásné balení
+ splňuje to, co je o něm napsané
+ krásně voní
+ CPK výrobek
- nedokážu bez něj žít


Jakou verzi z těchto čtyř byste chtěly vyzkoušet? Braly byste tento čokoládový peeling?

22 komentářů:

  1. Super, extra, bomba to chci. :D :) Né fakt, peelingy mám ráda a myslím, že si tento koupím. Fakt vypadá skvěle. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si ho koupíš, tak mi určitě řekni, co si o něm myslíš! :)

      Vymazat
  2. super, dlho chcem niečo od Saloos vyskúšať, len som nikdy nevedela, čo také, a teraz už viem! niečo na ňom musí byť, keď sa ti tak páči :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos za vyzkoušení určitě stojí, jejich kosmetika je super! Pokud si peeling pořídíš, tak věřím tomu, že si ho zamiluješ :)

      Vymazat
  3. Moc hezká a originální recenze ☻ Já jsem si ho také moc oblíbila a určitě chci i verzi Mojito.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Leni :) Mojito bych také ráda zkusila :))

      Vymazat
  4. Tento peeling som ešte nevidela :)
    www.aduliksun.blogpsot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mmm čokoláda. :) Zní to dobře. :D Ta tvoje "závislost" na Saloos. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Asi by som si vybrala levandulu. Pri cokoladovom by to u mna dopadlo asi tak, ze by som hned po peelingu isla "zozrat" celu tabulku cokolady :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandule by byla taky dobrá :) Když teď píšeš o čokoládě, tak mám na ni strašnou chuť, ale štěstí, že doma žádnou nemáme :)

      Vymazat
    2. Ja som si uz bola zobrat, len na zaklade toho, ze som o cokolade citala :-)

      Vymazat
  7. tento peeling som ešte nevidela, ale vyzerá veľmi zaujímavo ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to suprově, značku Saloos mám hrozně ráda, mám od této značky tee tree olej:)

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna tento mám nebo spíš už nemám, mám tam tak na poslední peeling :) A byl skvělej

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělá recenze! :)
    michaelasorelova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Takové sladké sprcháče, peelingy a voňavky mám radši v zimě. Z tvých zmiňovaných chutí bych si koupila asi mojito, to příjemně osvěží - hlavně teď, v těhle vedrech. O.o :D Ale vypadá dobře, asi nad ním pouvažuju. :O

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks