sobota 22. srpna 2015

Postovnezdarma.cz | Sada kosmetických štětců 5v1

Krásný den, milé čtenářky. :)

Nedávno jsem uzavřela spolupráci s českým eshopem, který se prezentuje hlavně tím, že u nich neplatíte poštovné. No jo, komu by se tahle věc nelíbila? Samotný eshop bych přirovnala třeba k Aliexpressu, který funguje stejně. Zboží se objednává z Asie a čekáte na něj měsíc. Někdy narazíte na zboží, které můžete mít doma do 3 dnů. Na takovou věc jsem tam narazila já.



Řeč bude o sadě kosmetických štětců 5v1, kterou nyní na stránkách koupíte za 75 kaček. Sama bych tomu "sada" neříkala, protože použitelný je jen jeden štětec, ale o tom až za chvilku..

Štětec jsem si vybrala z toho důvodu, že potřebuji nějaký velký na pudr. Brouzdala jsem na poštovnézdarma.cz, tenhle tam našla a už byl v košíku. Nemusela jsem na něj ani čekat měsíc, protože zrovna tohle zboží mají na skladě, takže je u vás do tří dnů, tak jako byl u mě. Mám pocit, že jsem ho objednávala ve středu večer, ve čtvrtek přijali mou objednávku a v pátek už byl u mě. Celkem rychlost. Štětec přišel v bílé bublinkové obálce, samotný byl zabalený v igelitovém obalu.




Od štětce jsem toho moc nečekala. Taky co byste chtěli za 75 kaček? Bohužel toho čeho jsem se obávala se stalo.. Po vybalení z igelitového obalu mě do nosu udeřil chemický smrádek. Fuj, fuj, fuj. Tohle nemám ráda, když to nějaká taková věc má, tak se jí celkem štítím. Každopádně jsem se poradila s mamkou a ta mi řekla, ať ho přes noc nechám venku vyvětrat, tak jsem tak udělala. Ráno jsem pro něj šla a smrádek byl pryč, pro jistotu jsem ho ještě umyla. Za zmínku taky stojí to, že při koupací akci z něho nevypadl ani jeden chlup. Opravdu, ani jeden černý chloupek.



Jak jsem říkala, základní štětec je na jedničku. Smrádek je pryč, štětiny jsou jemné a pudr se s ním aplikuje skvěle. Každopádně další tři štětce a jeden aplikátor na stíny jsou nepoužitelné. Nebudu vám lhát, ale jsou fakt hrozné a nic se s tím nedá dělat. Smrděly stejně jako základní štětec a myslím, že kdybych je nosila v kabelce, tak se mi snadno rozsypou, protože víčko zespodu štětce sklouzne.



Závěr? Za sebe bych vám doporučila jen základní štětec, pokud vám nevadí, že ostatní štětečky jsou nepoužitelné.. Zase 75 kaček není tak moc za štětec neboli "sadu kosmetických štětců". Teď jsem jen zvědavá, co všechno základní štětec vydrží.


Nakupovaly jste někdy na poštovnézdarma.cz? Jaký štětec jste si naposled koupily?

13 komentářů:

  1. Já jsem tam nikdy nenakupovala a štětec jsem si snad taky nikdy nekoupila :D Mám jeden velký od mamky a ten používám na pudr a nebo ho aplikuju spíš tou houbičkou :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Smradlavé štětce jsem si už jednou koupila. Když jsem je prala, šla z nich zelená barva, tak jsem je radši hodila do koše. Ty malé štětečky vypadají fakt nepoužitelně. Na druhou stranu štětec za 75kč je OK

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelený barva? Tak to by u mě taky hned letěl do koše.

      Vymazat
  3. Tam vůbec nenakupuji, nějak se mi ty stránky nelíbí.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. E-shop vůbec neznám a ty štětce vypadají upřímně řečeno příšerně...

    OdpovědětVymazat
  5. E -shop znám ale kladné recenze jsem na něj zatím ještě neviděla osobně si raději koupím jeden drahý štětec který vydrží než tohle.

    OdpovědětVymazat
  6. Eshop poznám ale nenakupujem tam, radšej si sama objednám cez aliexpress alebo ebay. Tie štetce sú hrozné, neviem ako by si s nimi mala nalíčiť.. Veľmi pozitívne sú hodnotené štetce Jessup, ktoré zoženieš aj na ebay a aliexpress, tak určite by som išla do nich! :) Naposledy som si kúpila kabuki štetec z parfums.sk a ten používam na púder..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přes Ali jsem si teď štětce Jessup objednala, tak jsem na ně zvědavá. :)

      Vymazat
  7. Vypadá to skvěle:)) ale radši mám ebay:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  8. uff, no úprimne povedané - nejako extra ma štetce nezaujali...

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  9. Štětce opravdu nic moc, ale tak aspoň, že se z nich aspoň ten jeden dá jakž takž použít. E-shop znám, ale ještě nikdy jsem si tam nic nekoupila. Snad to příště bude lepší Peggie. :-/ :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jsem ráda, že aspoň ten velký je použitelný. Doufám, že to bude lepší :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks