neděle 2. srpna 2015

Freeman | Pleťové masky

Krásnou neděli. :)

Dnes se hlásím s recenzí na čtyři pleťové masky Freeman. Je to značka, kterou jsem chtěla už hodně dlouho vyzkoušet, ale jak si mám vybrat, když jich je v obchodě tolik?! Právě proto tady mám tohle 15 ml balení. Snad už se konečně rozhodnu.



Freeman mi na testování poslal tyhle čtyři masky, které sám vybral, někdy na začátku června. Čekala jsem jen na začátek prázdnin, abych mohla začít jednu po druhé testovat a po té o nich napsat článek. Ještě než přejdu k jednotlivým maskám, tak musím říct jedno velké + u této značky. A tím je, že netestuje na zvířatech, takže je tahle značka jako stvořená pro vegany.


Antistresování pleťování maska - minerály z Mrtvého moře

Tuhle masku jsem testovala hned jako první, protože se mi líbilo slovíčko "antistresová". Fakt na mě tohle platí.. Maska má za úkol pleť zklidnit, čistit a uvolnit ucpané póry, přičemž by měla pleť zanechat hladkou, zdravě a zářivě vypadající. Je vhodná pro všechny typy pleti a seženete ji v plném balení.
Hned po rozbalení masky mě překvapily dvě věci. Za prvé strašně krásně voní a za druhé se mi líbí její krásná modrá barvička. Takže po vzhledové stránce na mě zapůsobila, ale co její schopnosti? Masku jsem používala každý večer pět dní za sebou. Mimochodem divila jsem se, že mi maska vydržela na pět použití. To je super! Čekala jsem tak max. tři použití a nazdar. Večer před sprchou jsem si vždy masku napatlala na obličej a čekala jsem, než zaschne. Na chvilku jsem si připadala jako šmoula anebo konečně správná fanynka mého oblíbeného fotbalového klubu, modrá je dobrá. A ty účinky? Podle mě splňuje to, co o ní Freeman píše. Pleť jsem po použití měla krásně hladkou, čistou. Dokonce jsem se cítila i klidněji, protože ta její vůně.. Dokázala mě dostat do pohody.




Slupovací pleťová maska - okurka

Upřímně, nebyla jsem nějak moc odvařená, když jsem v balíčku našla zrovna tuhle masku. Důvod? Měla jsem už jednu slupovací masku z Avonu, která byla taky okurková, a strašně vysušovala. Bála jsem se, že to samé bude dělat i tahle, ale v tomto jsem se zmýlila. Maska je obohacená extraktem z okurky. Odstraňuje nečistoty, regeneruje a projasňuje pleť, aniž by ji vysušovala.
Slupovací maska pro mě byla spíš něco jako zábava. Bavila jsem se hlavně, když jsem ji slupovala, protože to někdy vypadalo opravdu komicky. Kdybych měla tuhle masku srovnat s Avonem, tak to je sto a jedno. Maska má hutnější gelovou konzistenci, takže je dobré ji na pleť rychle a rovnoměrně nanést, protože rychle zasychá. Nechávala jsem ji působit 10-15 minut a pak jsem šla na slupování, na které jsem se nejvíc těšila. Po odstranění masky jsem bohužel na mé pleti velké zázraky neviděla. Toho čeho jsem se nejvíce obávala, se nestalo. Maska mi pleť vůbec nevysušila! Vydržela mi na tři použití.




Krémový pleťový peeling - meruňka

Peeling má za úkol odstranit odumřelé pleťové buňky a hloubkově čistit. Zanechává pleť čistou, jemnou, svěží a výrazně zářivou. Celkově zlepšuje její stav. Obsahuje extrakty z meruněk, vitamín C a E, drobné částečky ze skořápek vlašských ořechů.
Tak tohle napsal Freeman o peelingu. Je to opravdu pravda? Já si to teda nemyslím. Peeling mi vůbec nesedl, byla jsem z něj zklamaná. Velké balení bych si nikdy nekoupila už jen kvůli tomu, že je to krémový peeling a ty já moc nemusím. Každopádně hned po rozbalení masky, jsem ucítila ne moc vábnou vůni pro můj nos. Myslím, že je to kvůli tomu, že obsahuje silikony, což je u mě další negativní věc na tomto produktu. Balení mi vyšlo na pět použití. Doslova jsem byla ráda, že jsem se ho zbavila a už nikdy víc! A účinky? Nic jsem na pleti nepocítila, žádné hloubkové čištění ani zlepšení.




Noční maska s kantalupským melounem a heřmánkem

Krémová noční obličejová maska neobsahuje olej a pleť pomůže přes noc vyživit, aby byla ráno svěží a zářivá. Kantalupský meloun je bohatý na antioxidanty, heřmánek neutralizuje dráždivé látky, pomáhá pleť čistit, hojit a zklidňovat. Kokosový olej a bambucké máslo ji intenzivně hydratují.
To nejlepší, aniž bych to tušila, jsem si nechala na konec. Menší zklamání z krémového peelingu zahnala tahle maska. Když jsem ji poprvé viděla, tak jsem se trochu obávala konzistence, protože spící maska, která nenechává fleky na polštáři? Moc se mi tomu nechtělo věřit, ještě k tomu se mu poprvé v životě dostala do rukou spící maska. Když jsem ji rozdělala, tak mě první zaujala krásná vůně, meloun opravdu dominuje. Ta druhá věc byla konzistence, které se vůbec nemusíte bát. Je to vlastně takový bílý krém a chová se jako krém, takže jsem se fleků na polštáři nebála. Účinky masky? Hned po prvním použití jsem měla pleť ráno krásně jemnou a hydratovanou, suchému obličeji pomáhá. Podle mě bude pro mě skvělá hlavně na zimní období, protože to mám pleť suchou pořád. Zatím jsem ji ještě nespotřebovala, nechávám si ji opravdu na ty dny, kdy má pleť bude vysušená. Maska se neprodává ve velkém balení, tohle 15 ml stojí cca 40 kaček a vydrží podle mě na 6 použití. Je to podle toho, kolik si ji dáváte na obličej. Každopádně z téhle masky mám dobrý pocit.




Celkový pocit z Freemana? Možná, že to podle této recenze může vypadat, tak že jsem si ho moc nezamilovala, kvůli krémovému peelingu, ale je to jen o tom najít svého favorita. Já jsem ho v těchto maskách zatím nenašla, takže budu muset dál hledat.



Máte svého Freeman favorita? Pokud ano, jakého? :)

40 komentářů:

  1. Zaujala me hlavne ta nocni maska. Mozna nekdy vyzkousim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů já mám Freemana ráda. Mám slupovací okurkovou a vyhovuje mi, tak škoda, že tobě nesedla. Nakonec bych možná klidně zkusila i ten peeling a spící maska vypadá fakt zajímavě. :) Proč ne.
    Pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Markétko! :)) Ta spící maska určitě stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  3. Strašně dlouho chci vyzkoušet nějakou pleťovou masku, jen si nikdy neumím rozhodnout jakou! -_- :D
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Těžké rozhodování, když je jich tak hodně :D

      Vymazat
  4. Od Freemana jsem masku měla, ale už si nevzpomenu jakou :-) Vím, že jsem byla spokojená.
    http://siraelxy.blogspot.cz/2015/08/brandnooz-box-za-99-chcete.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já slupovací masku miluju, hlavně kvůli tomu slupování :D .. A děkuju za tip na noční masku. Vypadá to zajímavě, určitě ji vyzkouším! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, to slupování je celkem sranda :D Vyzkoušej :))

      Vymazat
  6. ja som mala tú modrú a chvíľu som sa hrala na šmolka :) Bola som spokojná ...
    www,aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. jednu takúto nejakú masku doma mám ale ešte som ju neskúšala. Ale najviac ma zaujala tá antistresová vyzerá super :)

    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som žiadne neskúšala, ale tá s minerálmi z Mŕtveho mora má krásnu farbu a určite aj super vonia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám tu první, tak snad mi bude vyhovovat. :)
    Jinak mě zbytek moc nezaujal, možná ta noční. No uvidíme, jak budu spokojená se svým šmoulačením. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě zajímalo, jak s ní budeš spokojená :) Máš plné balení?

      Vymazat
  10. mě zaujala ta první, ale asi by mi nevyhovovalo tak velké balení, protože mám raději takové ty "rozdělené" masky, které dělá například Balea nebo Nivea. no ale jestli jí někde uvidím, tak jí určitě vyzkouším :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  11. Tá modrá je super! :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Ta noční a antistresová vypadají skvěle. Zapisuji si do diáře a vyzkouším. Děkuji za tip. :)
    Nakoukni ke mě na blog. Probíhá můj první giveaway a budu ráda, když se to něco zalíbí a zúčastníš se. :)
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Na masky jsem už koukala několikrát ale zatím nemám vyzkoušenou ani jednu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já jedinou masku, kterou jsem vyzkoušela, byla ta od Mishy a ta byla opravdu výborná! Měla projasňující efekt a pleť vypadala jasně a zdravě :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  15. Masky znám, ale žádnou jsem zatím nepoužila. Určitě nějakou vyzkouším:-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
  16. Peeling jsem jednou měla v plném balení a byla jsem maximálně spokojená. Líbí se mi, jak je drsný. Ostatní věci bych klidně hned vyzkoušela :.)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna včera jsem si říkala, že si musím nějakou pleťovou masku koupit. Musím řǐct, že ta anti-stresová na mě docela zapůsobila..:) Určitě na ní kouknu, děkuji za tip :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni. Pokud si ji pořídíš, tak mě zajímá tvůj názor na ni :)

      Vymazat
  18. Já měla jen tu modrou, ale ráda bych zkusila i tu meruňkovou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se ti zamlouvá, tak ji zkus, třeba ti bude vyhovovat :)

      Vymazat
  19. Měla jsem modrou co tu máš a ještě žlutou ta myslím byla s limetkou. Obě super, ale pro mne průměr :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem spíš na peelingy než pleťové masky, ale ta modrá s minerály z Mrtvého moře vypadá moooooc dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks