neděle 16. srpna 2015

Aussie | Miracle Moist

Krásný nedělní večer. :)

Taky někdy máte v hlavě tolik nápadů na články, ale nemůžete je zrealizovat? Právě tohle někdy zažívám, o prázdninách se mi to stalo už několikrát. Nemůžu ze sebe nic dostat, i když mám v hlavě tolik nápadů. Jeden z těch nápadů je i tahle recenze, kterou v mé hlavě píšu už přes tři měsíce. Konečně jsem se rozhodla ji napsat, takže nezůstane jen v mé hlavě!




Téma dnešního článku?

Australská značka Aussie, která je proslulá svými přípravky na vlasy po celém světě, protože každé balení obsahuje zázračné složky pro vaše vlasy. Například Miracle Moist řada obsahuje australský makadamiový olej.



I já jsem byla ta, která chtěla zázračné šampony/kondicionéry zkusit. Lákaly mě jejich krásné obaly a úžasná vůně. Sen se mi splnil, protože jsem na Vánoce dostala tři produkty - šampon, kondicionér a sprej na vlasy. Ano, přípravky mi vydržely krásný půlrok. Možná protože si je šetřím a používám je na speciálnější dny. Každopádně jsem se rozhodla, že je začnu používat pravidelně, aby tahle recenze mohla vzniknout. A abych na Vánoce dostala nové přípravky Aussie.
Jak jsem psala, Aussie si mě získala hlavně díky krásným obalům a vůni. Mám řadu Miracle Moist, která je určená na suché, poškozené a poněkud "unhappy" vlasy. Zamilovala jsem si už jen ten popis a také roztomilé klokánky na obalu. Tahle řada je také specifická svou žvýkačkovou vůni, která je vážně yummy! Nikdy se jí nenabažím, protože je dokonalá.
Výrobky Aussie donedávna byly jen v drogériích DM, ale někdy od dubna se objevily i v Rossmannu, což mě moc potěšilo. Jediné, co mě odrazuje od těchto šamponů je cena, která je pro mě vyšší. Přece jenom nejsem zvyklá dávat za šampon 150 Kč. Takže si počkám třeba na Vánoce, abych Aussie opět dostala.



Jako první budu mluvit o šamponu, který má za úkol hydratovat suché, poškozené vlasy. Se šampony jsem nikdy problém neměla. Obvykle mi sedí každý, takže ani tento není výjimkou.
První věc, kterou jsem si na něm zamilovala, je úžasná žvýkačková vůně, kterou jsem již zmiňovala. Musím zase! Já tu vůni neskutečně miluji. Miluji, když ji cítím ve vlasech i po umytí a vysušení. Konzistence šamponu je dobrá. Oceňuji, že stačí opravdu málo šamponu k tomu, aby vytvořil pěnu. Asi vás hlavě zajímají účinky, ze kterých jsem vůbec nebyla zklamaná. Po vysušení mám vlasy tak krásně hebké! Nikdy jsem je po žádném jiném šamponu neměla tak hebké a to k tomu ani nemusím používat kondicionér. Všimla jsem si, že když ho používám častěji, tak si už ani nemusím žehlit vlasy, protože je mám celkem rovné. A teď možná pro někoho mínus, ale pro mě plus, protože po tomto šamponu mám vlasy trošku zplihlé, což mi vůbec nevadí, protože mám vlasů celkem dost a tohle uvítám. Musím ještě říct, že jsem čekala, že vlasy se mi po používání šamponu nebudou, tak moc mastit a vydrží třeba pár dní bez umytí. Každopádně šampon je určen hlavně na suché vlasy, které mám, ale také se mi rychle mastí, což se neztratilo a na druhý den si je musím stejně umýt znovu.




Další na řadě je kondicionér, který proniká do struktury suchých a poškozených vlasů, přičemž je zanechává hebké, hladké a ošetřené.
Kondicionéry jsem nikdy moc nevyhledávala, vždy jsem si vystačila jen se šamponem. Každopádně jsem měla možnost vyzkoušet tento produkt. Úplně jsem změnila názor na kondicionéry a začala jsem je používat. Tenhle mi přijde super, protože když použijete šampon a zároveň kondicionér, tak máte vlasy tak dokonale jemné. Kondicionér sám o sobě dodá vlasům lesk a krásně se dají rozčesat. Voní stejně tak božsky, jako šampon.



Poslední věc v podobě spreje na vlasy jsem si nechávala naschvál nakonec, protože to tolik chvály nebude. Sprej je opět jako celá tahle řada určen na suché vlasy, které potřebují nouzovou dávku hydratačního ošetření. Ještě než začnu kritizovat, tak musím vyzdvihnout opět jeho krásnou vůni. Pravda, sprej voní krásně žvýkačkově a ve vlasech tuhle vůni udrží. Jenže když sprej použiji ráno, tak mám vlasy dvakrát rychleji mastné. Takže to večer jde vidět, což mi strašně vadí. Komu by taky nevadily mastné vlasy?  Účinky také nejsou nějaké úžasné. Přijde mi, že mi s vlasy udělá to co kondicionér. Prostě jsou jemné, akorát se nedají, tak dobře rozčesat a jsou rychle mastné. Celkově nemám ráda podobné spreje na vlasy, protože mi přijde, že udělají jen jedno a to, že jsou vlasy kvůli nim rychleji mastné. Aspoň já to tak mám. Ještě nikdy jsem neměla sprej, se kterým bych byla spokojená.



Konečný verdikt?

Ano, Aussie určitě za vyzkoušení stojí. Pokud nechce investovat do celé jedné řady, tak můžete vyzkoušet aspoň šampon. Značka Aussie mne mile překvapila, až na sprej, ale šampon a kondicionér bych si klidně pořídila znovu. Chci tuhle značku dál prozkoumávat, tak doufám, že bude příležitost. Je z čeho vybírat, protože nedávno se v drogeriích představila další nová řada Miracle Shine a k tomu i Aussie styling.

Jaký názor na Aussie máte Vy? Špatné nebo dobré zkušenosti?

17 komentářů:

  1. Taky to tak s těmi články mám :/
    Jinak jsem se na Aussie koukala v DMku, ale jako nevím, strašně mi to smrdělo, možná jsem zkoušela nějakou jinou řadu. I když určitě je zas kvalitou někde jinde, než většina levnějších šamponů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem čichala k nějaké jiné řadě a ta mi moc nevoněla :/

      Vymazat
  2. už dlhšie chcem tieto produkty vyskúšať a teraz je v DM zľava 2+1 :D tak neviem či to nebude už čoskoro :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám ten šampón a kondicioner a sú to dobré výrobky :) a aj ja milujem tú vôňu ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som počula, že v poslednej dobe idú tieto produkty dolu vodou ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Já slyšela všude na Aussie chválu, až mi to příjde možná moc přechválené:D zůstávám přesto u svých Lorealů:D
    Verranda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :D Ale šampony od Lorealu mám taky celkem ráda.

      Vymazat
  7. Aussie jsem nikdy nezkoušela, ale tu značku trochu znám.. díky tvé recenzi jsem ji ale poznala o trochu víc. Šampon teď používám jeden speciální na lupy (protože na ně dost trpím) a po mnoha šamponech z drogerie mi pomohl. Teď mě díky tobě napadlo udělat recenzi:) Jinak kondicionér je super věc! Sice jsem ho donedávna taky nepoužívala, ale nyní už bez něj nedám ani ránu.

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky Aussie som ešte nič nemala, ale chcela by som vyskúšať určite :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. šampony od Aussie chci už dlouho zkusit,ale ještě jsem se k tomu nedokopala:/ :D http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks