neděle 26. července 2015

July Favourites

Krásný nedělní večer. :)

Poslední červnový týden je před námi. Chce se mi brečet, jak rychle tento měsíc utekl. Do konce prázdnin zbývá jen měsíc.. Každopádně i za červen jsem si našla své oblíbence, které jsem používala každý den, některé produkty se staly i letními nezbytnostmi.



Začnu květinovou pleťovou vodou Saloos, o které jsem se na blogu už několikrát zmiňovala. Přesně tento produkt je moje letní nezbytnost. Používala jsem ji pravidelně celý červenec, doslova jsem bez ní v těch vedrech nemohla žít, protože pokaždé mou pleť osvěžila. Asi už nemá cenu se o ní víc rozepisovat, všechno potřebné si můžete přečíst v recenzi. Je to prostě super věcička. Stříknete na obličej a hned jste jako znovuzrozené.



Druhý obličejový oblíbenec za tento měsíc je noční krém s kozím mlékem od Ziaji. Objednávala jsem ho z Dekotativky, protože tam mají mraky výrobků Ziaji. Tohle byla skvělá příležitost tuhle značku zkusit. Vůbec nelituji, že jsem si objednala tento krém, protože je naprosto skvělý. Bála jsem se, že bude nepříjemně páchnout, ale voní krásně. Noční krém má hutnější, mastnější konzistenci, ale vůbec se toho nebojím, protože krém se v noci do pleti vsákne a krásně ji hydratuje.



Na konečky vlasů jsem celý měsíc aplikovala zesvětlovací gel od Lorealu. Získal si mě hned po prvním použití, protože miluju jeho vůni, která zůstane ve vlasech ještě dva dny po použití. Začala jsem ho používat první týden prázdnin, aplikovala jsem ho co dva dny, přičemž někdy jsem ho dávala co tři dny. Určitě vás zajímá, jak to celé dopadlo, ale bohužel nemám vyfocené vlasy před použitím a teď po několika použití.. Já sama malou změnu vidím a to je hlavní.



V oblíbencích moc nezmiňuji laky, ale tento měsíc tady mají čestné místo. Strašně miluji neonovou kolekci od Dermacolu, takže tady neonka nesmí chybět. Líbí se mi, že je lak na nehtech hodně výrazný. Na léto jako stvořený. Za třicet pět kaček mi vždy vydrží týden, což je podle mě super. A když jsem zrovna neměla výrazné nehty, tak jsem měla "nahé". Tento lak jsem si koupila ve výprodeji v Tetě, je to můj první nude lak! Mám z něj radost. Na nehtech také vydrží týden, což mě překvapilo. Růžová neonka a nude jsou moje barvičky měsíce.



A jako poslední věc řadím mezi oblíbence parfém z Avonu, který jsem dostala k svátku. Takže ho používám od půlky měsíce, ale za to pořád. Strašně příjemně voní, pro mě je to typická letní vůně, na oblečení ji cítím i druhý den. Abych aspoň trošku přiblížila vůni, tak vám můžu říct hlavní složky parfému - hruška, magnólie, ambra.



Jaký je Váš top produkt za červenec? :)

29 komentářů:

  1. Tie laky a voňajka vyzerajú super :) Ja som sa úplne tešila na leto, že si dám krikľavé laky (ako keby som ich inokedy nenosila) a prekvapivo som prvý krát v živote siahla po nevýraznom :D A inak ma tiež dosť štve, ako to rýchlo beží, ale tak je tu ešte mesiac :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky vypadaji lakave! :) Moc sei libi ta hneda barva...je to takovy obycejny, neutralni, ale prece jenom to ma neco do sebe.

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. tá voňavka vyzerá skvelo !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je super ešte viac :)
      Pozývam Ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :)

      Vymazat
  4. Ten krém od Ziaji mám taky, ale ještě jsem ho nezkoušela... Tak jsem ráda, že o něm mluvíš pozitivně :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Neviem ako je možné, že ti laky na nechtoch vydržia týždeň, pretože mne od Astoru schádza lak už na druhý deň! :(

    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele náhodou jsem se taky divila, protože mám od Astoru ještě žlutý, taky koupený ve výprodeji a ten je katastrofa.

      Vymazat
  6. Great favorites, love the pink nail polish color. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  7. Pekny clanok, ten Femme parfem je skvely ja som ho sestre cely minula :D

    OdpovědětVymazat
  8. Něco od Ziaji bych v budoucnu ráda vyzkoušela! :) A zesvětlovač musí být skvělý a teď na léto ideální.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty neonky od Deramcolu mám taky moc rááda.. ružová je moc super!

    Deny Sparkly

    OdpovědětVymazat
  10. Už se na vyzkoušení produktů z kozí řady od Ziaji taky chystám :) A mám podobný odstín laku od Astoru

    OdpovědětVymazat
  11. Také jsem si oblíbila celkově vše od Ziaji zrovna miluji jejich masku na vlasy. K vůni od Avonu jsem čichala v katalogu a musím říct, že mi vážně voní:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tá vôňa musí byť naozaj zaujímavá, ja mám svoju tiež z avonu;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks