úterý 14. července 2015

Gold tattoos

Krásné úterý,

dneska jsem si pro vás nachystala článek o jednom slovenském eshopu a zlatém tetování, které se teď přes léto stalo populárním. Hlavně u mě.



Poprvé jsem tohle falešné tattoo viděla u PetryLovelyHair a strašně se mi líbilo, tak jsem začala pátrat. V komentářích jsem četla, že se dá sehnat třeba v New Yorkeru nebo v Sephoře, ale to nevím, protože jsem tam v dlouho nebyla. Neviděla ho tam některá z vás? Strašně mi připomnělo moje dětství a tetovačky ze žvýkaček, akorát tyhle jsou asi tak sto krát hezčí.

Tak jsem na internetu pátrala, kde bych tohle tetování mohla sehnat. Jelikož moc nemám možnost objednávat přes zahraniční eshopy jako je Ebay nebo Aliexpress, tak jsem hledala někde u nás a, světe, div se! Našla jsem to. Dokonce jsem zjistila, že eshop nabízí spolupráci, tak jsem se domluvila. Tímto děkuju za poskytnutí tetování k recenzi. :) Ještě něco, než přejdu k samotnému tetování a eshopu. Nemám zkušenosti s tetováním, které je na zahraničních eshopech, takže vůbec nevím jaká je jeho kvalita a nebudu ani porovnávat.

Nejdřív začnu eshopem, na kterém jsem objednávala. Je to eshop metalicketetovania.sk. Vzhled eshopu se mi líbí, rychle jsem se na něm zorientovala, protože je přehledný. Tetování mají na výběr fakt spoustu, nemusíte se bát, že byste si nevybraly. Komunikace s eshopem je také na jedničku. Reagují rychle, na všechny otázky vám zodpoví, a pokud máte nějaký problém, tak se ho s vámi snaží vyřešit, což se mi moc líbí.



Samotný balíček, no nevím, jestli ho tak nazývat, prostě to je obálka, ale já tomu budu říkat balíček. :D Balíček přišel třetí den od objednání, takže přesně jak na eshopu píšou. Byla jsem překvapená, protože to šlo ze Slovenska.
Tetování přišlo v bílé obálce a spolu s ním dva papíry. Jeden obsahoval použití a na druhém byly kontakty na eshop.





Chvilku mi trvalo, než jsem se rozhodla, které tetování si dám. Pořád jsem přemýšlela, a tak jsem zkusila malou hvězdičku na klíční kost a byla jsem tak nadšená, že jsem si musela další tetování udělat na zápěstí. Zvolila jsem malou hvězdičku, nápis "love" a lapač snů. Tetování bylo do třiceti sekund hotovo. A je fakt krásné. :))


A výdrž? Jsem z ní sama překvapená. Píšou, že by tetování mělo vydržet 4-7 dní a většinou déle. Souhlasím. Hvězdička na klíční kosti mi vydržela čtyři dny, pak se sloupla, ale na zápěstí to už mám šestý den a pořád drží! Akorát už není, tak zářivé jako bylo první dny, ale to se dá čekat. Hodně to záleží na tom, kam si tetování dáte.



Za mě tohle tetování a eshop určitě ano! Eshop komunikuje se zákazníky skvěle, balíček máte doma do tří dnů a tetování vypadá krásně. Takže, milé čtenářky, nezapomeňte být hvězdy a samy sebou! :)

Co si o tomto tetování myslíte? Máte s ním zkušenosti?

37 komentářů:

  1. Taky jsem "ulítla" na zlatém tetování, až budou fotky z dovolené, určitě to na mě uvidíš :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Metalicke tetovanie mám tiež a milujem ho :3

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že ho taky máš :) Letní nezbytnost :D

      Vymazat
  3. Tyhle tetování vypadají hodně dobře, narazila jsem na ně i před týdnem v Polsku, ale nemohla jsem se rozhodnout, jestli si nějaké vzít. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam jedu zítra, tak jsem zvědavá, jestli tam budou. Určitě bych si nějaké vzala :D

      Vymazat
  4. vypadá to pěkně! já si zrovna dneska objednala pár kouksů z Alliexpresu :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké, taky jsem nad ním zrovna včera uvažovala..

    OdpovědětVymazat
  6. Zkušenosti s tím nemám, ale musím říct, že to vypadá vážně krásně! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá dobře, ale jjá tento trend vynechám. :D

    Sofi

    OdpovědětVymazat
  8. Tieto tetovania sú proste skvelé. :D Tiež o nich píšem aktuálne na blogu (patria medzi moje must haves na leto) :D

    http://iamgirlwithpinknails.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Metalické tetování miluji! Je to super trend :) Jinak u mě na blogu je můžeš vyhrát v Giveaway! :)

    http://thechicflair.blogspot.co.uk/2015/07/giveaway-uk-cz.html

    xx Sab

    OdpovědětVymazat
  10. I mně se takovéhle tetování strašně líbí a je super, že tu je někdo jako ty a vlastně to jakoby našel za mně, protože jak píšeš já také nemám moc přístup si objednávat věci z Ebay nebo právě toho Aliexpressu takže tohle jsem hrozně potřebovala!:-) Moc si mi pomohla a vypadá to fakt suprově!:)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že jsem ti pomohla a ušetřila práci :D :)

      Vymazat
  11. Taky jsem o nějakém takovém tetování uvažovala, ale pořádně nevím, jaké bych chtěla. Na zádech mám své trvalé, tak uvažuji, že bych ho nějak zapojila :))

    OdpovědětVymazat
  12. Zatiaľ som ešte tomuto tetovaniu nepodľahla, ale poznám ho. Vyzerá pekne. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  13. Je to zajímavé. Na někom se mi to líbí a na někom ne :) Já jsem si dřív objednávala takové klasické černé tetování z Ebay a musím říct, že vydrželo poměrně dost a vypadalo i reálně. Spousta lidí ke mě přišlo z otázkou, jestli mám nové tetování :D :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně takovéhle tetování jsem si chtěla pořídit! ^^ Vypadá to opravdu moc krásně. :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks