sobota 31. ledna 2015

5 věcí, které dělám, když se nechci učit

 Sobotu mám volnou a místo toho, abych ji celou proflákala nic neděláním, tak radši napíšu nový článek! :) Je jasné, že bych se mohla třeba jít učit, protože to potřebuju, ale já radši dělám něco jiného. A co? To se dozvíte za chvilku!
 Taky to máte tak, že když se máte učit, tak je i ten blbý bílý strop zajímavější, než všechno ostatní? Já teda jo..




 Když se mi nechce učit tak...

 No, nejčastěji místo učení jdu číst. Prostě si vezmu knížku nebo čtečku, lehnu si do postele a je konec, protože mám šanci se jít učit tak za další hodinu. V tom lepším případě, pokud se do knihy neponořím. Čtení je úžasná věc, protože máte možnost zapomenout na chabou realitu kolem vás, můžete se ponořit úplně do jiného světa. Ovšem, když se máte učit, tak určitě není dobré se ponořit někam jinam.



 Někdy místo čtení jdu spát. Prostě vím, že bych se měla učit, ale ne. Já jdu v klidu spát. Obvykle spím tak dvě hodiny, potom mi zazvoní budík, abych se mohla jít učit. A víte co? Ne, učit se nejdu. Chvilku ležím v posteli, probouzím se a potom ležím a říkám si, že je na učení pozdě. Jednou jsem měla tak blbý týden, že jsem chodila spát každé odpoledne.



 Když nám na intru jde wifina, tak jsem pořád na twitteru. No jo, kdo by neznal modrého okřídleného ptáka? Nejlepší věc! Dokážu tam strávit celé odpoledne, i noc, i ráno. Twitter je momentálně moje  velká závislost, však to jde na mém profilu hezky vidět. A vždy když se chci učit, tak zrovna všichni tweetují anebo mi někdo píše, dává fav nebo rt. 



 Někdy jsem tak zoufalá, že si otevřu skříň a začnu si zkoušet obleční. To fakt nekecám. Naposled jsem tohle dělala někdy druhý týden v lednu, kdy jsem si pořád zkoušela moje nové šaty, které jsem si koupila v Zaře. A když jsem si je oblíkla, tak jsem potom patnáct minut stála před zrcadlem, kritizovala jsem se a potom k nim zkoušela i různé boty. Byste nečekali, jak ten čas rychle běží..



 Divná věc na závěr. Když se mi nechce učit, tak ostatním říkám, že bych se měla učit. Celkem nelogické, co? Ale já to prostě dělám. Třeba sedím na posteli, na druhé posteli sedí kámoška a já jí pořád říkám, jak bych se měla jít učit. Zajímavé, že nikdy nezvednu ten svůj líný zadek a nejdu se učit. Když to člověk jenom říká, tak je to lehčí a zní to celkem dobře.




Jak to máte vy, když se nechcete učit? 




22 komentářů:

  1. Tak s tebou bych si mohla potřást rukou! Mám to naprosto stejně :-D jako kdybych psala o sobě + ještě někdy místo toho abych se šla učit si jdu dát vannu a nebo jíst! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Sice mám školu už nejaký ten pátek dokončenou, ale měla jsem to podobně ;-) a jak bylo ještě poznat, že mám zkouškové - navařené byly min. 3 chody jídla, vyžehlené byly snad i pomožky (a to žehlení nesnáším) a všechny lahvičky v koupelně byly srovnané podle velikosti a upotřebeni :-)))

    http://aestylesvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já ani zatím nevím, jaké to je mít zkouškové :D Ale netěším se na to :D

      Vymazat
  3. Máme to stejně jinak jak se ti líbí na intru?Taky jsem blogerka a na intru a četla jsem i tvůj článek ze včera ohledně toho cvičení. Líbí se mi tvůj blog a je paráda že za den napíšeš článek. Jinak prosím odepiš mi na můj blog. ;)
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na intru se to dá, není to tak, že by se mi tam vyloženě líbilo, ale zvládám to. :D Co ty? Já ty články nepíšu každý den, přes týden vůbec, protože nemám čas, snažím se vždy o víkendu. :)

      Vymazat
  4. Tenhle článek mi přesně připoměl mě dneska :D :D na stole hromada učení a já si místo toho jela nakupovat a celý večer si zkoušela různé kombinace nového oblečení :D a teď, když přišel konečně čas na učení, jsem si sedla ke knížce :D :) jinak se mi tvůj blog moc líbí, určitě jsem budu chodit častěji :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem tak ráda, že v tom nejsem sama :D na mě to učení taky dneska čeká, tak jsem zvědavá, jak se k tomu postavím :D Děkuju, tohle mě moc potěšilo! :)

      Vymazat
  5. Já když se nechci učit, tak si zapnu písničky a píšu s kámošema, prostě to učení ne a ne! Nebo jak píšeš ty, třeba vezmu knížku a nebo si v tv zapnu film. :D Všechno lepší než učení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, ty písničky si taky někdy zapnu :D Zrovna dneska se mám učit, ale knížka je záživnější. :D

      Vymazat
  6. Já, když jsem se nechtěla učit, tak jsem uklízela. Hlavně o svaťáku, to jsem měla perfektně uklizený byt :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná, že to v budoucnu taky začnu praktikovat :D

      Vymazat
  7. Taky se snažím učení vždy odkládat, ale když vím, že mě čeká třeba 10 stran biologie nebo tak, tak to radši neodkládám a naučím se to třeba dopředu. :D Nesnáším to neustále odkládání, ale občas to tak fakt dělám a pak se z toho (s odpuštěním) mohu posrat. :D Ovšem taky strašně ráda třeba čtu nebo spím (což je asi nejčastější důvod :D) a v častějším případě zkejsnu u Twitteru, protože jsem závislá jako feťák na drogách! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych taky chtěla, abych se donutila se něco naučit dopředu. Vždy si řeknu, že se to naučím dopředu, ale pak na to "zapomenu" :D

      Vymazat
  8. keď sa mi nechce učiť, tak robím všetko pre to, aby som sa nemusela učiť, čiže sú to podobné veci :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  9. učení už mám naštěstí za sebou :D ale taky často odpoledne spím, protože přijdu úplně hotová z práce :D a čtu taky rády a nejvíce při cestě do práce a pak z práce :)

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím :D Já mám zase největší nutkání uklízet, když se mám učit :D Jinak se stávám pravidelným čtenářem a budu ráda, pokud se staneš mým :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  11. Posledně jsem zkoušením oblečení a různých bot k tomu strávila celé odpoledne ;) : D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks