středa 2. srpna 2017

MiniHaul | Toni&Guy

Krásný den :)

Celý červenec v drogerii Teta probíhala 50% akce na značku Toni&Guy. Z této akce jsem měla radost a řekla bych, že jsem ji plně využila. Značku Toni&Guy mám docela ráda. Jelikož mi v současnosti docházela maska na vlasy, chtěla jsem si ji pořídit znovu. Bohužel celý nákup dopadl úplně jinak, než jsem očekávala. Doma se mi sešlo víc produktů jsem, než chtěla, a proto jsem se rozhodla, že udělám článek, ve kterém vám ukážu, co jsem si nakonec pořídila.



Péči o vlasy se snažím nezanedbávat. Vlastně moje vlasy mám ráda a jsem vděčná za to, že jsou takové, jaké jsou - pevné a husté. Značku Toni&Guy jsem poprvé vyzkoušela minulé léto a od té doby ji používám pořád. Snažím se objevovat a zkoušet nové produkty. Portfolio produktů mají docela rozsáhlé a v drogeriích se nabídka o hodně rozšířila, za což jsem moc ráda. Cenově přípravky na vlasy této značky nevychází levně, ale pokud na T&G probíhá nějaká akce (jako třeba v Tetě), určitě se vyplatí něco vyzkoušet. Já začínala s tepelnou ochranou ve spreji a šamponem na poškozené vlasy. Po aplikaci produktů jsem měla vlasy pěkné a byla jsem spokojená. 
Původně jsem šla jen pro obnovující masku na vlasy a ochranný sprej proti teplu. Masku jsem bohužel v drogerii nenašla. Sprej proti teplu mám a k tomu mám dalších pět produktů, opppps. 


Sprej pro tepelnou ochranu mám už po druhé. Jsem s ním moc spokojená, protože po aplikaci vlasy krásně voní, jsou jemné a po vyžehlení vydrží déle rovné. S tepelnou ochranou je to takové diskutabilní. Řekla bych, že je to tak padesát na padesát. Není stoprocentní, ale vlasy chrání. Pro moje každodenní žehlení je určitě lepší, když vlasy alespoň něčím chráním.



Další ze sprejů, který jsem si pořídila, je hydratační sprej pro lesk a jemnost. Nejvíc mě z popisku zaujalo to, že by měl zabraňovat elektrizování, protože to je někdy můj problém. Pokud vám vlasy elektrizují při žehlení, víte, jak je to otravné. Párkrát jsem ho již použila a jsem z něj nadšená, ale jsou to takové první dojmy. Uvidíme, jestli nějak změním názor po delším používání. Zatím jsem zaregistrovala to, že vlasy po aplikaci opět krásně voní, jsou hebké a opravdu lesklé. Lesk jde krásně vidět na sluníčku.



Také jsem si pořídila šampon a kondicionér. Nejdříve jsem nevěděla, jaký šampon zvolit. Chtěla jsem si znovu pořídit šampon na poškozené vlasy, protože s ním mám dobrou zkušenost. Na druhou stranu jsem chtěla vyzkoušet něco nového, tak jsem sáhla po šamponu a kondicionéru pro hnědé vlasy. Opět mě zaujal popisek, který slibuje vyživení a posílení hnědé barvy a lesku. Přípravky jsem zatím vyzkoušela jen jednou. Hned po první aplikaci jsem měla vlasy krásně hebké, lesklé a dobře umyté. Z prvních dojmů mám z přípravků dobrý pocit, tak snad to tak bude nadále a nezklamou mě po delším používání.



Nakonec tu mám ještě dvě miniaturky, které vyšly s 50% slevou výhodně. Navíc sprej s mořskou solí jsem chtěla vyzkoušet, ale plné balení jsem si nechtěla kupovat, protože ne vždy jsem na něj četla pozitivní recenze. Ještě jsem neměla příležitost ho vyzkoušet, takže nemůžu říct ani první dojmy. 
Jo a ten šampon na poškozené vlasy jsem si stejně znovu koupila, ale jen v miniaturce. Určitě se u mě neztratí. Navíc se na šampon můžu spolehnout, protože ho mám odzkoušený a vím, že jsou po něm vlasy krásné, hebké a voňavé.



To by bylo z dnešního malého haulu všechno. Toni&Guy určitě stojí za vyzkoušení. Sama bych vám doporučila, abyste si přípravky nekupovaly za plnou cenu, ale počkaly na nějakou super akci, ve které produkty seženete levněji. Pokud nevíte, co vyzkoušet, doporučila bych vám sprej pro tepelnou ochranu, anebo šampon na poškozené vlasy. Nechci vám říkat, že tyto přípravky udělají s vašimi vlasy zázraky, protože každá z nás má jiné očekávání, představy a preference. Mně osobně Toni&Guy vyhovuje a s účinky jsem spokojená. Už několikrát jsem slyšela komplimenty na mé vlasy po použití některých z přípravků.




Jaký máte názor na Toni&Guy? 
Můžete mi napsat, jaké přípravky jste od nich vyzkoušely, co vám vyhovovalo a co vás naopak zklamalo. Zajímá mě to, abych věděla, co vyzkoušet příště :)

10 komentářů:

  1. Tuhle značku mám ráda, ale je trochu dražší. Mám od nich zatím jen lak na vlasy. Skvěle drží a vypadá přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlak na vlasy jsem také zkoušela a byla jsem příjemně překvapená :)

      Vymazat
  2. Osobne mam sprej, ktery pouzivam pred zehlednim vlasu jako ochranu. Take jsem jej koupila ve sleve.

    OdpovědětVymazat
  3. Toni&Guy mám ráda :) ale musím produkty více otestovat. Zatím mám zkušenost pouze s pár produkty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Od této značky nic nevlastním

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem jejich fialový lak na vlasy a ten byl super, chtěla jsem si v té akci taky něco pořídit, ale i když jsem o ní věděla, nakonec jsem nějak zapomněla...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  6. videla som, kúpila som a som celkom spokojná! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks