úterý 4. července 2017

Červen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

Krásný den :)

Celý červen jsem neměla moc času na psání článků, ale o pravidelné shrnutí kosmetických oblíbenců vás určitě neošidím.



Pomalinku se snažím plnit věci z mého kosmetického wishlistu. Je důležité dělat si radost a mě vždy potěší, když si koupím věc, po které dlouho toužím a zároveň ji můžu odškrtnout z wishlistu. Tentokrát to padlo na antibakteriální gel Bath&BodyWorks, což nebyla nákladná položka. Gel stál kolem 70 Kč a kupovala jsem ho na Notino, protože tam mají plno věcí od této značky. Z produktu jsem nadšená. Vůbec jsem to nečekala, ale hned při prvním použití jsem si ho zamilovala. K tomu se váže takový příběh. Po odchodu z Notina jsem nasedla na tramvaj a hned jsem se koukala do balíčku, protože jsem byla hodně zvědavá, jak bude gel vonět. Čekala jsem totiž něco hodně mintového. Každopádně při první aplikaci jsem se trochu vyděsila, jelikož gel smrděl jako dezinfekce. Tudíž jsem byla naštvaná sama na sebe, protože jsem zvolila špatnou vůni. Po patnácti minutové cestě tramvají kolem mě začalo něco vonět. Já si nejdřív myslela, že je to paní, která stála vedle mě, a její parfém. Ovšem jsem se zmýlila, protože tak voněly moje ruce, které byly natřené tímto gelem. Když jsem to zjistila, gel jsem znovu použila a přišla jsem, že jsem se nemýlila. Gel voní strašně hezky, je to nezvyklá vůně mentolovo-květinová. Navíc má v sobě třpytky, takže se mi po aplikaci krásně třpytí ruce a to se mi moc líbí.



Po dlouhé době jsem si pořídila sprchový gel od Dermacolu. Věřím tomu, že každá z vás tyto sprcháče zná, a proto není třeba je představovat. Melounovou verzi jsem ještě neměla, proto jsem si ji vybrala. Taky jsem si říkala, že na léto bude fajn a měla jsem pravdu. Sprchový gel jsem si oblíbila, protože voní krásně po melounu. Vůně je intenzivní a zůstane na pokožce ještě několik hodin po osprchování.



Mimochodem, dlouho jsem vám nepsala nic o suchém šamponu Batiste, tak co to změnit a dát ho zase do oblíbenců? Nebudu se opakovat se stejnou verzí, protože jsem si pořídila nějakou jinou. Tentokrát to je verze Sweetie. Od sucháče jsem hodně očekávala, hlavně jsem mu hodně věřila, co se týče vůně a ta mě vůbec nezklamala, protože je sladká a plně koresponduje s názvem. Co se týče účinků, je to stejné jako vždy. Batiste mě zatím nezklamal a v nejhorších chvílích, kdy nemám čas vlasy umýt, vždy pomohl. Zrovna teď v červenci to bude rok, co jsem Batiste přišla na chuť a za ten rok jsem vyzkoušela asi čtyři verze. Teď mě celkem štve, že jsem si neschovala prázdné sucháče, protože bych na ně ráda sepsala samostatný článek. To mě motivuje k tomu, abych si sucháč nadále kupovala a do budoucna na něj sepsala článek.



Za červen jsem si také oblíbila štětec od Real Techniques. Zároveň si můžu odškrtnout další věc z mého kosmetického wishlistu. Je to opravdu skvělý pocit, když si koupím věc, po které tak dlouho toužím. A to platí i u tohoto štětce, protože jsem ho chtěla už tak rok. Naplnil má očekávání a já ho ráda používám, stejně jako dva zbývající štětce, které mám od této značky. Setting brush nejraději používám na rozjasňovač a oproti mému starému štětci, se kterým jsem nanášela rozjasňovač, je stokrát lepší. Vždy jsem si říkala, že je jedno čím budu rozjasňovač nanášet, protože jsem si myslela, že nepocítím rozdíl, ale ten rozdíl tam fakt je.


Používáte rozjasňovač? Jakým štětcem ho nanášíte? :)

12 komentářů:

  1. Ten antibakteriální gel mě zaujal. Ty třpytky musí být strašně fajn :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol sprcháče jsou hrozně fajn :) Batiste je taková osvědčená klasika, já už tolik verzí vyzkoušela :D a stále nové a nové jsou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty nové jsem viděla a určitě bych je chtěla vyzkoušet :D :)

      Vymazat
  3. Štětec se mi moc líbí, já rozjasňovač nanáším tvářenkovým z ali. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháče od Dermacolu jsou boží, miluji všechny vůně, ale nejčastěji mám tu s pomerančem, voní jako Pims :D :D
    A suchý šampon od Batiste jsou taky super, alespoň nezanechávají bílý prášek ve vlasech a něco vydrží :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pomerančový mám taky ráda, akorát ho mám radši na zimu :)

      Vymazat
  5. Ten melounový sprcháč od Dermacolu je nej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mám ho ráda, fakt po něm člověk krásně voní :D

      Vymazat
  6. Melonový sprcháč je fajn, ale aj tak mám od nich najradšj čokoládovo-pomarančový. Ja ako rozjasnovač použivam korektor Catrice. Nejaké špeciálne paletky ani štetce na to nepoužívam.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  7. Markétko na rozjasňovač mám taky vějířkový štětec, určený přímo na něj a je fakt nejlepší :) Já ho kupovala v Oriflamu

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks