pátek 9. června 2017

Astrid | Přípravky na nohy, laky na vlasy

Pěkný den :)

V dnešním článku se budu opět věnovat produktům značky Astrid. V minulém článku jsem se věnovala pěnám na holení a dneska budu psát o produktech na nohy a o lacích na vlasy. Právě péče o chodidla je v těchto teplých dnech aktuální.



S přicházejícími slunečními dny ženy začínají měnit plné botky za otevřené. Právě upravené nohy do letních bot jsou naprostou nezbytností. Mrzí mě, když venku potkám slečnu, která je krásně oblečená, má nádherné letní boty, ale bohužel její chodidla vypadají katastrofálně. Nechápu, proč některé ženy zapomínají na svá chodidla. Chodidla jsou důležitá. Provázejí nás naším životem a pomáhají nám plnit naše životní cíle. Jsem ráda, že Astrid na péči o chodidla nezapomněl. Měla jsem možnost vyzkoušet Deo sprej, sprej do bot a SOS regenerační krém na nohy.


SOS Regenerační krém na nohy 75 ml

Krém byl vyvinut pro efektivní obnovu pokožky a zlepšení vzhledu rozpraskané kůže na nohách. Složení s 10% ureou a bambuckým máslem má hydratační účinky. Krém pomáhá regenerovat rozpraskanou kůži a snižuje tvorbu nových prasklin. Složení je obohaceno o olej z máty, který dodává pocit svěžesti.



Když jsem tento krém viděla v balíčku, byla jsem nadšená, protože můj oblíbený balzám na nohy od Weledy mi už došel. Na balzám od Weledy jsem si rychle zvykla. Byl úžasný, protože se rychle vstřebával do kůže. Přechod na tento krém byl těžší, protože vstřebatelnost není tak rychlá. Při prvním použití jsem z toho nebyla dvakrát nadšená, ale zvykla jsem si.
Účinky krému jsou skvělé. Opravdu bych ho doporučila všem. Obzvlášť těm, kteří trpí na suchá a popraskaná chodila. Po pravidelném používání jsou má chodidla krásně jemná a vyživená. Nemůžu ohodnotit, jak krém bojuje proti popraskané kůži, protože na to, díkybohu, netrpím. Každopádně mé nohy jsou jemnější a celkově v lepším stavu. Výsledek byl znát již po prvním použití.



Ještě se zastavím u konzistence a vůně. Krém má bílou barvu a hutnější konzistenci kvůli obsahu bambuckého másla. Neřekla bych, že se dokáže tak rychle vstřebat. Proto krém používám před spaním, kdy jsem v posteli a vím, že nikam nepůjdu. Při prvním použití jsem ještě šla pro pití a měli jsme na podlaze mastné stopy, což mě naštvalo.
S vůní nemám problém. Je mátová a osvěžující.
Ještě bych vás chtěla upozornit, abyste krém nepoužívaly, pokud máte prasklý puchýř. Jednou jsem krém aplikovala i na puchýř, protože jsem si myslela, že ho krém zklidní a zhydratuje. Bohužel se tak nestalo. Místo hydratace přišla nepříjemná bolest a štípání.



Deo sprej na nohy 150 ml, Sprej do bot 150 ml

Antiperspirant chrání nohy před pocením a vznikem zápachu. Osvěžuje unavené nohy a poskytuje jim příjemně chladivý pocit.
Sprej do bot eliminuje zápach v botách a zanechává je svěží.



Spreje do bot se u nás doma nikdy neztratí. Po nastříkání spreje do bot je lepší chvilku vyčkat, než zaschne. Astrid říká, že sprej má lehkou svěží vůni. Jedná se o citrusovou, akorát mi nepřijde, že by to byla úplně čistá citrusová vůně. Docela mi připomíná jiné čisticí prostředky, anebo sprej na záchod. Vůbec bych se nezlobila, kdyby byl Astrid v tomto ohledu kreativnější a vynalezl nějakou lepší vůni, která by nepřipomínala čisticí prostředky.

Deo sprej na nohy má opravdu chladivý efekt a voní po mentolu. Díky tomu nohy osvěží, což se v teplých dnech hodí. S rychleschnoucím složením souhlasím. Po nastříkání jsou nohy za chvilku suché. Má chránit před pocením a vznikem zápachu, s čímž souhlasím. Bohužel ochrana není 24 hodinová, jak píše Astrid. Jednou jsem sprej testovala i v práci, když jsem měla šesti hodinovou směnu. Po vyzutí to nebyla taková katastrofa, ale nebudeme si nic namlouvat, 100% ochrana to nebyla.



Laky na vlasy 250 ml

Flora lak dodává vlasům lesk a zdravý vzhled. Zajišťuje zpevnění účesu až po dobu 24 hodin. Obsahuje provitamin B5 a keratin.
Mega silný lak díky obsahu vysoce účinných zpevňujících látek zajišťuje fixaci účesu a dokonalou ochranu jeho tvaru až po dobu 24 hodin. Složení je obohacené o UV filtr, který poskytuje vlasům ochranu před UV zářením. Obsahuje také provitamin B5 a keratin.



Laky jsem si nechala úplně na konec, protože je to věc, která mě z balíčku zaujala nejméně, jelikož laky na vlasy používám málo. Hecla jsem se, abych laky vyzkoušela na otestování, a nejčastěji jsem je používala na zafixování loken.
O laky se nejvíc prala moje mamka, protože ta používá tento produkt dennodenně. Dala jsem jí na vyzkoušení Mega silný lak. Ze začátku s ním byla spokojená. Lak jí účes krásně zafixoval. Akorát po delším používání zjistila, že ji z laku strašně svědí hlava. Moc se mi tomu nechtělo věřit, tak jsem jí dala na vyzkoušení ještě ten druhý na lesk vlasů, a opakovala se stejná věc.
Já sama se svěděním neměla problém. Každopádně při použití Mega silného laku jsem si dávala pozor, abych ho aplikovala z dostatečné vzdálenosti a v menší vrstvě, protože měl tendence slepovat vlasy.
Víc jsem byla spokojená s lakem pro lesk, protože dokázal zafixovat účes, bez toho aniž by slepil vlasy.



Nejvíc nadšená jsem z krému na nohy. Ten má skvělé účinky a krásně voní. Nezklamaly mě ani spreje. Akorát bych u spreje do bot uvítala jinou vůni. Laky na vlasy mě neoslovily, a proto bych si je znovu nepořídila. Vlastně bych po nich nesáhla ani v obchodě, protože takové věci nevyhledávám.
Na konec bych chtěla moc poděkovat slečně Monice za příjemnou komunikaci, balíček plný produktů a ručně psaný vzkaz. Na balíčky od Astrid se vždy těším, protože chodí hezky zabalené s ručně psaným vzkazem.


Jak pečujete o svá chodidla? Zaujal vás některý ze zmíněných produktů? :)

8 komentářů:

  1. Vyzerajú perfektne! :) Od Astrid mám veľmi rada všetky výrobky :))
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky nejvíce spokojená s krémem na nohy! :) Spreje neurazí, nenadchnou v příštích dnech bude i na ně recenze. A co se týká laků na vlasy za mě nic moc, strašně to slepuje, ikdyž jsme to s mamkou stříkali s dostatečné vzdálenost furt tam bylo slepování vlasů. Ale mamka to vypotřebuje, zas tak ji to nevadí, má krátké vlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám převážně pečující kosmetiku od Avonu, tento krém na nohy mě ale zaujal na plné čáře! :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avon jsem používala kdysi, ale zjistila jsem, že mi jejich kosmetika vůbec nevyhovuje...

      Vymazat
  4. Ja momentálne používam Baleu, ale aj tieto produkty od Astridu vyzerajú fakt skvelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělé, že na sobě Astrid tak pracuje a pořád se zlepšuje :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks