úterý 7. března 2017

Únor 2017 | Kosmetické oblíbenosti

Krásný den :)

Vítám vás u nového článku, který bude o mých oblíbených kosmetických produktech za únor 2017. Únor byl kratší, ale i přesto jsem si své oblíbence našla a bude mezi nimi i jeden staronový objev.



Začala bych černým lakem OPI, který jsem měla na nehtech snad celý únor. Je to největší oblíbenec. Konečně mám ve své sbírce černý lak a můžu nosit černé nehty. Černou barvu mám ráda, ale na nehtech jsem se jí vyhýbala, ani nevím proč. V poslední době jsem po ní zatoužila, tak jsem si pořídila černý lak a od té doby ho mám na nehtech pořád. Jak málo stačí ke spokojenosti. OPI laky jsou za mě jedny z nejlepších. Zrovna tento černý s názvem We're in the black je skvělý. Krytí je super již v první vrstvě, lak rychle schne a vydrží klidně i týden, bez toho aniž by se loupal. Myslím si, že černými nehty nic nezkazíte, stejně jako červenými nebo bílými.



Z dekorativky tady mám dvě věci. Začala bych tekutým korektorem od Catrice. Pořídila jsem si ho někdy ke konci ledna a od té doby ho používám pravidelně. Slyšela jsem na něj plno chvály, což nikdy není dobré, protože si daný produkt koupíte s velkým očekáváním a ve výsledku zjistíte, že zrovna vám nesedl tak dobře jako ostatním.
Nechci se o korektoru moc rozepisovat, protože bych pak neměla, co psát do nadcházející recenze. Takže ve zkratce řeknu jen, že je fajn a moc ráda ho používám na kruhy pod očima. Korektory Catrice jsou jedny z cenově dostupných a za mě to nejlepší, co se dá sehnat v drogerii. Akorát je těžké na ně natrefit, protože nejsvětlejší odstíny bývají často vyprodané. Je super, když jdete do drogerie pro tento korektor, u stojanu Catrice zjistíte, že tam na vás čeká poslední kus, který si hrdě berete. Poté s příjemným pocitem odcházíte domů a říkáte si, že to bylo asi nějaké znamení, když tam na vás čekal.



Ten staronový objev, o kterém jsem se zmiňovala na začátku článku, je právě tato pastelka na rty od Gabrielly Salvete. Mám ji něco přes rok a strašně dlouho jsem ji nepoužívala. Nejspíš to bude kvůli tomu, že jsem ji uklidila do šuplíku a objevila ji až minulý měsíc. Takže jsem po dlouhé době opět podlehla jejímu kouzlu. Mám odstín 06 Chocolate. Pigmentace je super, jsem s ní spokojená. Pastelka rty pěkně zvýrazní. To se mi fakt líbí, protože mým rtům dodá "šťávu" a díky tomu vypadám o něco lépe. Kámen úrazu je pigmentace, protože ta je mizerná. Pastelka stěží vydrží na rtech dvě hodiny. Pokud pijete/jíte máte ji dole hned. Každopádně, já ji mizernou výdrž odpouštím za její krásný odstín.



Poslední věc je z pečující kosmetiky, konkrétně micelární voda Garnier. S modrou verzí jsem spokojená. Tohle je mé druhé balení. K mé pleti je micelárka maximálně šetrná a v očích vůbec neštípe. Můj každodenní make-up odlíčí skvěle. Velké pozitivum je, že po odlíčení pleť nelepí. Jinak 400ml balení je super a cenově vyjde dobře.



Jaký je váš oblíbenec za únor? :)

22 komentářů:

  1. Mám doma 3/4 věcí, takže můžu jedině souhlasit, že jsou super :) Camouflage je moje stálice, jak říkáš, z drogerky asi to nej, naštěstí u nás ve městě je asi málo kosmetických šílenců, a taky asi 2 drogerky kde se dá Catrice pořídit, tak většinou seženu bez problému. Pastelky od GS mám rovnonu dvě, tuto a jednu světlejší, a taky je moc ráda používám :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že s tímto nemáš problém :) Tu pastelku mám moc ráda. Líbí se mi, jak hezky zvýrazní rty a přitom o ně pečuje. Akorát ta výdrž :(

      Vymazat
  2. zaujímal by ma ten odtieň Gabrielly Salvete :) po tejto kozmetike príliš nepozerám, tak by som aspoň takto videla aké ma odtiene lip masielok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to odstín 06 Chocolate, na internetu určitě najdeš obrázky :)

      Vymazat
  3. Korektor od Catrice mám děsně ráda, už mám asi 3 balení a zase mi dochází :( :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  4. Liquid Camouflage sháním už od prosince a pořád nic. Koupila jsem si na "záskok" korektor od Essence, který by měl být jeho napodobeninou, ale kromě designu nemají společné absolutně nic :D Recenzi o tomto korektoru jsem už také psala, můžeš kouknout: http://elle-cullen.blog.cz/1612/korektor-catrice-liquid-camouflage :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus na internetu :) Essence má někdy dobré věci, ale korektory to asi zrovna nebudou :D Já si od nich nedávno ve výprodeji koupila sypký pudr a ten je dobrý. Až jsem se divila, že mi tak sedí a něco vydrží.

      Vymazat
  5. Garnier micelární vodu jsem taky zkoušela, ale víc mi vyhovovala ta růžová. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Camouflage mi moc nevyhovoval. Měl pro mě takovou divnou lepivou konzistenci a docela se mi sléval a zvýrazňoval mi sušší místa na pleti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Suchá místa mi také zvýrazňuje, ale méně než Catrice korektor v kalíšku.

      Vymazat
  7. Chubby lips mám aj ja, ale až taký skvelý produkt to podľa môjho názoru nie je :D Ale poslúži, to určite :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. súhlasím že OPI sú skvelé, mala som síce len jeden lak ale bol úžasný! a na camouflage sa chystám už dlhú dobu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Catrice korektor mám taky moc ráda, až prozkouším další, které mám na wishlistu, tak si ho rozhodně pořídím znovu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Korektor od Catrice také mám :) Micelárku od Garnieru mám růžovou a jsem spokojená. Příště zkusím vyzkoušet tuhle modrou :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  11. Tento tekutý korektor od Catrice naprosto miluju! :) ..jen jak píšeš, ten nejsvětlejší odstín bývá hodně často vyprodaný, trvalo mi několik měsíců, než jsem ho v drogerce potkala.. A teď pokaždé, když ho tam potkám, kupuju si další balení :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ten lak od OPI vypadá luxusně

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks