sobota 28. ledna 2017

Weleda | Regenerační olej, Sprchový krém Granátové jablko

Pěkný den :)

V dnešním článku vám přináším druhou polovinu recenze na produkty z řady Granátové jablko. Po pečlivém testování vám můžu konečně říct, jak u mě obstál regenerační olej a sprchový krém.
Všechny potřebné informace o řadě Granátové jablko se můžete dočíst v první polovině článku.



Regenerační olej

Olej z granátového jablka pomáhá předcházet stárnutí pokožky, podporuje obnovu buněk a intenzivně regeneruje pokožku. Přírodní éterické oleje ze santalového dřeva a davany dodávají přípravku smyslně ženskou vůni.



Balení nemám, co vytknout. Olejíček je ukrytý v zelené skleněné lahvičce s víčkem na odšroubování. Má zlatavou barvu, hustší konzistenci a je hodně výživný. Řekla bych, že je to takový multifunkční produkt. Může se používat jak na tělo, tak i na obličej. Já ho preferuji na promazání obličeje. Teď v zimě mi hodně pomáhá udržovat pleť hydratovanou a zbavuje mě suchých míst na obličeji. Masáž s tímto olejem musí být určitě příjemná. Kdybych měla možnost, neodmítla bych.

Na obličej stačí opravdu pár kapek. Pak lehce promasírovat a počkat chvilku než se vsákne. Nejlepší je, když olej aplikuji na vlhkou kůži, protože se rychleji vstřebá. Snažím se ho používat každý večer před spaním, někdy ho střídám s olejem Saloos. Nejvíc si ho užívám o víkendech, kdy si před spaním dopřeju masáž obličeje, což je příjemný rituál. Hezky se při ní uvolním, zapomenu na všední starosti a ještě k tomu dělám něco pro svůj obličej. Masáž můžete provádět s jakýmkoli olejem, přesný návod najdete na blogu Weleda.

Účinky oleje jsou úžasné. Po každé večerní aplikaci je má pleť ráno na dotek příjemná, jemná a vyživená. Olej je můj velký pomocník v boji proti suchým místům na obličeji. Velmi příjemná je jeho smyslná vůně, kterou jsem si hned zamilovala. Smyslně ženská, orientální a sladká vůně, která je skvělá na zimní večery. Vůně je intenzivní a kůže je provoněná i několik hodin po aplikaci.




Regenerační sprchový krém

Základem přípravku je olej ze semen granátových jablek, který napomáhá obnově buněk a chrání pokožku před projevy stárnutí. Regeneruje pokožku již během sprchování. Jemné cukerné tenzidy myjí kůži šetrně.



Kdybych si měla vybrat nejlepší produkt na sprchování tuto zimu, byl by to na 100 % tento produkt od Weledy. Před vyzkoušením této verze jsem nevěděla, co si o těchto sprchových krémech mám myslet. Vyzkoušela jsem dva - citrusový a mandlový. Z citrusového jsem byla absolutně unesená, ale z toho mandlového vůbec. Granátová verze předčila moje očekávání. Sprchový krém jsem si hodně oblíbila.

Krém nepění, při aplikaci vytvoří na těle jemnou bílou emulzi. Šetrně umyje a nevysušuje pokožku. Po sprše je moje pokožka jemná a dostatečně hydratovaná. Stejně jako všechny produkty z řady Granátového jablko krásně sladce voní.



Z obou produktů a vlastně z celé řady Granátové jablko jsem naprosto nadšená. Budu ji řadit mezi mou nejoblíbenější. Podle mě se Weledě opravdu povedla. Všechny produkty mají specifickou vůni, kterou nenajdete u žádného jiného produktu.
Za sebe bych vám všechny čtyři produkty na tělo doporučila. Produkty můžete zakoupit na oficiálním eshopu Weleda.
Úplně na závěr bych poděkovala zastoupení Weleda za možnost produkty vyzkoušet a následně o nich sepsat článek.


Používáte značku Weleda? Jaký je váš oblíbenec na sprchování? :)

6 komentářů:

  1. Shodou okolností jsem před pár dny taky psala článek o téhle řadě. Naprosto jsem se zamilovala do olejíčku. Je dokonalý. Tak krásnou pleť jsem už dlouho neměla.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle řada musí vonět dokonale, taky jsem nad ní uvažovala, ale vyhrála to levandule, když má být relaxační a v mém neustálém školním stresu se bude hodit, hlavně před státnicemi :D S oleji jiných značek už zkušenost mám a všechny mi sedly, ale sprchový krém jsem ještě neměla a už se na něj moc těším :) Na olej i krém přijde řada na jaře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Weledu chci už dlouho vyzkoušela, měla jsem jen šampon ve vzorečku a ten jsem si mega chválila. Tahle řada musí krásně vonět! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Granátová dvojka je moc povedená! Mám ji doma a vůně je sladká, uklidňující a možná opravdu až relaxační. Zaujalo mě použití oleje na obličej - nevím proč, ale vůbec mě to nenapadlo! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem nezkoušela ale četla jsem jen samou chválu takže minimálně po oleji se určitě mrknu :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám vyzkoušený tne olej, a jsem z něj nadšená. Rychle se vstřebává, pokožku nechá suchou, ale vláčnou zároveň. A ta smyslná, elegantní vůně. Ach, Ach...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks