neděle 13. listopadu 2016

Astrid | Tělová péče

Pěkný den :)

Dnešní článek věnuji české značce Astrid, od které jsem v září dostala tři produkty z tělové péče na testování. Hned na začátek musím říct, že mě některé produkty mile překvapily, ale také se našel jeden, který mě zklamal.



Na testování jsem dostala hydratační tělové mléko, vyživující krém na ruce a hřejivou masážní emulzi. Produkty se ukrývaly v krásné modré taštičce doplněné o ručně psaný vzkaz, který mě nejvíc potěšil. Tímto bych celému Astridu a paní Monice poděkovala za jejich vstřícnost a možnost testovat produkty z tělové péče.



Hydratační tělové mléko 250 ml

Mléko má za úkol efektivně hydratovat, zjemňovat a vyhlazovat pokožku celého těla až po dobu 48 hodin. Snadno vstřebatelné složení je obohacené o pistáciový olej, který poskytuje pokožce hloubkovou péči a zanechává ji hedvábně jemnou.



Mléko má bílo-modrý pevnější plastový obal s víčkem na zacvaknutí. Asi to není nic, z čeho bych byla hotová, ale není to ani katastrofa. Prostě taková zlatá střední cesta. Mléko obsahuje 250 ml, což je celkem dost. Já ho používám dva měsíce vkuse a vůbec mi nepřijde, že by nějak ubývalo.
Samotné vlastnosti a vůně tělového mléka mě příjemně překvapily. Vlastně díky nim jsem si tohle mléko hodně oblíbila. Přesně jak slibuje popisek, mléko je snadno vstřebatelné, což mi dělá největší radost. Řekla bych, že je to díky lehoučké konzistenci, díky které se mléko skvěle roztírá a vsakuje se do pokožky.



Hydratační schopnosti jsou ucházející. Mažu se mlékem vždy před spaním a každé ráno se probouzím s hydratovanou a hebkou pokožkou. Vůně mléka je čistá, jemná a nevtíravá. Osobně miluji tělová mléka, která mají nějakou parfemaci (kokosové, citrusové), ale někdy je fajn dát si pauzu a vychutnat si chvilku klidu s tělovým mlékem od Astrid, které má čistou vůni.
Cenově tohle hydratační tělové mléko vychází velmi dobře. Za 250 ml zaplatíte kolem 70 Kč, což mi přijde super. Určitě nesáhnete vedle, pokud si mléko pořídíte. Já vám ho můžu s klidem doporučit už jen díky tomu, že se rychle vstřebává do pokožky a zanechává ji krásně hebkou a vyživenou.



Vyživující krém na ruce 100 ml

Snadno vstřebatelný nemastný krém na ruce efektivně vyživuje pokožku, obnovuje její hydrataci a poskytuje rukám sametový vzhled. Krém je obohacený o avokádové máslo, které chrání pokožku před negativními vlivy vnějšího prostředí.



Stejně jako tělové mléko, i krém má lehoučkou konzistenci, díky které se rychle vstřebává do pokožky. Oceňuji to, že krém na rukách nevytváří nepříjemný mastný film, ale opravdu se rychle vsákne do pokožky. Vůni krému bohužel nemám k čemu přirovnat. Zrovna v popisování vůní nejsem dobrá. Tahle vůně je opět krásně čistá s jemnou nasládlostí. Asi to nejlepší, co jsem ze sebe mohla dostat.
Řekla bych, že na podzimní období je tento krém skvělý. Má za úkol vyživovat a hydratovat ruce, což taky dělá. Ještě k tomu ruce krásně provoní a zanechá je hebké.




Hřejivá masážní emulze 200 ml

Masážní emulze s obsahem paprikového extraktu a kafru mají hřejivé a uvolňující účinky na svaly. Je určena pro masáže před zvýšenou fyzickou zátěží, ale i po ní.



Krásně oranžový obal ve mně evokuje můj oblíbený podzim. Vůně emulze mi vyhovuje, ale věřím tomu, že se najdou takoví, kteří tuhle vůni budou nesnášet. Vůně je hodně těžká, bylinková, dominuje kafr. Konzistence je opět lehká. Je třeba dát emulze jen trochu, aby se hezky rozetřela a vstřebala do pokožky. Bohužel účinky emulze jsem nějak nezaznamenala. Těšila jsem se na to, až prohřeje mé tělo, ale bohužel se nic takového nekonalo. Bylo to, jako kdybych si namazala tělo obyčejným krémem. Emulzi jsem dala vyzkoušet i mamce a ta na ni má stejný názor jako já. Trpí na bolest zad, po aplikaci hřejivé emulze se žádného hřejivého a uvolňujícího účinku nedočkala.
Cena hřejivé masážní emulze je opět výhodná (cca 60 Kč). Bohužel za sebe vám tento produkt doporučit nemohu.




Summa summarum Astrid mile překvapil. Tělová péče je příjemná a určitě se vyplatí do ní investovat, teda až na hřejivou emulzi. Tu bych si znovu nepořídila. Tělové mléko je možné sehnat v červené regenerační a zelené vyživující verzi. To samé nabízí i krém na ruce, který je dostupný v modré hydratační a červené ochranné verzi. Za sebe bych vám nejvíc doporučila tělové mléko, ze kterého nebudete zklamané.


Jak o své tělo pečujete na podzim? Zkoušely jste tělovou péči Astrid? :)

7 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujal krém na ruce, mám v plánu si ho koupit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě je lepší, když hřejivou emulzi použiju a potom jdu posilovat, při fyzické zátěži pozoruju, že se rychleji a více zahřeju

    OdpovědětVymazat
  3. O produktoch tejto značky som ešte nepočula ale zaujali ma:) Najmä to telové mlieko:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, ja to mleko spotrebovala ani ne za mesic :-D Mela jsem cervenou verzi a byla jsem a nim moc spokojena. Emulze ani mne nefungovala :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla největší radost asi z tělového mléka. Celkově mě Astrid příjemně překvapil :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Tělové mléko vypadá velmi příjemně :) Ať dobře slouží!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks