sobota 1. října 2016

September Favourites 2016

Krásný den :)

Dneska ještě poslední ohlédnutí za měsícem září v podobě oblíbených produktů!



Abych to zbytečně neokecávala, jdeme rovnou na to! Jako první tady mám dva produkty značky Toni&Guy. Dlouho jsem tuhle značku chtěla vyzkoušet. Nakonec jsem si koupila jejich šampon na poškozené vlasy a ochranu před teplem. Šampon krásně voní. Vlasy jsou po umytí jemné a voňavé. I když používám jen tento šampon, přijde mi, jako kdybych s ním používala i kondicionér, protože vlasy jsou jemňoučké a jdou dobře rozčesat. Akorát mi je líto používat tento šampon každý den kvůli jeho vyšší ceně. Raději bych si ho šetřila, jenže když si šetřím nějakou věc, tak na ni pak zapomenu.



Já a žehlička na vlasy jsme velké kamarádky. Dá se říct, že ji nedám z ruky. Žehlím si vlasy každý den, což jde po nějaké době poznat (zničené, roztřepené a suché konečky). A proto jsem si pořídila tento sprej, který vlasy chrání před teplem. Opět jsem z něj nadšená, protože krásně voní a o vlasy dobře pečuje. Používám ho každý den pár minutek před žehlením. Po vyžehlení jsou mé vlasy hladké, lesklé a opět voňavé. Dokonce mi přijde, že díky tomuto spreji vlasy vydrží celý den rovné. Velké plus vidím v tom, že sprej vlasy nemastí a neslepuje je.



Momentálně je můj nejoblíbenější sprchový gel Hruška Williams z řady Aroma Ritual Dermacol. Sprcháč ve mně evokuje podzim, sklizeň hrušek a hruškový koláč. Prostě skvělý podzimní must-have. A voní nečekaně jako hruška, kterou jste právě utrhly ze stromu a zakously se do ní. Sladko-kyselá vůně, která provoní moje tělo.



Spotřebovala jsem oblíbený krém na ruce EOS, a proto to chtělo náhradu. Astrid mi poslal balíček tělové péče, který obsahoval také vyživující krém na ruce. Ze začátku jsem k němu byla trochu skeptická. Bála jsem se, že bude zanechávat mastný film. Musím říct, že mě krém mile překvapil. Jemně voní, nezanechává mastný film a ruce jsou po něm krásné hebké.




Dlouho jsem si přála vyzkoušet balzámek na rty Bomb Cosmetics. Teď ho konečně mám ve verzi Bubblegum Pop a jsem z něj naprosto nadšená. Ta vůně a chuť je něco neskutečného! Připomíná mi moji oblíbenou růžovou žvýkačku z dětství.



Poslední zářijový oblíbenec je zpevňující lak na nehty od Sally Hansen. Je to má první zkušenost s touto značkou, zatím jsem z ní nadšená. Lak jsem používala celé září jako podklad nebo samostatně. Za celý ten měsíc se mi nehet zlomil jen jednou a to ani nevím, jak se to stalo. Celkově mi přijde, že jsou teď mé nehty pevnější a rychleji rostou.




Všechny zmíněné produkty jsou dostupné na Parfums.cz.

Zkoušely jste něco od značky Toni&Guy?

21 komentářů:

  1. Měla jsem ten šampon a taky mi přišel fajn. Ale za tu vysokou cenu jsem čekala něco víc. Jinak jsem měla kondicionér i masku, oboje příjemné, jen zkrátka samý silikn a drahé. Nalákala jsi mě na sprcháč, podzimní bych brala, ale mám jich tunu ještě z léta, tak mám smůlu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co přesně jsi čekala za tu cenu? :) Celkem mě láká i ta maska, ale myslím si, že bych ji nevyužila, protože jsem na tohle celkem líná. Jsem ráda, že pravidelně používám ten sprej :D No já jich teď mám taky celkem dost... Měla bych se krotit a konečně nějaký spotřebovat.

      Vymazat
  2. Super produkty :). Určitě něco vyzkouším :).
    lifewithnell.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně ten stejný produkt jsem neměla ani jeden, ale třeba sprcháče od Dermacolu naprosto miluju, hlavně tedy tu melounovou verzi :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu melounovou jsem ještě nezkoušela, ale věřím tomu, že musí být skvělá :)

      Vymazat
  4. Ten balzám má nádherný obal. Já jsem na obaly tak trošku ujetá, hodně se podle nich rozhoduji, jestli si výrobek koupím nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten balzámek na rty musím mít :D. Už jsem ho jednou měla v ruce, ale nakonec jsem si ho nevzala.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som na balzam od Bomb cosmetics som čítala skôr negatívne recenzie :/ Ale strašne sa mi páči obal a ešte keď vravíš, že pripomína vôňu žuvačky :3 tak ma neprešla chuť kúpiť si ho :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. Balzám na rty je k sežrání už podle obalu. Značku Tony&guy mám ráda, momentálně mám jejich vlasovou masku a texturizing spray. S obojím jsem spokojená, ale opravdu to chce nakupovat v akci :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krém od Astridu mám vyživující a je skvělej. Markétko, týjo nedovedu si představit, že bych si vlasy žehlila každý den. Já to mám tak, že když si je vyžehlím po umytí, tak po umytí vlasů nanesu na celou délku sprej na ochranu před teplem a vlasy mi pak vydrží vyžehlené zase až do dalšího umytí. Že i ten sprej pomáhá ty rovné vlasy udržet. Tak mě zajímá, jestli ty už ten druhý den ty vlasy rovné nemáš? Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono by to asi vydrželo déle, jenže já si myji vlasy každý den, a proto je každý den žehlím. Když si je neumyju, druhý den mám vlasy rovné, ale mastné :D

      Vymazat
  9. Moc zaujímavý favoriti, mám rada takéto články, kde sa môžem inšpirovať. :)
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  10. S lakem od Sally Hansen mám nehty tvrdé skoro jako skála! :D Zvlášť tedy ve dvou vrstvách, je skvělý! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  11. Toni&Guy mám ráda :) Naposledy jsem během akce v Rossmanu 1+1 zdarma ulovila šampony :) Taky jsem se zamilovala do sprchového gelu od Dermacolu s vůní belgické čokolády ♥ Tu hrušku bych také měla očuchat :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  12. Samé nové produkty pro mě :) Ale všechny vypadají skvěle, díky za tipy!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks