sobota 18. června 2016

Weleda | Březový set na celulitidu

Krásný den, milé čtenářky :)

Ještě než skončí jaro a začne léto, ráda bych vám představila druhou jarní novinku značky Weleda. Věřím tomu, že jste tento set určitě zaregistrovaly, takže to pro vás nebude novinka, ale i přesto bych vám řekla můj názor na Březový set. Ke konci článku bych vám chtěla říct něco o kampani #mujduvod, ve které můžete vyhrát zajímavé produkty.



V minulém článku jsem vám představila Rodinný set. Dneska to bude Březový set na celulitidu, který jsem také měla možnost vyzkoušet, za což Weledě moc děkuji.
Dominantou Rodinného setu byla roztomilá liščí krabička, u Březového setu je to praktická kosmetická taštička v hráškové barvě. Set je krásně laděný do zelena a obsahuje Březový olej na celulitidu 100 ml, Březový sprchový peeling 150 ml a jako dárek masážní dřevěný kartáč. Takže ve výsledku máte dva dárky - masážní kartáč a kosmetická taštička. Ještě než přejdu k jednotlivým produktům, chtěla bych vám prozradit jednu věc, která mě mile překvapila. Na facebookových stránkách Weleda jsem zjistila, že všechny jejich březové produkty obsahují extrakt z lístků břízy, které jsou sbírané v České republice.






Březový olej na celulitidu 100 ml

Olej podporuje vytvoření zdravé rovnováhy pokožky. Účinně předchází vzniku celulitidy u lidí, kteří mají k její tvorbě dispozice. Výrazně zlepšuje stav stávající celulitidy a celkový vzhled pokožky. Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku - po 28 dnech používání přípravku došlo ke zpevnění a vyhlazení pokožky o 21 %. V prvních 4 týdnech by se měl olej používat nejméně 2x denně. Pro trvalejší účinek se může používat nadále 1x denně.
Z tohoto olejíčku mám velkou radost a strašně ráda ho používám. Velice příjemně voní. Cítím v něm především citrón a rozmarýn. Je pravda, že jsem se vůně trochu obávala. Každopádně jsem překvapená, protože vůně je opravdu příjemná a povzbuzující. Snažím se ho používat pravidelně, ale ne vždy je na to čas. Alespoň o víkendu si ho pravidelně dopřávám. Obvykle si ho roztírám do pokožky hned po sprchování, kdy je kůže mokrá. Olej se tak lépe vsákne a nezanechá mastný film. Na rovinu říkám, že nečekám, že mě olej dokáže zbavit celulitidy. To bych musela přehodnotit celý jídelníček, začít víc sportovat a dodržovat pitný režim. Každopádně po každém použití je kůže vyhlazená, hezká a hydratovaná.




Březový sprchový peeling 150 ml

Jemný peeling vyhlazuje a regeneruje pokožku. Voskové perly z karnaubského a včelího vosku šetrně odstraňují odumřelé buňky, jemné cukerné tenzidy pokožku čistí, meruňkový olej zabraňuje vysoušení kůže během sprchování. Po použití je pokožka hedvábně jemná a hladká.
I tento peeling strašně ráda používám, jelikož celkově miluju peelingy. Strašně ráda si je na sebe ve sprše patlám, jak na tělo, tak i obličej. Tento peeling není výjimkou. V posledním měsíci mi zpříjemňuje sprchování. Z vůně jsem naprosto nadšená. Je intenzivnější než u březového oleje. Cítím z ní především citrusy a hodně mi připomíná Citrusový sprchový krém od této značky. Peeling je konzistenčně podobný sprchovým krémům, akorát obsahuje peelingové částečky, které jsou jemné. Díky tomu je šetrný a dá se používat při malých rankách nebo na oholené nohy, protože nezpůsobí žádné štípání jako tomu je u solného peelingu. Co se týče účinků, pokožka je krásně vyhlazená, vyživená a hydratovaná. Opravdová radost používat tento produkt při sprchování.





Jak jsem psala, balíček je doplněn o dřevěný masážní kartáč, který taktéž ráda používám. Myslím, že i tento set se Weledě povedl. Jsem s ním moc spokojená. Cenově vás vyjde levněji, než když si koupíte tyto výrobky samostatně.
Cena Březového setu je 499 Kč, můžete ho zakoupit na oficiálním eshopu Weleda.



Na závěr bych ráda zmínila kampaň #mujduvod, kterou Weleda začátkem června pustila do éteru. Cíl této kampaně je rozhýbat lidi a povzbudit je ke sportu a zdravému životnímu stylu.
Ke kampani bylo vytvořené motivační video, kde hrají zaměstnanci Weledy.



Celý červen běží k této kampani na instagramu soutěž o produkty pro sportovce. Stačí, když se zapojíte do výzvy, na instagram nahrajete veřejně fotku na téma aktivní a zdravý životní styl, označíte ji hashtagem #mujduvod a začnete sledovat Weledu. Když se fotka bude líbit, můžete si odnést pěkný balíček produktů této značky. Podrobnější informace najdete zde.



Za sebe musím říct, že mě tahle kampaň nakopla k tomu, abych začala něco dělat. Už několikrát jsem se rozčilovala nad mou fyzičkou, se kterou na tom nejsem dvakrát nejlépe. Uběhnout kilometr mi dělá strašný problém. Díky Weledě jsem se zapojila do této výzvy a začala jsem v sobotu ráno chodit běhat. Pod mým běháním si nepředstavujte to běhaní, které znáte, ale spíš šnečí běhání. Běžím totiž pomaleji než Internet Explorer, ale běžím a to mi dělá radost! Člověk opravdu nepotřebuje motivaci k tomu, aby spal až do odpoledních hodin nebo si zašel do McDonaldu. Potřebuje ji, aby vstal v 5 ráno a šel si běhat. Jsem ráda, že tohle Weleda ví a dává motivaci ostatním lidem.

Tady je pár mých důvodů...

#mujduvod vstát dříve a běžet za východem slunce
#mujduvod zbavit se znechucení k běhu
#mujduvod vyměnit limonádu za vodu s citronem
#mujduvod usmívat se a být se sebou spokojená

... Jaký je váš důvod?


Za mě je to dnes všechno. Teď by mě zajímalo, jaký máte názor na Březový set a hlavně na kampaň #mujduvod. Máte v plánu se do této výzvy zapojit? :)

18 komentářů:

  1. Březový set vypadá skvěle :) Sama bych teď na celulitidu něco potřebovala, ale jak se znám, tak bych zase určitě byla lenost sama na to, abych něco začala pravidelně používat ;) Kampaň #mujduvod jsem tak letmo zaregistrovala, ale každý důvod/motivace k tomu se sebou něco dělat je dobrej :) Já sama doufám, že tohle léto začnu pravidelně cvičit a že se dokopu i k běhání, ale teď bohužel nemám v pořádku koleno, tak ho nemůžu moc zatěžovat, ale už se naštěstí zlepšuje, tak hádám, že v červenci už na sobě budu moc začít plně a pořádně makat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ty víš, třeba by ses nakonec překonala a používala to pravidelně :) Tak snad budeš mít koleno brzy v pořádku a budeš moct začít svou výzvu :)

      Vymazat
  2. Březový set se mi líbí, je v pěkné taštičce a z výrobků mě nejvíce zaujal peeling ale jinak vím že celulitidy to určitě nezbaví. Není to ale kosmetika kterou bych musela mít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a co se výzvy týká. Já bych se zúčastnila kdyby mě někdo při nějakém tom sportu vyfotil, to je největší problém :-) Tak třeba se náhodou zúčastním.

      Vymazat
    2. Aha, tak to já taky nemám nikoho, kdo by mě při sportu vyfotil a neřeším to nějak :D Ale tak třeba se někdo najde :)

      Vymazat
  3. Hezká recenze a zajímavý závěr, ta kampaň se mi líbí.
    Moc se mi líbí obaly Weledy, mám úplně chuť naběhnout v pondělí do krámu a něco si koupit :-D

    OdpovědětVymazat
  4. PO březovém setu pokukuji už delší dobu a pořád plánuji si ho pořídit, vždy všichni chválí jeho úžasnou vůni - ovšem řekněme si na rovinu, který Weleda výrobek nevoní hezky, že? :) A navíc nějaký peeling zrovna potřebuju, tak myslím, že si také jeden set pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď! Cenově je fakt výhodný a produkty voní opravdu krásně. Já se hodně bála té břízy, ale nebylo proč. Zatím jsem nezkusila všechny produkty Weleda, ale ty, co jsem měla, voněly moc krásně!

      Vymazat
  5. Weledu som este neskusala, ale uz len pre ten obal vyzera strasne lakavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ji brzo vyzkoušíš. Myslím, že si ji zamiluješ :)

      Vymazat
  6. A zbaví teda celulitidy, nebo ne? :D Myslím, že jestli je něco, co by proti celulitidě mohlo pomoct, tak je to hlavně výzva #mujduvod. Běhání + natřít se olejíčkem vidím jako kouzelnou formulku a držím palečky, ať tě sportování nepřestane bavit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že jeden produkt nepoužívám pravidelně a k tomu nedodržuji zdravý životní styl, tak mě asi nezbaví :) Snad bude o prázdninách příležitost, abych tyto dvě věci mohla zkombinovat :)

      Vymazat
  7. Ten koncept a myslenka je super :) nějakou mírnou celulitidu sice možná taky mám, ale nemyslím, že bych na to zrovna musela hned něco používat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok, Weledu mám veľmi rada. Je jasné, že s ničnerobením sa vďaka tomuto setu celulitídy nezbavíme, ale môže to byť skvelá masáž :) a v kombinácii so športom a pravidelným pitným režimom aj účinná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Mám na tohle stejný názor jako ty :)

      Vymazat
  9. Milujem sady kozmetiky, kde máš všetko pokope, a tento vyzerá super. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks