pátek 6. května 2016

Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

Krásný den. :)

Jak si užíváte pátek? Já mám volný den, protože nám dali ve škole volno. Využiji toho, že mám volný den a projdu vaše blogy a pak se asi začtu do jedné knížky, kterou musím přečíst do školy. Vybrala jsem si ji náhodně a myslela jsem si, že to bude v pohodě. Bohužel jsem zjistila, že má 478 stránek a moc zábavná asi nebude... Zpět k dnešnímu článku, ve kterém vám představím jednu z jarních novinek Weleda!


Začátkem dubna Weleda uvedla na trh dvě jarní novinky v podobně dárkových setů. Já měla možnost vyzkoušet oba dva, za což firmě moc děkuji. Dnes bych vám ráda představila a prozradila můj celkový dojem na praktický rodinný set. Obsahuje výrobky, které potěší celou vaši rodinu. Do budoucna můžete na některé z nich čekat plnohodnotnou recenzi.



Set obsahuje čtyři produkty, které jsou ukryté v roztomilé plechové liščí krabičce. Právě plechová krabička je to, co mě nenechá jen tak. Řekla bych, že je to ta největší roztomilost, kterou od této značky mám. Abych nezapomněla, na bocích krabky jsou roztomilé puntíky. Když jsem poprvé o tomto setu slyšela, myslela jsem si, že bude obsahovat takovou tu rodinou klasiku. Šampon, sprcháč, zubní pastu a možná nějaký krém. Šeredně jsem se zmýlila! Set obsahuje daleko lepší kosmetické vychytávky než je šampon nebo sprcháč.



Skin Food se vyrábí již devadesát let. Masážní olej s arnikou a rozmarýnové vlasové tonikum jsou na trhu od roku 1921. Balzám na nohy krásně zakončuje tuhle čtyřku.



Skin Food 30 ml

Univerzální krém výborně chrání pokožku hrubou či suchou díky výtažku z violky, měsíčku a heřmánku v kombinaci s přírodními oleji a včelím voskem. Pečuje o rty, ruce a nehty. Dá se použít jako denní a noční krém nebo si z něj můžete udělat pleťovou masku.
Na tento krém jsem se moc těšila, což jsem asi neměla dělat, protože mě trochu zklamal. Těšila jsem se na jeho bylinkovou vůni, ale právě ta mě zklamala. Když si k němu přičichnu, je to v pořádku a voní hezky. Každopádně pokud ho rozetřu, jeho vůně se jakoby promění. Je strašně těžká, hodně výrazná. Vůbec mi nesedla. Nedokážu si představit, že bych ho používala na obličej, protože by mi vůně hodně vadila. Jeho konzistence je hutná a celkem mastná. Trvá nějakou dobu, než se vsákne do pokožky. Zatím jsem ho použila asi jen 4x. I tak můžu říct, že pokožku vyživuje a suchá místa jsou pryč.



Balzám na nohy 75 ml

Balzám pěstí pokožku a udržuje ji jemnou a svěží. Reguluje nadměrnou tvorbu zrohovatělé kůže a omezuje pocení nohou. Má také deodorační účinky.
Tento produkt jsem si zamilovala již při prvním použití. Momentálně je to můj nejoblíbenější produkt v péči o chodila. Má příjemnou citrusovou vůni a osvěžuje chodidla. Strašně se mi na něm líbí, že se dokáže rychle vsáknout do pokožky a nezanechá mastný film. Snažím se ho používat 2x denně. Nohy jsou po něm krásně jemné. Něco takového jsem potřebovala.



Masážní olej s arnikou 100 ml

Masážní olej díky svému složení pozitivně působí na funkce pokožky i pohybového aparátu. Navozuje pocit příjemného tepla. Působí jako prevence vzniku křečových žil. Využívají jej profesionální i amatérští sportovci před i po tréninku.
Tento produkt jsem zatím nezkoušela. Obávám se, že ho ani nevyužiji, jelikož nejsem zdatná sportovkyně. Asi ho podaruji mamce, která ho využije. Mimochodem, olej krásně voní. Voní jako olivový olej, který najdeme ve složení.



Rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml

Tonikum s rozmarýnovým olejem a výtažkem z listů křenu zlepšuje výživu vlasových kořínků, podporuje růst vlasů a zanechává zdravou pokožku hlavy. Zlepšuje její prokrvení, udržuje vlasy hebké a navrací jim vitalitu. Při pravidelném používání normalizuje obsah tuku v pokožce.
To nejlepší z rodinného setu jsem si nechala na konec. Opravdu jsem si tento produkt zamilovala. Momentálně ho používám nejvíc, což jde vidět, protože za chvilku budu mít půlku pryč. Chystám na tuhle věcičku recenzi, takže vám toho moc neprozradím. Snad jen to, že mám po tomto produktu boží vlasy. Abych nezapomněla, tonikum příjemně voní.



Liščí krabička plná produktů se Weledě povedla. Jsem z ní opravdu nadšená. Mimochodem, zaregistrovaly jste, že barevnost krabičky ladí s produkty, které se v ní ukrývají? Všechny produkty jsou z čistě přírodních surovin a každý výrobek je nositelem certifikátu NATRUE.
Rodinný set seženete na oficiálním eshopu Weleda za 699 Kč.



Zaujal vás rodinný set? Zkoušely jste nějaký ze zmíněných produktů? 

23 komentářů:

  1. Zatiaľ som nič od tejto značky nevyskúšala, ale stále ma láka viac a viac. Je to moc pekný box a aj produkty :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  2. Už len obal, v ktorom sú produkty zabalené vyzerá rozkošne! Tieto produkty som zatiaľ ešte neskúšala ale momentálne nejaké testujem a som s nimi spokojná:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi spokojená :)

      Vymazat
    2. Krásná krabička je taková třešnička na dortu.Výrobky od weledy jsou super.Sama používám a určitě doporučuji vyzkoušet.

      Vymazat
  3. Set mi prijde super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada velmi dobre, mam skin food a muzu jen doporucit👍👍👍
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych ráda tonikum na vlasy koupila pro přítele proti lupům, ale nevím, jestli to bude používat, protože mi stále říká: To je v pohodě, to je jen teď, to hned zase zmizí ... No, uvidíme :D
    Ráda bych tě pozvala na moji giveaway: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by ho dostal, myslím, že by ho určitě používal :)

      Vymazat
  6. Jéé tento boxík mám aj ja a milujem ho !! :))

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala na článek. Boxík je strašně super!

      Vymazat
  7. Krabička je moc roztomilá a obsah je zajímavý, žádná nuda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, krabička je nejroztomilejší!

      Vymazat
  8. Ta krabička je fakt rozkošná! Nejvíc mě zaujal krém na nohy, protože něco takového moje nohy momentálně potřebujou...Taky vlasové tonikum nevypadá vůbec špatně a těším se na recenzi :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje nohy ten balzám taky potřebovaly, je opravdu super!

      Vymazat
  9. měla jsem mandlový sprcháč od Weledy, ale byla jsem z něj docela zklamaná..ale krabička je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mandlový sprcháč jsem taky měla a nebyla jsem s ním moc spokojená. Tohle je o 110% lepší :)

      Vymazat
  10. Krabička je teda nádherná :) To rozmarýnové tonikum mně docela zaujalo, tak jsem pak zvědavá na recenzi :)
    https://mujbiosvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. O tomto setu už jsem něco málo četla a zaujaly mě snad všechny produkty, ale co se mi líbí nejvíc je ta dokonalá krabička! :) ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks