neděle 24. dubna 2016

Interbeauty Prague | Spring 2016

Krásný nedělní den!

Včera proběhl v Praze kosmetický veletrh Interbeauty, u kterého jsem já nemohla chybět. Slíbila jsem vám, že o této události napíšu na blog. Takže dnešní článek bude o Interbeauty + vám ukážu věci, které jsem si koupila.


Na Interbeauty jsem chtěla strašně moc. Když jsem minulý rok viděla články z podzimního Interbeauty, věděla jsem, že na ten jarní prostě musím jet. Nakonec se to povedlo a já se na veletrh dostala, za což jsem moc ráda. Kdybych bydlela poblíž Prahy, bylo by to jednodušší. Z Ostravy je to přece jenom dálka. Každopádně jsem ráda, že se to povedlo. Interbeauty byl jedním z mých cílů roku 2016, můžu si ho s radostí odškrtnout.




Je pravda, že jsem se na tuto akci těšila strašně moc, protože jsem na žádném veletrhu ještě nebyla. Budu ji považovat asi za tu nejlepší za tento půlrok. Už v lednu jsem si aktivně kupovala jízdenku nazpátek z Prahy do Ostravy, což mi přišlo trochu šílené. V té době jsem ještě nevěděla, s kým tam půjdu, ale říkala jsem si, že pojedu klidně sama, hlavně tam musím být. Nakonec jedna milá blogerka Terka navrhla, abychom šly na veletrh spolu. Přece jenom ona se v Praze vyzná 100x lépe než já. Měla jsem velkou radost, protože Terezčin blog moc ráda čtu. Vidět se s beauty blogerkou je super, protože víte, že pokud nebudete vědět, co máte říct, vždy můžete začít mluvit o kosmetice, protože tu všechny beauty blogerky naprosto milují.



Veletrh probíhal v pátek a sobotu 22. - 23. dubna 2016. Já vyrazila na Interbeauty v sobotu. Jela jsem z Ostravy v 6:40. V deset jsem byla na hlaváku, kde jsem čekala na Terku a pak jsme společně jely do Holešovic. Na akci bylo víc lidí, než jsem očekávala. Nejdřív jsme si prošly celý areál a našly jsme si značky, které nás zajímaly. Trochu jsem z toho byla zklamaná. Přišlo mi, že tam bylo méně dekorativní a pečující kosmetiky. Místo toho byl na každém rohu stánek s příslušenstvím na nehty. V druhém kole jsme se vracely k určitým stánkům a nakupovaly jsme.



Řekla bych, že nás obě uchvátil stánek, kde měli štětce Real Techniques. Ještě před veletrhem jsem si přála, aby tam tato značka byla, protože už strašně dlouhou dobu toužím po jejich štětci na pudr. Když jsem tam štětce viděla, bylo rozhodnuto, který odejde se mnou. Terka měla taky jasno. Bohužel jí ten její vyprodali, takže si pak koupila stejný jako já. Ve stánku byl i Sleek.








Dále jsme se zastavily u NYX, kde byla největší řada a nejvíc lidí. Přišlo mi, že jsme v řadě čekaly nejméně deset minut. Měla jsem celkem nervy, protože pořád do nás někdo vrážel a ve stánku se nedalo pomalu ani hnout. Ve stánku byla i Get The Louk, se kterou máme fotku. Mimochodem u NYX jsem utratila asi nejvíc peněz a pak už jsem si nemohla nic kupovat, haha.





Nakonec jsem navštívila OPI, kde mě uchvátily dva výprodejové koše laků. Tak nějak jsem čekala, že tam budou a moc jsem se na ně těšila. A právě u tohoto stánku jsem utratila všechny své úspory.




Úplně na začátku byl stánek Bomb Cosmetics, který se nedal přehlídnout. Já mám tuhle značku moc ráda, ale kupodivu jsem si nic neodnesla. Na výběr bylo dost věcí. Od svíček, vosků do aromalampy, bomb do koupele, balzámů až po peelingy do sprchy. Přišlo mi, že tam bylo fakt všechno, co má tato značka v nabídce.











U stánku Makeup Revolution a Freedom byla taky pěkná fronta. Chtěla jsem si od MUR koupit nějakou paletku, ale už jsem neměla sílu stát ve frontě.
Nechyběly značky jako Jordana, Milani, Naturalium, Havlíkova Apoteka a Soaphoria.








Myslela jsem si, že na veletrhu strávím víc času, ale nějak kolem jedné hodiny jsme s Terkou odcházely a jely jsme k Národnímu divadlu. Odtud jsme šly na Václavák. Cestou jsme se zastavily v Bageterii Boulevard a pak na kávu ve Starbucks. Byl to naprosto dokonalý den, fakt jsem si ho moc užila. Ve čtyři mi jel vlak zpátky do Ostravy. Vtipné bylo, že jsem tam potkala osobu, kterou jsem tam vážně nečekala. Ve vlaku jsem se dozvěděla, že v Olomouci na nádraží někdo nahlásil bombu a prý tam byl provoz zastaven na dvě hodiny. Než jsme tam dojeli, provoz spustili, ale přece jenom před námi prý bylo víc vlaků, takže hrozilo zpoždění. Ze začátku jsem to viděla fakt černě a už jsem si představovala, jak dojedu domů až někdy v deset večer. Nebylo to tak hrozné. Leo Express je dokonalý vlak a zpoždění bylo asi jen pět minut.


Teď ještě k tomu, co jsem si koupila. Neodolala jsem štětci na pudr Real Techniques. Jsem strašně ráda, že ho mám, protože to je věc, kterou jsem chtěla strašně dlouho. Těším se, až ho poprvé použiji!



Od NYX jsem si koupila tekutý korektor. Původně jsem chtěla ten korektor v kalíšku, ale byla jsem trochu zmatená z odstínů. Ptala jsem se pak nějaké paní a ta ze začátku nebyla schopná mi poradit a pak mi pořád vnucovala tekutý korektor. Nejdřív jsem nesouhlasila, protože jsem chtěla ten v kalíšku, ale když mi ukázala ten tekutý v akci, vzala jsem si ho. Pak jsem ještě chtěla ten jejich matný lip cream v odstínu Prague, ale ten už byl vyprodaný.



Úplně poslední peníze jsem investovala do laku OPI, což byla taky věc, kterou jsem moc chtěla. Vybrala jsem si takový zvláštní odstín Brisbane Bronze, ale moc se mi líbí a takový odstín ještě nemám. Nemůžu se dočkat, až si s ním nalakuju nehty!



Od Terky jsem dostala DIY dáreček. Nebylo to vůbec plánované. Když mi ho dala, byla jsem zaskočená. Hned ve vlaku jsem si ho rozbalila a našla jsem v taštičce čajík, náušnice a ručně vyrobená mýdla. Dokonalost. Strašně mě to potěšilo a jsem za tu malou taštičku ráda, protože jsem si plánovala nějakou podobnou koupit. Teď už nemusím.




I při psaní tohoto článku jsem stejně nadšená a šťastná jako jsem byla včera. Pořád nemůžu uvěřit, že mám konečně štětec od Real Techniques. Jsem z něj taaak moc nadšená! 
Celkově mám z této akce dobrý pocit. I když jsem si myslela, že to bude velkolepější. Podle mě tam nemuselo být tolik stánků s příslušenstvím na nehty. Ale i tak chci jet příště znova. Byl to pro mne ráj na zemi, protože tolik kosmetiky! Už vím, že tam člověk musí jít se zlatou kreditkou, aby si odnesl všechno, co chce.
Ještě bych vám chtěla doporučit blog od Terky (DocumentThisMoment). Má super články. Já je moc ráda čtu a zrovna tento blog je jeden z mých nejoblíbenějších. Myslím si, že by si zasloužil větší pozornost. Mimochodem, k tomuhle mě Terka nedonutila a píšu to tady ze své vlastní vůle. 


Navštívily jste Interbeauty? Jak se vám tam líbilo? :)

41 komentářů:

  1. To musela byť naozaj skvelá akcia :D lak od OPI je krásny ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  2. Neskutočné fotky máš! Neopísateľná energia z nich vyžaruje! :)
    Vždy sa rada vraciam na tvoj blog, je vážne unikátny! ♥

    |SYDNEYSLEEK|

    OdpovědětVymazat
  3. V živote som nebola na takomto veľtrhu, ale vyzerá to tam byť skvelé :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  4. Peggie, tenhle článek se krásně četl :) Taková hromada fotek! Strašně mě potěšilo, že sis vyfotila tu bombu do koupele s duhou, já jsem si zrovna včera říkala, že mě mrzí, že jsem si ji nevyfotila. Ale taky jsem čekala, že tam té kosmetiky bude víc. Stejně tam příště chci zas :D Jsem moc ráda, že jsem tam byla s tebou a že se ti taštička líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Sama jsem se divila kolik těch fotek mám a že jich je tolik použitelných :D Pokud bys tu fotku bomby do koupele chtěla, tak mi napiš a já ti ji pošlu :) Taky chci příště zas, potřebuju další štětec od Real techniques :D Děkuju za super den! ♥

      Vymazat
  5. Au, Real Techiiques jsem si nevšimla :/ Já utratila nejvíc peněz asi taky u NYX nebo možná u Makeup Revolution, nejsem si jistá, u MR jsem žádnou frontu stát nemusela, ale ten NYX? No, síla! Vybrala jsem si 2 rtěnky a radši šla "hned" k pokladně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono bylo umění se dostat k těm rtěnkám, pak jsme čekaly ve frontě i na pokladnu :D

      Vymazat
  6. Ještě nikdy jsem se tam nedostala, protože jsem z Ostravy, ale tak trochu plánuji stěhování do Prahy, takže doufám, že se tam v nejbližších letech někdy podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky z Ostravy, takže to byl hezký celodenní výlet.

      Vymazat
  7. Nebyla jsem tam a teď kvůli tvému článku toho dost lituju :/ Vypadá to skvěle, a tak doufám, že se tam příště dostanu! OPI jsou super laky a ten košík s nimi ve slevě by mi udělal moc radost :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na podzim se Interbeauty znovu. Jojo, ten lak je skvělý.

      Vymazat
  8. Ještě jsem Marki žádný takový veletrh nenavštívila,ale určitě bych jednou ráda :) Pěkné nákupy jsi udělala a je skvělý, že jsi strávila den s blogerkou Terkou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš mít možnost, určitě si na něj zajdi. Myslím, že by se ti tam líbilo. A děkuji, Veru :)

      Vymazat
  9. Docela závist, taky bych se jednou chtěla dostat na takovou či podobnou akci, ale Praha je pro mě na druhé straně republiky :( takže se tam jen tak nedostanu..

    Flora opravdu je super akce, doporučuji se tam alespoň jednou kouknout :)

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se říct, že Praha je pro mě taky na druhé straně republiky. Doufám, že mi ta Flora jednou vyjde. :)

      Vymazat
  10. Mě podobné veletrhy nelákají, protože mě děsí ty davy a tlačenice všude :-D Ale článek je super, moc ráda jsem si početla, a pořídila sis krásné věci ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to tolik nemyslela, ani jsem tam tak moc lidí nečekala :D A děkuju za milý komentář, Leni :)

      Vymazat
  11. Veľmi som túžila ísť na túto Interbeauty, no je to trocha od ruky :( Som rada, že som sa aspoň rostredníctvom tvojich fotiek mohla na výstavu "dostať" a ako vidím, je to niečo iné, ako u nás. U nás je to podstatne menšie a nie sú tam niektoré vychytávky. Tvoj nákup sa mi taktiež veľmi páči :) Ani ja by som neodolala tomu krásnemu laku a kvetinkovým náušniciam :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Na veletrhu jsem nikdy nebyla, protože stejně nemám s kým jít a sama bych tam nechtěla. Na druhou stranu bych si tam ale asi moc věcí nekoupila, protože nákupy moc neplánuju a pak bych nevěděla, co si koupit, takže bych si nekoupila nic :D Plus ty davy lidí by mi neseděly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já využila toho, že tam byly značky, které normálně nejsou k dostání v obchodech a nemám chuť si jejich výrobky objednávat přes net, protože mi vadí poštovné :D

      Vymazat
  13. Woow tak tá výstava musela stáť za to ! :) Kebyže som tam aj ja, tak odtiaľ odchádzam so samými somarinkami, pretože by som jednoznačne všetkým výrobkom odolala :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, kdybych měla víc peněz, tak neodejdu jen se 3 věcmi :D

      Vymazat
  14. waau to muselo byť super ! krásne fotky ♥

    mám nový blog a potešilo by ma ak by si sa tam stavila ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Bylaj sem tam 2x, ale ani jednou jsem z toho moc nadšená nebyla, tak tentokrát jsem to vynechala, i když poprvé se to kodá, když už bydlím v Praze.. :D :)
    Jinak moc hezké fotky, ale tato událost bohužel pro mě opravdu není :)
    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :/ Já tam byla poprvé, takže jsem z toho byla nadšená, i když souhlasím s tím, že tam bylo málo stánků s kosmetikou, ale určitě bych chtěla jít znovu, abych to mohla porovnat a zjistit, jestli Interbeauty za to opravdu stojí.

      Vymazat
  16. Jsem moc ráda, že jsi si splnila jeden ze svých cílů pro tento rok! :) Z fotek to vypadá na skvělou akci, i když já bych byla asi mezi tou veškerou kosmetikou pěkně ztracená :D ..ale kdo ví, třeba se jednou na Interbeauty podívám :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Domi ♥ Ale ne, ztracená bys mezi tou kosmetikou určitě nebyla :D

      Vymazat
  17. Super článek i fotky :) taky bych se tam chtěla někdy kouknout, uchvátily mě ty OPI výprodeje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, na podzim bude další taková akce, tak se na ni můžeš vypravit. Podle mě tam výprodejové koše OPI budou znovu, protože tam jsou skoro pokaždé. Jinak ten lak je naprosto boží. OPI stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  18. tiež som ešte na Interbeauty nebola,a to kozmetiku milujem :)
    krásne fotky si si spravila na pamiatku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad jednou Interbeauty navštívíš, když miluješ kosmetiku :) A děkuju!

      Vymazat
  19. Já na Interbeauty nikdy nebyla,ale když vidím ten stánek Bomb tak se mi chce brečet, byla bych tam jako v sedmém nebi :D :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu věřím, že bys byla :D Bylo to neskutečné!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks