pondělí 22. února 2016

#1 Spotřebované produkty

Krásné pondělí. :)

Tento týden mám jarní prázdniny, konečně jsem se jich dočkala! Řekla bych, že týdenní volno mi opravdu prospěje. Někdy je fajn, když si člověk odpočine od stereotypu, u mě školního stereotypu, který mě někdy opravdu vyčerpává. Každopádně zpět k dnešnímu článku. Po celkem dlouhé době jsem se konečně rozhodla napsat článek o mých spotřebovaných produktech. Ze začátku jsem tyhle články neměla moc ráda. Trvalo mi dlouhou dobu, než jsem si k nim našla cestu. Obvykle jsem si říkala "Co může být zajímavého na zmačkaných obalech?". No nakonec bych řekla, že tyhle články nejsou zase tak špatné, protože několikrát v nich můžete objevit vašeho budoucího kosmetického oblíbence.


Abych to uvedla na pravou míru, jsem opravdu moc velký loser v tom, abych něco spotřebovala. Obdivuji ostatní blogerky, které tyhle články dokážou vydávat každý měsíc a mají plnou tašku spotřebovaných produktů. Ani se neptejte, jak dlouho mi trvalo, než jsem shromáždila ty produkty, které vám dnes ukážu. K tomu se váže to, že tohle je zkušební článek. Pokud bude mít dobrou odezvu, budu v něm pokračovat a pokud ne, nechám to tak.




Yves Rocher - Sprchový gel Brazilská káva 200 ml

Tento sprchový gel jsem si kupovala v létě spolu s dvěma dalšími. Můžu říct, že jsem si ho od prvního okamžiku zamilovala a stal se mým velkým oblíbencem. Právě vůně kávy je na tomto sprchovém gelu to nejlepší, vůně mi připomíná kávové bonbóny z mého dětství, které jsem milovala.
Na sprchování ho stačí opravdu kapka, hodně pění a je krásně krémový. Pěkně provoní pokožku i koupelnu.


Yves Rocher - Hloubkově čistící gel 125 ml

Tohle balení bylo už mé druhé a momentálně mám rozdělané třetí, takže je jasné, že mi tento produkt vyhovuje. Podle popisu by měl čistit póry a eliminovat černé tečky, každopádně toho jsem si nevšimla, spíš mi hodně pomáhá na pupínky. Gel v sobě má malé částečky, které fungují jako peeling. Neobsahuje mýdlo, takže nevysušuje mou pleť.


Yves Rocher - Vanilkový a kokosový balzám na rty 4,8 g 

Balzámky Yves Rocher jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Přes den je používám permanentně, na noc mám něco víc hydratačního. Vyhovuje mi, že na rtech nejsou moc hutné. Jinak vanilková verze je moc příjemná, ale tentokrát dávám přednost té kokosové, která nemá konkurenci. Tyto balzámy jsou jednou z věcí, které dokážu celkem rychle spotřebovat, protože ubývají rychle.




Saloos - Sprchový olej Levandule 125 ml

Sprchový olej krásně voněl po levanduli, žádná chemická vůně. Místo pěny vytvořil mléčnou emulzi. Provoněl a hezky hydratoval pokožku, takže jsem se po sprše nemusela mazat tělovým mlékem. Doma mám ještě verzi Intimia.


Saloos - Květinová pleťová voda Tea Tree 50 ml

Květinovou vodu jsem používala především v létě - dokázala osvěžit. Ze začátku mi dělala problém specifická vůně, ale pak jsem si zvykla. Tea Tree byl naprosto skvělý na bodnutí od komára, bodnutí jsem si vždy vodou potřela a to pak přestalo svědit. Tuhle verzi vůně bych si asi už nepořídila, ale na léto si dělám zálusk na Lemon Tea Tree.


Rexona - Maximum Protection Stress Control 45 ml

Antiperspirant Rexona byl snad ten nejlepší, jaký jsem kdy měla. Výrobek slibuje maximální ochranu proti pocení, což opravdu dodržel. Antiperspirant měl bílou krémovou konzistenci, ze začátku jsem se obávala, že bude dělat fleky, ale když jsem ho nechala pořádně zaschnout, tak žádné nedělal. Jediné negativum na něm je, že strašně rychle ubývá. Plánuji si ho na léto pořídit znovu.


Karin Herzog - Mild Scrub 25 ml

Tento scrub má za úkol šetrně odstranit mrtvé buňky z povrchu pleti. Já s tímto peelingem byla spokojená. Pleť šetrně vyčistil bez jakéhokoliv podráždění. Ze začátku se mi ani nechtělo věřit, že to má být peeling, protože jeho zrníčka jsou mešní než písek a na ruce nešly cítit, ale na obličeji je příjemný. Nejvíc mě překvapila parfemace, ze které jsem já osobně cítila jemný závan rumu.




Maybelline - Colossal Volum' Express Smoky eyes 10,7 ml

Tuhle řasenku řadím mezi mé nejoblíbenější. Na mé řasy perfektně sedí a sama bych ji řadila mezi ty nejlepší řasenky z našich drogérií. Oblíbila jsem si na ni její velký kartáček, který já u řasenek vyhledávám. Jinak z výsledku jsem nadšená, řasenka řasy neslepuje, prodlouží je, dodá jim objem a krásnou černou barvu.


Yves Rocher - Řasenka Sexy Pulp 9 ml 

Druhá řasenka, kterou taky zařídím mezi mé nejoblíbenější. Dostala jsem ji k nákupu Yves Rocher a jsem za tu zkušenost moc ráda. Řasenku jsem si oblíbila takřka od prvního okamžiku. Řasy neslepuje, ale naopak jim dodá objem a hezky je prodlouží. Vyhovoval mi také kartáček ve tvaru přesýpacích hodin.


Jaký je váš názor na tyto články? Zkoušely jste nějaký ze zmíněných produktů? 

29 komentářů:

  1. Tyto články o spotřebované kosmetice patří mezi mé nejoblíbenější, vždy načerpám spoustu inspirace na kvalitní produkty, takže já jsem určitě pro! :) Sprchové gely od Yves Rocher jsem si moc oblíbila, stejně jako jejich balzámky na rty i řasenku Sexy pulp. Od Saloos bych ráda taky vyzkoušela víc věcí, mám zatím dvě a s těmi jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda, Peti :) Moc děkuji! Jsem ráda, že jsi se Saloos spokojená.

      Vymazat
  2. Také ráda čtu tyhle články. Já také obdivuji holky co jsou schpny spotřebovat tolik produktů za jeden měsíc. Mě to vždycky trvá věčnost, alespoň v tom nejsem sama. Z tvých produktů jsem měla dvakrát Rexonu, kupuji si ji hlavně v létě a mohu říci že je to super deodorant který si koupím opět znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad se k tomu taky jednou dopracujeme :) Jo, ta Rexona je fakt super!

      Vymazat
  3. Určitě ve spotřebováno pokračuj :) Podle mě je to lepší jak klasická recenze, která se většinou píše ještě před úplným potřebováním. Měla jsem ten čistící gel a taky jsem ho měla ráda :) A balzám YR na mě taky čeká, ale mám tolik zásob, že se k němu jen tak nedostanu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tvůj názor :) Tyjo, to teda musíš mít velkou zásobu, protože tohle píšeš už po několikáté :D :)

      Vymazat
  4. Jardins du Monde rad sprcháčov milujem, aktuálne používam Karambolu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tyto články ráda Marki :) Měla jsem taky Rexonu MP a vydržela mi tak 2-3 měsíce, takže super, sprej mi třeba vydrží na měsíc, takže radši používám ty tuhé. Přesně tyto balzámky na rty od YR jsem měla taky, kokosový už jsem si koupila po druhé, protože ta vůně a hydratace, supr :). A hloubkově čisticí gel jsem kupovala kámošce, já až dopotřebuju svoje masky na obličej, tak si z této řady chci koupit právě masku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi vydržela ty 2-3 měsíce, ale sprej mi vydrží stejně :D Kokosový balzámek si musím znovu koupit, jinak koupila jsem si z stejné řady, jako je ten gel, krém na obličej, který je super a společně s tím gelem je to skvělá kombinace.

      Vymazat
  6. Já mám spotřebováno také ráda, je to jedna z mých nejoblíbenějších rubrik ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu květinovou vodu mám levanduli a je fakt příjemná :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle clanky mam moc rada. Ja zkousela jen balzamek od YR ale s prichuti jahody, mnam.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tónovací jsem zatím nezkoušela, ale kamarádka jsem kupovala zrovna ten jahodový a moc krásně voněl.

      Vymazat
  9. Kávový sprcháč od YR je suprový, mám ho ráda a stejně tak mám ráda jejich balzámky na rty:-) A Rexona MP je na léto naprosto bezkonkurenční:-) A určitě piš články o spotřebovaných dál:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kávový sprcháč nemá snad konkurenta :D Děkuji za komentář!

      Vymazat
  10. Wau, super článek a určo s nimi pokračuj!! Já bych si ten sprchový gel od Yves Rocher chtěla koupit ve grapefruitové vůni, protože mi strašně voní :) A balzámky od YR jsou klasika! Naprosto s tebou souhlasím i s antiperspirantem od Rexony, nepoužívám snad rok žádný jiný. Taky bych si chtěla na léto koupit tu pleťovou vodu od Saloos, a přesně jak píšeš, chci Lemon Tea Tree. A jediný produkt, který tu ukazuješ a mně nevyhovoval, byla řasenka od Yves Rocher. Dostala jsem ji od nich, vlastně ani nevím proč, a mě dělala takové nijaké řasy, mám lepší řasenky... Moc bych někdy chtěla vyzkoušet naopak tu Colossal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za milý komentář ♥ Tak to jsi první člověk, od kterého slyším, že mu ta řasenka nevyhovovala :D

      Vymazat
  11. Tyto články jsou super, vždycky vím, co je lepší koupit a co ne. :) Já jsem vyzkoušela ten vanilkový balzám na rty a docela mi vyhovoval. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  12. Mám tyto články moc ráda:) vždy člověk objeví takhle něco nového!
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  13. Buď v klidu, já taky nejsem schopná nic spotřebovat a když už ano tak mě málo kdy napadne to odložit a poté o tom napsat článek :D Ten gel od Yves Rocher vypadá dobře, taky ta rexona.. já mám momentálně od nich jiný antiperspirant a taky je fajn :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně, musela jsem se naučit, že prázdná krabička nelepí do koše, ale do tašky, kde to skladuju :D

      Vymazat
  14. Já při těchto článcích nikdy nechápu, jak toho dokážete tolika spotřebovat :D To je možná i ten důvůd, proč takové články nevydávám, jednoduše bych v nich neměla co ukázat :D Z tvých spotřebovaných produktů mám nejradši řasenku od Maybellinu, ta je vážně skvělá! :) Ale teď bych chtěla vyzkoušet řasenku tuším že od Rimmelu - ukazovala jsi ji v článku o novinkách v drogerii :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Kávový sprchový od YR zbožňujem :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám ráda od Saloosu tu mátovou pleťovou vodu :). Sprchový olej mám Intimii a ta je parádní. Tento sprcháč Yves Rocher jsem měla, v obchodě mi moc voněl, ale po čase mi ta vůně začala lézt krkem. A z té řady Pure System jsem sice neměla tento gel, ale měla jsem to tonikum nebo co to bylo a to bylo fakt dobré, nebylo tekuté, ale spíš gelové a bylo to opravdu příjemné na zanícené pupínky :).

    OdpovědětVymazat
  17. Tyto články já osobně můžu :) baví mě číst si s čím je kdo spokojený :) jinak z tvého spotřebovaného skoro nic neznám, jen tu rexonu a ta je fajn :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks