sobota 23. ledna 2016

Beauty Products | SALOOS

Krásný sobotní den, milé čtenářky. :)

Rozhodla jsem se, že vám postupně představím mé oblíbené kosmetické značky, abych kvůli tomu nemusela zakládat novou rubriku, rozhodla jsem se, že tyto články zahrnu do beauty produktů. Začala bych snad jednou z mých nejvíc oblíbených značek a tou je česká přírodní bio kosmetika Saloos.


Saloos je česká značka založena v roce 1993. Na českém trhu je už opravdu dlouho a za tu dobu se vypracovala na největšího českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Jejich výrobky obsahují nejvyšší podíl čistých přírodních látek. Neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika nevyvolává alergické reakce a je vhodná pro všechny typy pleti. Minulý rok Saloos uvedl na trh pár novinek. Mě nejvíc oslovil zelený francouzský jíl a kokosový olej v cestovním balení. Pokud nemáte chuť číst dlouhé odstavce o této značce, tak koukněte na video, které já mám osobně hodně ráda. Sortiment kosmetiky Saloos je opravdu různorodý. V nabídce najdete bio karité balzámy, tělové a masážní oleje, kokosovou péči, wellness oleje, regenerační obličejové oleje, tělové peelingy, sprchové oleje a mnoho dalších věcí.


Saloos používám skoro rok a za tu dobu jsem si k této značce vytvořila silné pouto. Už bych si večerní rutinu nedovedla představit bez výrobku Saloos. Dá se říct, že mě tato značka ohromila už při prvním produktu, což byl hydrofilní odličovací olej Lemon Tea Tree, který nádherně voněl a skvěle odličoval. Pak to pokračovalo a já z žádného jejich výrobku nejsem zklamaná. Co víc mě těší na této značce? Je to česká značka a o to víc jsem na ni pyšnější.

Jak poznáte, že právě váš výrobek je kvalitní bio produkt přírodního původu?
Je označen "CPK bio".



Momentálně mám doma jedenáct Saloos produktů, přičemž všechny jsou mé oblíbené. V některých mám už jen na pár použití, ale mám v plánu si je pořídit znovu, jako třeba kokosový olej, zelený jíl nebo pleťovou vodu. Sprchový olej mám už po druhé. Poprvé jsem ho měla s levandulovou vůní, která byla úžasná. Olej je sám o sobě skvělý, sice nepění, což mi pořád vadí, protože vytvoří jen bílou mléčnou emulzi, ale pokožku provoní, umyje a hydratuje, což jde fakt poznat, protože se po sprše nemusím mazat. Sladké spaní je úžasná věcička, taktéž voní po levanduli a vanilce. Nejčastěji ji používám před spaním na zápěstí, roll-on vždy navodí příjemnou atmosféru. Pleťovou vodu jsem používala převážně v létě, protože skvěle osvěží.


Z karité výrobků jsem zatím zkusila jen dva. Bio karité bambucké máslo je naprosto skvělé na popraskanou/suchou kůži, doma ho používáme skoro všichni. Někdy je má pokožka opravdu hodně vysušená, tak to vyřeším bambuckým máslem, protože hydratuje a regeneruje pokožku. Pokožka je po aplikaci krásně jemná a vyživená.
Balzám na nehty je naprosto skvělá věc. Od té doby, co ho používám, nemám tak moc záděry, mé nehty jsou pevnější a nelámou se tak moc jako předtím. Hezky voní po citrusech, ale štve mě jeho mastná konzistence, kvůli které balzám nemůžu používat i přes den.



Mezi dva moje nejoblíbenější produkty z péče o pleť patří hydrofilní odličovací olej a jojobový olej. Hydrofilní odličovač jsem si pořídila už po druhé, za mě je to ten nejlepší olejový odličovač. Pleť krásně odlíčí, hydratuje a provoní ji, což se mi líbí nejvíc. Každopádně mě štve, že tyto hydrofilní odličovací oleje jsou strašně rychle pryč.
Druhý oblíbenec je jojobový olej, který jsem si pořídila nedávno, je to můj první rostlinný olej. Strašně se mi líbí jeho aplikace v podobě kapátka. Používám ho každý večer na obličej místo krému. Kdybych si měla vybrat mezi tímto olejem nebo krémem, volím tento olej, protože je šetrnější k mé pleti.



Zelený jíl je naprosto dokonalý. Moje pleť si masky ze zeleného jílu zamilovala. Jíl pleť viditelně vyčistí a zbaví akné. Bohužel ho nemůžu používat v zimě, protože mám pleť citlivou, a když si udělám jílovou masku, tak mám na druhý den pleť strašně vysušenou. Každopádně na léto je naprosto skvělý, to si můžu dělat jílové masky pořád.



Další v řadě z oblíbenců je tělový peeling čokoláda. Pro mě je to kombinace sprchového oleje a peelingu, takže po sprše mám tělo hydratované a vypeelingované. Voní strašně krásně a balení dlouho vydrží. Trochu mě štve, že peeling nemůžu používat, když vím, že mám na prstech malé ranky, protože to pěkně štípe.



Úplně poslední oblíbenec je bezkonkurenční kokosový olej, který je můj všestranný pomocník. Můžu ho používat jak v létě, tak i v zimě. V létě pokožku regeneruje po opalování, v zimě ji chrání před mrazem. Dá se používat na vlasy ve formě zábalů. Já ho dřív nejraději používala jako balzám po holení, momentálně si ho půjčuje mamka, která si ho taktéž nemůže vynachválit. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává do pokožky a příjemně voní.



Z kokosové péče bych ještě zmínila čokoládu, kterou jsem dostala na narozeniny. Tento výrobek momentálně používám jako balzám po holení. Krásně voní, rychle se vstřebává a na jedničku hydratuje pokožku.



Co říct závěrem? Prostě miluji Saloos! Jsem strašně ráda, že je Saloos česká značka. Tohle určitě není konec, protože mám v plánu dál zkoušet nové produkty této značky. Doufám, že pro tento rok má Saloos nachystaných plno novinek, jako to bylo minulý rok. Díky této značce jsem se víc začala zajímat o přírodní kosmetiku a už mi není jedno, co si na sebe patlám. Když vidím složení některých produktů, tak se mi chce brečet, ale to sem nepatří.

Jaký je váš názor na Saloos? Co byste řekly tomu, kdybych příště zmínila značku Yves Rocher? :)

32 komentářů:

  1. Já Saloos teprve začínám objevovat, ale zatím jsem nenarazila a doufám, že ani nenarazím na nic, co by mně zklamalo a fakt můžu jen chválit:-) A určitě se budu těšit na článek o Yves Rocher:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Až nedávno som sa konečne dostala k prvej vecičke od Saloos, vybrala som si pleťový olej levanduľa, vonia vcelku príjemne, nie je zbytočne mastný, som vcelku spokojná a používam ho aj na odličovanie, hoci na to zrejme nie je primárne určený, ale vodeodolné linky bežný odličovač nezvláda, takže používam tento olej. Len niekedy trochu v očiach štípe, takže asi na to odličovanie najlepší nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandulový olej bych taky chtěla vyzkoušet, ale mám pocit, že se dá koupit vyloženě levandulový hydrofilní odličovací olej a po tom by tě oči štípat neměly.

      Vymazat
  3. Saloos je fajn, to bambucké máslo mám taky :) Jinak tedy nedám dopustit na klasický kokosový olej (nemám tedy od Saloos, ale bio z DM) to je všelék :)
    grey news outfit & international shein giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Saloos zatím jenom balzám na nehty, se ktterým jsem maximálně spokojená. Ale v dohledné době si chci pořídit jejich levandulový pleťový olej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď, něco z levandule bych taky chtěla :)

      Vymazat
  5. Já toho od Saloos zas tolik nemám, ale moc bych to chtěla změnit. Nejvíc se mi líbí ten krémík na nehty, páč je mám vážně strašně lámavé. Taky jsem si teď oblíbila odličovací oleje a chtěla bych i nějaké od Saloos. A příště Yves Rocher určitě udělej!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se předtím taky hodně lámaly, ale od srpna, kdy jsem ho začala používat, se mi nehet zlomil asi jen 5x. Odličovací oleje Saloos jsou nejlepší!

      Vymazat
  6. Od Saloos nemám vůbec nic, ale chtěla bych vyzkoušet zelený jíl:) A kdybys napsala Yves Rocher tak by mě to moc potěšilo:) Kolegyně v práci mě stále nabádá, ať si tam jdu něco koupit:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelený jíl je hrozně fajn a je s ním plno srandy :D Do Yves Rocher si určitě zajdi, nebudeš litovat :)

      Vymazat
  7. Saloos miluju, zrovna mám taky ten olej na intimní partie, Bergamotové odličovadlo, bio karité balzám bambucké máslo a konopný a spoustu dalšího :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný článek, já měla jen jeden výrobek od této značky, ale chci dalšíí :D

    OdpovědětVymazat
  9. YR mám ráda, ale Saloos má nejradši, je to ta nejlepší značka! Miluju jjich výrobky, jsou naprosto božíí a nejradši mám jejich "máslíčka" na obličej a bambucké máslo používám každý den, už si to bez něj nedokážu ani představit! Mám i další výrobky, ale tenhle je pro mě top. Letos bych chtěla zkusit i zelený jíl na masky - myslím, že budu určitě také nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelený jíl si určitě pořiď, je skvělý a maska s ním je legrační, protože vypadáš jako Shrekova manželka Fiona :D

      Vymazat
  10. Já kupodivu od Saloosu nemám vůbec nic. To mě však popohání si něco pořídit. Kdybych se měla rozhodnout co rozhodně bych zvolila kokosový olej, Jílovou masku a různé olejové sprchové gely a odličovadla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, určitě od Saloos něco vyzkoušej :)

      Vymazat
  11. O vyskúšaní nejakého Saloos výrobku rozmýšľam už dlhšie, vdaka za článok. Zaujal ma najmä ten balzam na nechty a Zelený jíl.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  12. Saloos používám už dlouho a vyzoušela jsem hodně věcí. Aktuálně mám hydrofilní odličovací olej. Dřív to bylo super, ted po něm hrozně rudnu, tak nechápu, co se děje. Na oči ho už nepoužívám vůbec :-( Jinak mám tuto značku hodně ráda, hlavně jejich pletové oleje. Yver Rocher ... nevím nevím. chce se mi plakat z jejich složení u 90% jejich výrobků. Samá chemie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký odličovák teď máš? Já mám teď trochu problém, že se mi zamlží oči, když ho používám na oči, ale to není zase tak hrozné. Hele zrovna, když jsem se minulý týden odličovala, četla jsem si složení jednoho jejich výrobku a nadšená jsem moc nebyla no...

      Vymazat
    2. Mám levandulový a měla jsem ho i dřív. Říkám si, že ho zkusím znovu až nebudou mrazy. V tomto počasí mám plet přece jen jinou než obvykle. YR se opravdu tváří hodně přírodně, ale když to člověk prozkoumá, tak se diví

      Vymazat
  13. Mam moc rada maslicka, kokos, cokolada...paradni produkty

    OdpovědětVymazat
  14. So Saloos zatiaľ veľa skúseností nemám, ale veľmi ma láka Mojito peeling :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě jsem od téhle značky nic nezkoušela, ale po přečtení recenze určitě brzy něco vyzkouším!:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  16. Saloos mám také moc ráda, vyzkoušela jsem také stejný Hydrofilní odličovač s Bergamotem a peeling s čokoládou, který byl super až na to občasné štípání:) A ve sprše jsem vyzkoušela sprchový olej s granátovým jablkem, který byl extra hydratační:)
    Ty máš teda moc krásnou sbírku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Granátové jablko musí být super, koukala jsem na odličovák s granátovým jablkem :)

      Vymazat
  17. Od Saloos jsem měla už 4 produkty a se všema jsem teda byla moc spokojená a určitě si do budoucna nějaký pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super nápad na článek :) Jinak já klasicky pořád nic od Saloosu nemám a jsem pozadu :D Ale chtěla bych vyzkoušet nějaký olejíček nebo peeling :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks