neděle 6. prosince 2015

Tipy na vánoční dárky pro ni 2015

Krásnou druhou adventní neděli. :)

Pro dnešní den jsem si pro vás připravila pár tipů na vánoční dárky pro holky. Takže pokud nevíte, co koupit mamce, kamarádce, sestřence, nebo babičce, snad vám tento článek pomůže. Po minulých Vánocích jsem si řekla, že tento rok začnu kupovat vánoční dárky už v září. To bych nebyla já, kdybych to nedodržela. Vánoce jsou takřka za dveřmi a já mám jen jeden dárek. Dobrá zpráva je, že se z toho vůbec nestresuju. Mám spoustu nápadů, ale nemám čas ani peníze, haha.


Vím, že se to teď všude hemží těmito články. Dokonce jsem se rozhodovala, jestli má cenu tento článek vůbec psát, když už jich je tolik, ale nakonec jsem si řekla, že ano. Pozměnila jsem prvotní nápad, najela na stránku Parfums.cz a do článku jsem se rozhodla dát kosmetiku, kterou najdete na tomto eshopu. Nemusíte se bát, že tento článek bude o kosmetice, jakožto o kosmetických kazetách. Těch mám i já plné zuby a už bych je na Vánoce nikomu nedala. Každopádně jsem pořádně hledala a našla jsem pár věcí, které mi přijdou celkem originální. Zapněte si vánoční písničky a pokračujte ve čtení!


Myslím si, že nic nezkazíte značkou Bomb Cosmetics. Právě naopak, myslím, že byste zabodovaly. Bomb Cosmetics má toho v nabídce opravdu moc, od koupelových balistiků po krásné voňavé svíčky. Ceny jsou rozmanité, "bomba" do koupele stojí 75 Kč, svíčka 169 Kč, balzám na rty 79 Kč, sprchový peeling 203 Kč. Mají toho hodně. Já sama jsem si nedávno pořídila svíčku a dvě "bomby" do koupele. Zatím jsem je nepoužila, ale těším se na to, protože i přes obal voní překrásně. Místo toho, abych kupovala dárky jiným, tak kupuji sobě.



V zimě je důležitá hydratace, tělová mléka od Naturalium, cenově dostupné, budou určitě užitečné. Ještě k tomu je na výběr z různých ovocných vůní jako malina, mango, kokos a mnoho dalších. Pokud byste tělové mléko chtěly doplnit dalším výrobkem, tak je v nabídce tělový sprej nebo sprchový gel a šampon. Pokud znáte někoho, kdo miluje kokos v kosmetice, tak kokosové tělové mléko bude skvělá volba.



Když jsem u té hydratace, tak stojí za zmínku i krémy na ruce značky EOS v originálním balení za 135 Kč.



Pokud je vaše kamarádka/mamka zblázněná do dekorativní kosmetiky, koukněte na sortiment značky Makeup Revolution London. Na výběr toho je opravdu dost, ale za zmínku určitě stojí jejich paletky očních stínů.



Pokud máte v plánu kupovat laky na nehty, tak koukněte na ty od OPI.



Máte koupit dárek babičce a nemáte žádný nápad? Koukněte na sortiment české značky Saloos. V nabídce mají především různé oleje, jak pleťové, tak tělové. Zrovna u tohoto dárku jsem zastánce kazety. My máme pro babičku vybranou kosmetickou sadu, která obsahuje odličovací olej, pleťovou vodu a obličejový olej.



Poslední tip na dárek je tělový sprej od Victoria's Secret, který se taky dá sehnat na Parfums.cz za hezkou cenu. Já sama ho považuji za must-have.


A tím bych to dneska asi zakončila, protože už mě toho moc nenapadá. Samozřejmě, že nic nezkazíte řasenkou od Maybelline anebo krásnou rtěnkou. Kosmetika je rozmanitá, a pokud se s výrobkem trefíte té druhé do vkusu, tak máte vyhráno. Pokud ještě nemáte žádný dárek, tak se z toho zbytečně nestresujte. Podle mě jsou vánoční dárky takovou třešničkou za tím vším krásným, opravdovou kamarádku a rodinu potěší i nějaká maličkost.

Pokud máte nějaký váš osobní tip, co se týká kosmetiky na Vánoce, tak ho můžete napsat do komentáře a třeba budete inspirovat mě nebo ostatní. :)

25 komentářů:

  1. Super seznam, Můj seznam toho co potřebuji se zase rozrostl! A na tu paletku se musím zajít podívat vypadá úžasně!! Mrkni na můj blog http://style-et-vie.blogspot.cz Také tam mám typy na dárky jak pro kluky tak i pro holky. Budu moc ráda když komentuješ a staneš se pravidelným čtenářem!

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuj to chcem všetko, od Make up Revolution paletku dostanem :3 ďakujem za tipy :)
    www.leekralova.blogspot.sk aj s Vianočnou Giveaway, budem veľmi rada ak sa zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi pak dej vědět, jak si s paletkou spokojená :))

      Vymazat
  3. Telový sprej od VS som chcela už veľmi dlho a konečne som si juj objednala, ale určite by to bol skvelý darček :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň, že sis udělala radost. Snad s ním budeš spokojená :)

      Vymazat
  4. Hezká inspirace. Já bych se hlavně zaměřila na dotyčnou co používá. Nekoupila bych třeba někomu tvářenku když vím že se dotyčná moc nemaluje. Myslím si ale že kosmetika většinou potěší, pokud člověk nekoupí to nejlevnější co jde, dá si záležet i na zabalení popřemýšlí nad praktičnosti dané věci pro dotyčnou.. Pro ženskou je inspirace nekonečná, horší je to pro dědy, táty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda :) No právě proto není článek, co koupit chlapům na Vánoce, protože já sama nevím :D

      Vymazat
  5. Skvělé tipy na dárečky Marki, mně se pro ženskou část vždycky kupujou dárky snadno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A teďka jsem koukala do letáku v Rossmannu a mají ty paletky v akci :)

      Vymazat
    2. To mně také :) už jsem na to koukala a celkem mě to překvapilo :)

      Vymazat
  6. Tu paletku od Revolution mám a je skvělá! Jinak krásné tipy! Už se těším, co tam najdu ju :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od MUR taky jednu paletku a jsem s ní moc spokojená :) Snad pod stromečkem najdeš vše, co si přeješ ))

      Vymazat
  7. Já letos propadla Mixitu a Janově peci :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy! Něco od Bomb Cosmetics bych taky uvítala a lak od OPI jsem si přála, tak snad přijde :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pokud ano, tak mi dej vědět jak jsi s OPI spokojená :)

      Vymazat
  9. Jůů, super tipy, určitě bych si z nich vybrala :)) Tělový sprej od VS jsem zrovna nedávno kupovala kamarádce k narozeninám a je z něj úplně nadšená! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si vybrala :D Já si ho koupila pro sebe, ale přemýšlela jsem, že bych ho koupila i kamarádce :)

      Vymazat
  10. Skvelé tipy, určite mi veľmi pomôžu pri vyberaní darčekov:)

    Saja Frey- Vianočná giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, ty balzámky jsou úplně k sežrání! a paletku už mám, je suprová :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kosmetické kazety také nemám ráda - vůbec je nekupuji a strašně nerada je nacházím pod stromečkem, připadá mi to neoriginální a hrozně neosobní. Jako by si dotyčný nemohl dát trochu práce s vymyšlením dárečku, byť by to byla maličkost.
    Paletku stínů od MUR prý dostanu od brášky, tak se moooc těším :-) A svíčka vypadá krásně, možná jí pořídím kamarádce. Děkuji za tip :-)
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné tipy, sama bych pod stromečkem moc ráda tohle všechno našla! ♥:) Obávám se ale, že v mé rodině se už kromě mě žádný kosmetický nadšenec a maniak nenachází a tak se marně snažím vymýšlet nějaké originální dárky, protože kosmetiku, jim dávám skoro pořád :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  14. Ta paletka od Makeup Revolution.. to bych si nechala říct. Vypadá moc dobře! Před nějakým časem se po ní pokukovala na netu, když jsem vymýšlela vánoční wishlist. Už už jsem ji skoro měla v nákupním košíku, ale pak jsem couvla. Já blbá! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks