sobota 5. prosince 2015

Christmas Giveaway

Krásnou první prosincovou sobotu. :)

Konečně jsem se dočkala mého nejoblíbenější měsíce v roce. Z toho jak pořád dokola omílám, že miluji prosinec, je vám asi jasné, že miluji zimu a Vánoce. Každopádně když budou ty Vánoce, tak jsem se rozhodla, že jednu z mých čtenářek obdaruji malým dárečkem.


Vánoce bych si nedokázala představit bez dárků. Dárky k nim neodmyslitelně patří, a proto jsem se rozhodla uspořádat malou vánoční giveaway. A protože vás chci překvapit, tak vám tentokrát neřeknu, o co se soutěží. Jen prozradím, že se soutěží o čtyři věci a většina z nich jsou věci, o kterých jsem se párkrát na blogu zmiňovala.


Co udělat pro to, aby se vám tento dárek objevil pod stromečkem?

1. Sledujte můj blog přes GFC neboli pravidelní čtenáři
2. Do komentáře mi napište cokoliv o Vánocích. Co si přejete pod stromeček, jak prožíváte předvánoční období, jaké je vaše oblíbené cukroví nebo jak jste si letos vyzdobily svůj domov. Nechám to čistě na vás :)
3. Do komentáře nezapomeňte připsat, pod jakým jménem sledujete můj blog a email, na který vás můžu v případě výhry kontaktovat
4. Mít doručovací adresu v České republice nebo na Slovensku


Vánoční giveaway končí 19. prosince 2015, na čtvrtou adventní neděli vyhlásím vítězku v tomto článku. Pokud by se mi vítězka do tří dnů neozvala, tak losuji znovu. 

Dárečky putují k Veru Pařízkové! Vítězce gratuluji a všem ostatním děkuji za účast.


Mějte krásnou sobotu a užívejte si tento kouzelný předvánoční čas. Za ničím se nehoňte a už vůbec se nestresujte s pečením cukroví a dárky. O tom to není. Radši zajděte načerpat vánoční atmosféru na vánoční trhy anebo se zachumlejte do deky s vánočním čajem a knížkou. :)

44 komentářů:

  1. GFC - Christina Majcikova
    kristiesmileb@gmail.com
    Pod stromčekom by ma určite potešil foťák kedže mám tiež blog a nemôžem tam pridávať svoje fotky pretože sa mi pokazil a predsa len keby to fotím mobilom nieje to žiadna sláva. Ja vianoce prežívam už od novembra, kedy som si púšťala vianočný playlist, hľadala diy, netrpezlivo čakala na vianočné trhy a potom som si vyzdobila izbu čiže ja mám vianočné obdobie už od novembra, haha. Obľúbené "cukroví" sa u mňa nedá určiť pretože ja zjem všetko čo nájdem - predsa len - sú to vianoce, vtedy môžem jesť koľko chcem :D A ako som už písala izbu mám dlho vyzdobenú a zatiaľ to je jediná miestnosť v dome (aj keď som už chcela dávať aj inde ale nevyšlo mi to) a konkrétne mám nad posteľou okolo fotiek svetielka, na stenách nejaké obrazy a na poličkách všelijaké výzdoby:)
    (No a taktiež milujem večery kedy si pustím pesničky, zachumlám sa do deky, čítam knižku a pijem kakao<3)

    OdpovědětVymazat
  2. Tobě taky přeju krásnou prosincovou sobotu Markétko a hlavně bohatou nadílku od Mikuláše :).
    Moje nejoblíbenější cukroví jsou marokánky polité čokoládou, kokosový kuličky a takový kokosový roládky. Ale takhle z cukroví mám ráda vše, nemusím moc ty včelí úly :).
    Na školním bytě jsme si s přítelem pověsili takový dřevěný stromeček a nábytek jsem nám ozdobila takovým modrým třpytivým řetězem. A taky jsem si koupila vánoční svíčku a vánoční krabici, do které jsem si dala kosmetické pomůcky.
    Jinak na Vánoce už se těším moc a naladěná jsem skvěle, zrovna tvořím prezentaci do školy a dala jsem tam jako pozadí zimní motiv s vločkama :).
    Sleduji jako Veronika Pařízková, VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem zvědavá, co je v balíčcích. Doufám, že to pak odtajníš pro případ, že by se nepodělila výherkyně :-)
    Na Vánocích mě baví hlavně přípravy, dekorování bytu, pečení, vůně stromečku. Venku mám ráda sníh a zimu. Baví mě, že jsme všichni doma
    GFC Wikira
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Lenka Merkova
    email- lenus.ka133@gmail.com
    Moje najobľúbenejšie cukrové je linecké, uplne sa ho môžem užrať! A nemusím zase rôzne vanilkové rohlíčky, košíčky, nejaké plnené zakusky.. Keď tak ešte medovníčky :) Pod stromček si prajem peniaze, máme to tak takmer vždy, každý máme danú čiastku a potom po vianociach ideme spolu nakupovať :)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC: The world of makeup
    email: wormake@seznam.cz
    Na vánocích miluji pohody a relax s rodinou, která patří jen nám.

    OdpovědětVymazat
  6. Na Vánocích mám nejraději takové ty chvíle, když dojdu zvenku, třeba z bruslení nebo procházky, je mi zima, zachumlám se do deky uvařím si kakao a jen tak odpočívám. Užívám si teplíčko domova a dívám se, jak venku sněží. I když je pravda, že v posledních rocích už moc sněhu není, což je hodně smutné. Co to je za Vánoce bez sněhu ? Ale i tak si ráda užívám dlouhé procházky se psem, pečení cukroví a zdobení stromečky. Mám i takovou menší závislost, ráda, když se nikdo nedívá, čichám ke stromečku. Prostě jen tak dojdu a čuchám.

    GFC : Veronika Bahenská
    Email : veronika.bahenska@gssmikulov.cz
    Pokud chceš, můžeš se podívat na můj blog - vermyphotography.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vánoce jsou nádherným obdobím, kdy se celá rodina sejde. Jen kdyby se letos vyvedly a byly bílé. Jinak přípravy jsou u nás už v plném proudu, dárky už skoro všechny mám nakoupené a začala jsem péct cukroví - pracny, ořechy a perníčky. Celkem děláme asi dvacet druhů i s nepečeným. :-) Já se nejvíce těším na vanilkové rohlíčky, kokosky a linecké.

    GFC: Zdeňka M.
    literarnikoutek@centrum.cz

    Měj se krásně a užij si Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  8. GFC- Amy Senftová
    amata.sen@seznam.cz
    Vánoce jsou moje nejoblíbenější svátky a to proto že mají neuvěřitelně nádhernou atmosféru a kouzlo. :)

    OdpovědětVymazat
  9. GFC: ZdeňkaM
    Předvánoční období mám celkem ráda i když je to stres. Většinu dárečků mám naštěstí už nakoupených ale i tak se v půlce prosince raději vydám opět do obchodů abych na nic nezapomněla. Zatím mám v pokoji jen stromeček, vánoční výzdobu chci udělat právě tento víkend. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    Moje první giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Alex Čuchorová
    alexcuchorova@gmail.com
    Na Vianociach milujem pravdepodobne všetko. Čím som staršia tým menej mi ide o darčeky takže pod stromčekom ma potešia také maličkosti ako napríklad kozmetika, knihy oblečenie alebo nejaké CD. Nič zvláštne:) A prečo mám Vianoce rada? Už len kvôli tomu ich čaru, taký ten psychický oddych, čas strávený s priateľmi, rodinou a jednoznačne aj to úžasné jedlo, filmy, pesničky ♥:)

    OdpovědětVymazat
  11. GFC: Dany Čuks
    mail: danycuks@gmail.com
    Ja som si celý čas hovorila, že vianočné pesničky začnem počúvať od 1.12 pretože skôr som sa nechcela naladiť na vianočnú atmosféru. Teraz je už 5.12 a ja mám chuť počúvať vianočné pesničky celý čas, ale viem, že nemôžem lebo keď začnem, nebudem sa vedieť sústrediť na skúšky. :D Inak doma pečieme medovníčky a spolu ich aj ozdobujeme. Každý rok sa spolu fotíme a potom porovnávame fotky ako sme sa zmenili - či už účesmi, štýlom obliekania a podobne. Občas je to sranda :D A pod stromček si prajem aby som mala všetky skúšky porobené. Z materiálnych vecí asi nič také a ak sa aj niečo nájde tak si to kúpim v povianočných zľavách. Ja som už asi dospela do veku, kedy je pre mňa cennejšie sedieť spolu za stolom, jesť kapustnicu a potom pozerať popolušku, neskôr sedieť pri horúcej čokoláde a rozprávať sa :) O tom je podľa mňa to čaro Vianoc. :)

    -Čuks

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Meet My Lovely World
    e-mail: meetmylovelyworld@gmail.com
    Já si vánoční čas celkem užívám. Dárky už mám nakoupené, chybí mi jen dvě drobnosti. Výzdobu jsem připravila minulý týden na první advent a upekla jsem už dva druhy cukroví. Také jsme si už pořídili stromeček. Rovněž se těším na volno a čas strávený s rodinou a přáteli :)

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Tereza Hájková
    mail: terezka0000@seznam.cz
    Já si vánoční čas užívám jako každý jiný čas. Vyzdobila jsem si pokoj dekoracemi, užívám si večery s šálkem teplého čaje. Vánoce jsou krásné ale bez dárků bych se obešla, však minulé vánoce probíhali mimo domov, daleko od rodičů, bez stromečků, štědrovečerní večeře, cukrovího a měla jsem se skvěle. Letos dárky mám ale ne všechny, však je ještě čas.

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Nelly Bellová
    E-mail: nelly1132002@gmail.com
    Vianoce sú môj najobľúbenejší sviatok.Cez vianoce si zdobíme byt a aj balkón so svetielkami, pred dvere dáme veniec a ja si ešte zdobím izbu a nástenku. Milujem vianoce, rada nakupujem vianočné darčeky. Vždy sa rada dívam na rodičov či mojich blízkych, ako odbaľujú darčeky odomňa a zároveň sa z nich tešia. Väčšinou som jeden deň pred Vianocami dosť veľkom strese lebo vždy na nejaký darček zabudnem a je to dosť zlé. :D Hádam, že bude cez vianoce snežiť a bude aj sneh, pretože potom sú vianoce oveľa krajšie. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. GFC: Lea Kralova
    E-mail-leakr@centrum.sk
    Vianoce sú dokonalé, milujem vianočnú náladu, pečenie koláčikov, kupovanie darčekov, pozerať sa ako sa tešia z darčekov a samozrejme rozbalovanie mojich darčekov :3 To nedočkavé čakanie na posledné dni do Vianoc :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na moju vianočnú giveaway a budem rada ak sa zapojíte- http://leekralova.blogspot.sk/2015/11/giveaway-ahojte-dnes-mam-pre-vas.html#more

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: Aďa G.
    Mail: 555adka55@gmail.com
    Vianoce milujem! Celý rok sa teším na tento jeden jediný deň. Milujem tú atmosféru, keď je vo vzduchu cítiť tú pohodu a vôňa vianočného pečiva je tá najkrajšia akú poznám :D Naviac ma teší nakupovanie darčekov pre mojich blízkych. A výzdoba? Jáj, už od minulého týždňa mám v izbe vianočný stromček :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  17. GFC: Marky
    E-mail: Marky.24@seznam.cz
    Vánoce jsou krásné období. Bohužel nemám letos příležitost si je užít na 120% kvůli práci. Perníčky už mám napečené, pokoj nazdobený, ale nenasávám tu pravou vánoční atmosféru. Snad to už příští týden konečně přijde. Možná to bude tím, že je venku pořád relativně teplo a sníh v nedohlednu.
    Každopádně Ti moje jmenovkyně přeji krásné a klidné předvánoční období :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
  18. GFC- lifebydena
    mail- lifebydena@gmail.com
    Vianoce mám rada, keď je sneh, a je všetko upratané, pochystané a už si užívame len pohodu :) a čo sa týka darčekov, čím som staršia tým to je skromnejšie :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jůů, máš to krásně zabalené i vymyšlené! :)
    Já Vánoce miluju, jen letos bohužel pořád nemůžu chytnout tu správnou předvánoční náladu a místo schánění dárků šílím ze závěrečných testů :D ..ale tento týden jsem konečně nakoupila první dárky a ten příští snad seženu i zbytek :)) A taky mám v plánu se vydat na vánoční trhy, a to mě určitě vánoční nálada nemine :)) A s makou příští týden pečeme cukroví, na to se taky moc těším, jen tu vánoční výzdobu by to ještě chtělo, ale asi holt to zas skončí u vánočního stromečku.. na to zdobení rodiče moc nejsou ;)
    GFC: Another Dominika
    anotherdominika@gmail.com

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  20. GFC-cottonlatte
    laurinka61@gmail.com
    Vánoce a prosinec taky miluju. Hlavně doufám, že letos budou pořádné Vánoce na sněhu! Bohužel dům nijak nevyzdobuji, protože se mi nechce (haha), ale jednou bych se k tomu chtěla fakt odhodlat :) -L

    OdpovědětVymazat
  21. GFC ako Zuzanka
    Vianoce milujem a už sa na nich neskutočne teším. Tento rok ma veľmi chytilo vyrábanie rôznych vecí, takže si pripravujem vianočné gule. A najviac milujem medovníky!
    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: Hope Less
    martgard@seznam.cz
    Vánoce jsou období, na které se těším celý rok. Nejde to popsat jedním slovem - cukroví, rodina, kamarádi. dárečky, pohoda, klid, vánoční atmosféra, zdobení stromečku, vánoční filmy, sníh, všude světýlka. Zkrátka miluju Vánoce a všechno to, co se kolem nich točí. <3

    OdpovědětVymazat
  23. GFC Netty Vanity
    netty.vanity@gmail.com
    Já miluju Vánoce, jsem TEN člověk, co otravuje ostatní s vánočníma písničkama a dekoracemi do zblbnutí, ale letos je to takové zvláštní. Budu po několika letech doma ze zahraničí, Štědrý večer strávím u babičky, se kterou nemám úplně nejlepší vztah a navíc pracuju v hračkárně, kde je to v tomhle období vážně peklo!:D Takže takový rozporuplný, tyhle svátky.

    OdpovědětVymazat
  24. Přeji krásnou druhou adventní neděli :-)
    GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com

    Vánoční čas bych si nedokázala představit bez koled,pohádek,rodiny a světýlek rozprostřených, kam se člověk podívá...toto obodbí miluju....i když nesnáším zimu,což je celkem paradox...ale prostě ta atmosféra,klid a pohoda ♥ to bych neměnila !!! doufám, že i letošní vánoce proběhnou ve stredu jak u mě, tak u tebe !

    OdpovědětVymazat
  25. Cez GFC, ťa sledujem ako Lucia Jakubčáková. Môj email: luciajakubcakova11@gmail.com

    Čo by som mohla spomenúť o Vianociach? Podľa mňa je to najlepšia časť roka. Vianoce sú o tom, že celý deň sa pripravujeme na skvelú vianočnú večeru a pri tom máme pustené vianočné koledy a piesne. Na Vianoce ide o pokoj a radosť, že sme spolu - celá rodina. Ide o to, že môžme prežiť krásne, šťastné chvíle pri rozbaľovaní darčekov. (aj keď už vopred vieme, čo dostaneme).

    Už ma chytá predvianočný stres. Je Mikuláša a nemám kúpené žiadne darčeky. Obvykle už v polovičke novembra mám všetko kúpené a zabalené. Ale tento rok nejako s tým meškám. Ale vianočnú výzdobu už mám hotovú. Na poličkách mám girlandy. A na komode mám aj malý stromček. Je asi 40 - 50 cm vysoký. Je ozdobený veľmi jedoducho. Sú na ňom - čisté (bez motívu) strieborné, zlaté a hnedé gule a hviezdičky, samozrejme farebné svetielka a jedna guličková hnedá reťaz. A pod stromčekom sú malé falošné zlaté a hnedé darčeky. :)

    Lucy´s photo world

    OdpovědětVymazat
  26. Ja Vianoce milujem! Teraz pred Vianocami zháňam posledné darčeky a navšetevujem rôzne mestá pretože chcem zažiť čo najviac trhov a vidieť rôzne výzdoby a pod. Úplne to milujem a všetky tie dobroty k tomu! Na budúci víkend už začíname piecť a potom ešte týždeň a už bude voľno a budem zdobiť stromček a celý dom, a tak ... :)
    sledujem GFC ako Ľúbezná a môj email je lubeznablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Doufám, že to bude čokoláda, čokoláda, čokoláda a čokoláda :D Dneska svítí překrásné sluníčko, tak mi to ani nijak vánočně nepřipadá, ale večer, když je tma a všude se rozsvítí světýlka, se moje dušička radostí tetelí. Včera jsem vyrazila na vánoční trhy, už začínám pomalu dávat dohromady dárečky... Dnešní druhou adventní neděli půjdu oslavit procházkou s medovinkou a večer už se těším na zapalování další svíčky a nekonečných františků, které se mi v krabičce pomíchaly, takže netuším, co je která barvička za vůni, ale ohromně mě to baví. Přeji klidné vánoční přípravy! :)

    Sleduji jako Primadonna Girl, mailík PrimadonnaRealness@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Michaela Barthovæ
    Mail: siraelxy@gmail.com
    Staly se v mém okolí dvě smutné události, vlastně tři. Proto z celého srdce přeji všem zdraví, zdraví, zdraví a maličko štěstí. Věřte, nic víc za to nestojí.

    OdpovědětVymazat
  29. přes gfc sleduji jako denyii :)
    Na Vánoce se těším už strašně dlouho a pořád nemůžu uvěřit, že dneska už je druhá adventní neděle :D Nejvíce si pod stromeček přeji knížky. :) A samozřejmě doufám, že se o Vánocích nic hrozného nestane... :)
    email: denisaciprysova@seznam.cz
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peggie, já si letos Vánoce a vánoční čas náležitě užívám. Taky kvůli tomu docela utrácím, ale co, no... O víkendu jen piju čaj, čtu a jsem ve flanelovém pyžamu, které je strašně pohodlné a miluju ho. Nejoblíbenjěší vánoční čaje mám od Teekanne, a hlavně Magic Moments, protože není přeslazený, ale hlavně je takový kořeněný a to mi moc chutná. Bohužel jsem se kvůli tomu stala závislá na vánočních hrnečcích. Taky se musím hodně držet, abych si při tom nicnedělání nesnědla spoustu sladkostí, ale občas mi to ujede. Když se konečně vyhrabu z postele, tak vymýšlím dárky a musím je už konečně koupit! Mám jen pro taťku... Ale třeba vůbec nevím, co prarodičům. Už vytahuju zimní a vánoční výzdobu z minulého roku a taky jsem si koupila nové. A baví mě psát vánoční články. A poslouchat koledy. A těším se na štědrý den a docela doufám, že jsem byla hodná a dostanu Polaroid instax mini od Fujifilmu, protože bych ho fakt chtěla. Měj se krásně! :)
    Sleduju jako DocumentThisMoment a email je documentthismoment@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, blog sleduji jako Easy on the Eye.
    Předvánoční období mám moc ráda. Baví mě péct cukroví a líbí se mi vánoční výzdoba nejen doma, ale vlastně všude kam se člověk podívá. Navíc je to čas, kdy je v podstatě skoro povinností pálit svíčky o sto šest a to je něco pro mě :)
    easyontheeyeblog(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, Já Vánoce naprosto miluju. Je to pro mě období klidu a pohody. Pod stromeček si nepřeju nic :) Já ani nevím, každý se mě na to ptá, co si pod stromeček přeju, ale já všechno mám. Mám rodinu, mám jídlo a mám kde bydlet. To je pro mě asi to nejdůležitější. Samozřejmě, mám taková tajná přání, co bych chtěla, ale nikomu jsem o tom neřekla a po Vánocích si to chci koupit sama :) Když už mám dostat nějaký Vánoční dárek, tak chci abych to měla jako překvapení :) Jak miluju Vánoce, tak miluju i Vánoční cukroví <3 Miluju hlavně to pečení. Asi jsem divná :D Strašně mě to naladí na tu atmosféru :) Milujeme doma hlavně mamčin medovník. Který je o hodně lepší než celá marlenka. Fakt nic lepšího jsem nikdy nejedla, je to sice kalorická bomba, ale když jsou ty Vánoce, že jo :D Jinak linecké cukroví, perníčky a včelí úly nesmí chybět :) A dům teprve zdobit budeme, ale tradičně to budou světýlka v oknech Vánoční ubrus . Koupíme Vánoční hvězdu a nesmí chybět samozřejmě stromeček, který musí být jedině živý :D :)
    A sleduji tě tady na blogu jako KačaVal a můj email je kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. 1.Sleduju jako Kristýna Plšková
    2. Já vánoce prožívám tak jak asi každý .. ne že bych se nějak těšila,ale ani mě to není úplně jedno. Dárky většinou nechávám každý rok na poslední chvíli a letošní asi nebude vyjímkou. Dekoraci v pokoji jsem vyřešila světýlkami a pár DIY :).
    3.email:tynaplskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. GFC: Saja Frey
    ssajus@azet.sk
    Keďže my už máme taký menší ozdobený stromček, tento rok budem ozdobovať s priateľom u neho doma v Košiciach. Už sa teším, ako budem vypekať a celý byt bude voňať od vianočných zákuskov. Taký najväčší darček pod stromček budem mať vodičský preukaz, ktorý si idem robiť a priala by som si nejaú kozmetiku, oblečenie na cvičenie, možno aj nové tenisky na cvičenie a ešte nejaké prkotiny. Veľmi sa teším hlavne na vianočnú Viedeň, ktorú s priateľom navštívime za dva týždne!:)

    OdpovědětVymazat
  35. GFC Markéta Králová, macu@seznam.cz
    Já se víc než na svoje dárky těším na to, až si budou dárečky rozbalovat děti, tu chvíli mám vždycky z celých Vánoc nejraději :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, Vánoce mám moc ráda, ráda dárky sháním. Máme dvě děti, tak se moc těším na rozbalování dárečků. Já si přeji jen drobnosti, jako je organizér na kosmetiku, případně poukázka do drogerie a já si pak sama vyberu, co se mi bude hodit. Cukroví ještě napečené nemám, ale snad tento týden začnu. Hezký advent.
    lencaklimova@seznam.cz
    sleduji jako Lenca

    OdpovědětVymazat
  37. Vánoce miluju, ikdyž tenhle rok nějak nemám čas se zastavit a vnímat tu skvělou atmosféru. Ale šíleně se těším na štědrovečerní večeři a jak bude malý bráška nadšený až uvidí dárky pod stromečkem - slavení Vánoc s dítětem je k nezaplacení. :)
    Jinak sleduji jako SweetElis, mail je 1elka@email.cz :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peggie!
    Kdo by nemiloval Vánoce? Já snad ani neznám žádného člověčího Grinche :D
    Miluju vánoční vůně, pečení cukroví, vůni prskavek a ten zvuk když dopadají na vánoční balící papír :)
    Celá rodina je pohromadě, vychutnáme si výborné jídlo a uděláme si radost dárky.
    Sleduji jako Klára Prchlíková a můj mail je kl.prchlikova@seznam.cz
    Přeji ti kouzelné Vánoce <3

    OdpovědětVymazat
  39. super !
    Vianoce som do tychto Vianoc nejak nemusela, vobec ma to nelákalo, ale teaz Vianoce milujem su strane pekne a uvedomila som si to až tento rok. mam rada vetky tie vone, punč v strede námestia akozohrieva ludí a vianočnu večeru a kapustnicu :) proste Vianoce su super
    micka185@azet.sk
    prajem krasne Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ráda se zúčastním:)
    Sleduji jako Deni
    Dárečky vypadají krásně, kdo ví co v nich je:O:)
    Vánoce jako každý miluju a vždy se na ně těším celý rok, tento rok jsem skromná a přeji si novou bundu a nějakou tu kosmetiku, která mě vždy potěší:)
    rozanska.d@seznam.cz
    Přeji Ti krásné a bohaté Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  41. Sledujem pod týmto menom.
    klaudysenjoyment@gmail.com
    Pekne si to napísala, nemali by sme sa za ničím naháňať a pekne si tú predvianočnú atmosféru aj vychutnávať, no mne sa to zatiaľ až tak nedarí, pretože mám v hlave kopec starostí, stále len rozmýšľam, čo treba spraviť... No dúfam, že si aj ja nájdem zopár pokojných chvíľ :) Teším sa už aspoň z výzdoby a stromčeka, ktorý som schválne už teraz nazdobila, aby mi robil radosť :)
    Inak rada by som ťa i tvoje čitateľky pozvala do mojej giveaway :)
    GIVEAWAY pod stromček: Mary Kay & Avon

    OdpovědětVymazat
  42. GFC: Natálie Danková
    Mail: natalii.dankova@gmail.com
    Vánoce... Je škoda, že se pro člověka mění jejich podstata stárnutím. Když jsem byla malá, tak strašně moc jsem se na ně těšil! Neříkám, že se netěším i teď ale je to prostě něco jiného... Hrozně se ale těším na pohodu u vánočních filmů a na rodinu ♥ Nic extra si nepřeju jen ať jsme všichni šťastní a zdraví:)

    OdpovědětVymazat
  43. gfc tento uct
    n.princess(zavinač)azet.sk
    vianoce milujem , či už dostanem hmotne veci ktore potrebujem ale aj sa stretne cela rodina a v pokoji oddychujeme spolu aspon raz za rok... :) ja si nakupovanie darcekov uzivam , aspon si pekne polamem hlavu s tym , kto ma co rad a koho co zaujima a potom tie pohlady ked dostanu to co chceli su na nezaplatenie mehehe

    OdpovědětVymazat
  44. Holky, děkuji vám moc za krásné komentáře ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks