neděle 8. listopadu 2015

Zamiluj si rozčesávání vlasů s Tangle Teezer

Krásný den, milé čtenářky. :)

Asi si říkáte, proč píšu zrovna o tomto kartáči na vlasy, když je to celkem stará věc a mnoho z vás ho má doma, ale já si prostě nemůžu pomoct. Jsem tak nadšená. Upřímně, rozčesávání vlasů někdy strašně bolí. Mé vlasy jsou délkou asi pod ramena a hodně husté. V posledním půlroce se pro mě rozčesávání stalo noční můrou kvůli špatnému kartáči, který jsem měla. Při každém česání jsem ještě k tomu měla pocit, že mi na hlavě nezůstane ani jeden vlas, protože mi kartáč vytrhal snad půlku vlasů. Pak jsem narazila na kartáč Tangle Teezer a bylo rozhodnuto.



Poprvé jsem o tomto kartáči slyšela asi před rokem, když mamka přišla domů s tím, že existuje jakýsi kartáč na vlasy, který při česání netahá vlasy, ale je dražší. Ptala se mě, jestli bych ho nechtěla, ale já to okamžitě zamítla, ani nevím proč. To jsem ještě netušila, že rok na to si ho pořídím a bude mi jedno, kolik za něj dám. Rok se s rokem sešel, já tvořila svůj beauty wishlist a na něm se objevil slavný Tangle Teezer, protože můj kartáč jsem doslova nesnášela. Co mě přesvědčilo ke změně názoru? Všechny recenze, které jsem na tento kartáč četla, protože v 90% byly pozitivní. Zpočátku jsem mu nevěřila a říkala jsem si, že to nemůže být takový zázrak. Ovšem, když jsem ho viděla snad u každé slečny, nenechal mě chladnou, protože, když ho má skoro každý, tak nemůže být špatný. A on vůbec není špatný!

Jsem taková, že mě nikdy novinky hned nezaujmou a říkám si, co na určité věci všichni vidí. Asi jsem nějaká opožděná, protože takhle to mám vždycky, ale danou věc si pořídím, až se o ní přestane mluvit. Jako například tento kartáč na vlasy. Strašně dlouho mi trvalo, než jsem si ho pořídila. Po dlouhém rozhodování jsem si nakonec vybrala compact verzi, kterou můžu mít kdykoli u sebe, protože v kabelce nezabere tolik místa.

Tangle Teezer jsem si pořídila na Parfums.cz, kde mají celkem velký výběr a příznivé ceny.


Profesionální kartáč na vlasy byl vytvořený Shaunem P. v roce 2004. Ze začátku nezaznamenal žádný větší ohlas, ale na veletrhu v Birminghamu zaujal kartáč eshop Boots, a tak se začal prodávat černý TT. Zlom a opravdový úspěch přišel s růžovou variantou. Od té doby se tento kartáč stal neodmyslitelnou součástí každého vlasové stylisty, či obyčejného člověka. Kartáč rozčeše i ty nejzacuchanější vlasy na světě. Zabraňuje lámání a třepení vlasů a obnovuje jejich přirozenou pružnost a lesk. Ve Velké Británii je to nejprodávanější kartáč na vlasy. K dispozici je několik řad a barevných variací. Tangle Teezer Salon Elite nabízí nový vylepšený design. Tangle Teezer Aqua Splash je skvělý na rozčesávání mokrých vlasů a Tagle Teezer Compact můžete mít s sebou vždy a všude.

Co na tento kartáč říkám já?




VZHLED

Vzhled Tangle Teezeru byla první věc, která mě na něm nejvíc zaujala. Krásné barvičky a samotný tvar kartáče. Kombinaci růžové a černé barvy mám ráda. Řekla bych, že každá si najde svého favorita. U mě zvítězil Compact Styler díky menší velikosti, s kterou se skvěle cestuje, protože nezabírá tolik místa, a praktickému černému obalu, který chrání štětiny před poškozením. Kryt se dá jednoduše zacvaknout, není s ním žádný problém a nehrozí, že by vám zničil nehty. Ze začátku mi přišlo divné, že nemá rukojeť, ale po chvilce jsem si zvykla. Tangle Teezer je jako stvořený do mé dlaně.



ČESÁNÍ

Tangle Teezer splnil mé očekávání. Pokud ho jednou vyzkoušíte, už ho z ruky nedáte pryč. Kdo ho má doma, tak dobře ví. První česání bylo trochu nepříjemné kvůli štětinám, přišly mi celkem pichlavé, ale je to jen o zvyku. Rozčeše i ty nejvíc zacuchané vlasy a to bez bolesti! Se starým kartáčem bylo nejhorší rozčesávání po sprše. S TT ani po sprše nehrozí žádná bolest a skvěle rozčeše vlasy s minimálními ztrátami. Samozřejmě, že nějaké vlasy na TT zůstanou, ale není to tak hrozné, jako když jsem měla pocit, že mi můj starý kartáč vytrhl půlku vlasů, co jsem měla.



PÉČE O TANGLE TEEZER

Kvůli tomu, že jsou moje štětiny růžové, jdou na nich vidět nečistoty. Poradila jsem si s tím tak, že TT párkrát do měsíce umyji. Používám mýdlo a teplou vodu, každopádně si vždy dávám pozor, aby se mi voda nedostala do dírky uprostřed kartáče. Nerada bych, aby mi v něm šplouchalo.



KONEČNÝ VERDIKT?

Tangle Teezer jsem si zamilovala. Jsem z něj nadšená a už žádný jiný kartáč na vlasy nechci. Spíš bych chtěla vyzkoušet jiné verze TT jako třeba Aqua Splash nebo ten originální. Po každém česání mám vlasy krásně hebké a lesklé. Vidím ten rozdíl mezi normálním kartáčem a TT, na mých vlasech to je znatelné. Další skvělá věc, kterou jsem zaregistrovala je, že mi neelektrizují vlasy. Zatím jsem si nevšimla, že by to TT dělal. U starého kartáče tohle bylo na denním pořádku a bylo to pěkně otravné. Česání jsem si s TT zamilovala a díky němu pro mě česání už nikdy nebude noční můrou. To zní skoro jako z nějaké reklamy. Všem bych vám ho doporučila. Češe se s ním skvěle a je to věc, do které se vyplatí investovat.



Shrnutí
+ žádná bolest při rozčesávání
+ design
+ ochranný obal, který chrání štětiny před poškozením
+ menší velikost, díky které ho můžu mít stále při sobě


Žádnou negativní věc jsem na tomto kartáči nenašla. Prostě jsem si ho zamilovala a už bych se ho nikdy nevzdala. 
Jaký je váš názor na Tangle Teezer?

32 komentářů:

  1. Mám tuto verzi a chci si koupit další, prostě je pro mě k nezaplacení. Nejpraktictejsi na nem je ze se dá dobře umýt,coz jiné kartace moc nejde.

    OdpovědětVymazat
  2. Najlepší hrebeň na svete! Už v živote sa nechcem česať ničím iným. :D

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  3. Tangle Teezeru jsem nepropadla hlavně proto, že se mi dizajnově ale vůbec nelíbí :D Přijde mi to jak pomůcka na hřebelcování koní. Slyším na něj ale jen samou chválu, takže účinky určitě splňuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, i když mně to první připadalo jako kartáč pro psa a pak, když jsem česala mamku, tak jsme si z toho dělaly srandu :D

      Vymazat
  4. Asi není věta, se kterou bych nesouhlasila.. TT je vážně zázrak ♥ Na jeho "pichlavější" štětinky jsem si už zvykla a ani mi to nepřijde :D Teď uvažuju o koupi právě i této kompaktní verze, protože na cestování je to určitě vyhodnější :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si už zvykla a každé česání s ním si užívám ♥ Já zase uvažuji o koupi té verze, kterou máš ty :)

      Vymazat
  5. Fakt super kefa :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Mám úplně ten samý a jsem s ním taky moc spokojená :) Poslední dobou mi ale hrozně moc vypadávají vlasy a bohužel ani TT mě moc nezachrání :/ -L

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok :D vyzerá zaujímavo, chcela by som ju vyskúšať :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. TT používám už pár měsíců a jsem s ním moc spokojená :), jen mi možná trochu vadí, že se hodně špiní, mám žlutý original a myju ho aspoň jednou za týden. černý by byl asi praktičtější :D
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku jsem si chtěla pořídit ten bílý s ovečkou, ale jsme ráda, že jsem tak neučinila, protože ten by byl špinavý pořád, ale i na tom růžovém to jde vidět, takže ho taky čistím často :D Zase když je na výběr tolik pěkných kombinací, tak proč zrovna vybírat jen kvůli tomu černou :)

      Vymazat
  9. Zatím o něm přemýšlím, přemýšlím, že ho koupím mamce!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám úplně ten stejný jako ty :D a objednávala jsem si ho taky z Parfums, asi před 2 rokama a spokojená jsem moc

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ho mám. Dostala jsem ho od švagrový a jiný hřeben už nechci :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  12. Premýšlala som ad ním a tvoj článok ma iba upevnil v rozhodnutí, že si ho zaobstarám aj ja:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě potěšilo, doufám, že s ním budeš spokojená jako já :)

      Vymazat
  13. Já mám klasický černý, i takový ten klasický tvar. Už ho mám asi dva roky a ze začátku i přišel fakt skvělý. Teď mám vlasy dlouhé pod lopatky a také je mám hodně husté a zdá se mi, že snad čím je starší, tím víc kraká :D Fakt, předtím nic a teď mi vytrhne půlku vlasů a ještě to hrozně bolí... takže to dopadá tak, že se skoro vůbec nečešu :'D Ale možná, ýže to bude i tím, že už jsem dlouho nebyla u kadeřnice :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám klasický už snad roky, ale uvažuji o koupi kompaktu, protože je fakt, že jak ho všude tahám bez jákékoliv ochrany, tak se mi níčí štětink :(

    OdpovědětVymazat
  15. Tangle Teezer každý jednoducho miluje. Áno, je fakt skvelý, ale len v tom prípade, že máš rovné vlasy. Ja ich mám mierne vlnité a keď som si ich s týmto rozčesala, tak to bolo fakt desné.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  16. Já už přes rok nepoužívám jiný kartáč než TT ! :)

    OdpovědětVymazat
  17. mám klasický TT a po půlroce používání jsem si pořídila i tenhle do kabelky ve stejných barvách jako ty. Mám krátké vlasy, takže pro mě není moc velký rozdíl v nějaké bolestivosti rozčesávání, ale jako hlavní benefit jsem brala příjemnou masáž hlavy a absenci zelektrizovaných vlasů. Co mi chybí je madlo do ruky, občas moc tahám a TT se mi vyškubne z ruky. Takže časem možná pořídím i tu verzi s úchytem jak normální kartáč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně se ještě nestalo, vůbec madlo do ruky nepostrádám. :)

      Vymazat
  18. Už ho mám pěkně dlouho, dostala jsem ho od sestry ještě v době, kdy se o něm ještě nemluvilo/nepsalo a jsem z něj stále nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tenhle článek je, Marky, fakt jak nějaká reklamní kampaň. :D Popravdě, jo, Tangle Teezer je fajn, ale já osobně z něho nejsem tak odvařená a nakonec ho používám jen když si myju vlasy, tak díky němu pročešu vlasy s kondicionérem a tím zajistím, že se mi dostane kondiš všude, po celé délce vlasů. :)
    Vím, že je z něho spousta lidí odvařená a spoustě vyhovuje, ale mě tak moc nenadchnul (ze začátku jo, ale pak to nějak padlo). :) Zůstala jsem tedy u svého oblíbeného kartáče a Tangle využívám alespoň při tom každém mytí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já jsem z něj fakt nadšená, protože můj minulý kartáč byl fakt něco, prostě horor a možná, proto TT tak moc obdivuji :D Asi bych to neměla tak moc ventilovat :D Možná, že existuje něco lepšího než TT, ale já to zatím neobjevila a vystačím si s ním :)

      Vymazat
  20. No já nevím, nejsem nikdy moc odvařená z takových novinek jako je třeba Tangle Teezer. :D Jako vlastně ze začátku jsem ani neměla moc tušení, o co jde. Ovšem nemusí být špatný, ale já asi stále neopustím svůj starý obyčejný hřeben od Avonu :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks