sobota 17. října 2015

Postovnezdarma.cz | V jednoduchosti je krása

Krásnou sobotu, milé čtenářky. :)

Jak si užíváte podzim? Já moc, musím říct, že se hlavně těším na každou sobotu, kdy zasednu s horkým čajem k počítači a píšu článek nebo do postele s knihou. Taková odpoledne jsou nenahraditelná, ke štěstí stačí opravdu málo. Někdy vám odpoledne může zpříjemnit i nějaký ten balíček, který vám doručí pošťačka, jako mně. V dnešním článku bych vám ráda ukázala hodinky, které jsem si pořídila přes český eshop Postovnezdarma.cz.



Jak už jsem psala, dneska bude řeč o hodinkách, které jsem si pořídila přes eshop Postovnezdarma.cz. Ze štětce, který jsem si na této stránce pořídila, jsem moc nadšená nebyla, a proto jsem se obávala, že i z těchto hodinek můžu být zklamaná. Opak byl pravdou. Já jsem z těchto hodinek nadšená a s klidem vám je můžu doporučit.

Hodinky jsou v poslední době módní doplněk, který na zápěstích jiných vídám častěji a častěji. I já tomuto hitu propadla, každopádně mi trvalo, než jsem si nějaké pořídila. Strašně moc jsem chtěla a pořád chci hodinky DW. Bohužel jsem chudá studentka, která si nemůže dovolit dát takovou sumu za hodinky, tak jsem hledala aspoň trochu podobné hodinky těm DW. Inspirovala jsem se především jednoduchostí, hledala na stránce Postovnezdarma.cz a vyplatilo se. Moc se mi nelíbí přeplácané věci, a proto zvítězily tyto jednoduché a přitom elegantní hodinky.



Své hodinky jsem si objednala koncem srpna, přičemž přišly v půlce září, což mi přijde celkem rychlé na to, že eshop objednává ze zahraničí. Hned po otevření jsem z nich byla nadšená. Vypadaly přesně podle mého očekávání a nebyla na nich žádná vada.



Od té doby, co je mám, je nosím skoro každý den a jsem s nimi vážně spokojená. To že je nosím každý den, je bohužel vidět i na pásku, ale doufám, že ještě něco vydrží.



Strašně se mi na nich líbí jejich jednoduchost, která přitom na ruce působí elegantně a krásně. Kamínky místo číslic se mi také moc líbí.

Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tyto hodinky. Seženete je za 189 Kč, což mi přijde super cena, která odpovídá kvalitě.



Jaké se vám líbí hodinky? Preferujete čas na mobilu nebo starou dobrou klasiku v podobě hodinek?

32 komentářů:

  1. Pěkné hodinky :) já pořád ještě koukám na čas na mobilu, ale taky bych si měla nějaké pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak snad si brzo nějaké taky pořídíš :)

      Vymazat
  2. Pěkné hodinky! Já na ně už koukala několikrát, ale pořád si nejsem jistá, že bych je pořádně využila. :D
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné hodinky, já žádné nevlastním nikdy jsem je zatím nepotřebovala, ale tyhle se mi vážně líbí jsou jednoduché, ale zároveň originální a za tu cenu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, vkusné a elegatní hodinky :) Já žádné hodinky bohužel nemám, ale také pokukuju po hodinkách od DW, ale jsem na tom stejně jako ty, holt jsou trošku mimo moje finanční možnosti.. Ikdyž abych řekla pravdu, tak doufám, že dostanu nějaké peníze k Vánocům a hodinky si pořídím :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Domi :) Já i když mám nějaké našetřené peníze, tak mi je vždy líto koupit si za to jen jednu věc, tak si radši koupím víc věcí a ne to co chci :D :/

      Vymazat
  5. Hodinky jsou hezký, taky bych potřebovala nějaký :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsou opravdu krásné :) Já mám hodinky v podobné ceně/kvalitě a bohužel jsem zjistila, že se to vůbec nevyplatí a rozhodla jsem si pořídit nějaký kvalitnější kousek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ono se ta cena vždy na kvalitě odrazí. A jaké sis koupila? :)

      Vymazat
    2. Dostala jsem jedny kvalitnější od babičky, ale moc je nenosím. Pořád sháním nějaké v "mém stylu" :D

      Vymazat
  7. Pekné hodinky :) no ja sa stále pozerám na hodiny na mobile :D :)
    LelaLeenaBlog

    OdpovědětVymazat
  8. Tie hodinky sú super :) Strašne sa mi páčia :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné hodinky :). Já mám moc ráda hodinky, klasické. Na mobil se sice taky dívám, ale celkově mám prostě hodinky radši. Jinak z postovnezdarma.cz jsem si jednou objednávala a balíček mi pošta ztratila a poštovnézdarma to dlouho nijak neřešilo a furt že mám počkat. Tak jsem pak musela normálně říct přítelovi, ten si na ně došlápnul a nedávno přišel mail s žádostí o číslo účtu, že nám vrátí peníze. Spolužačka si z tama taky objednávala a hodinky jí přišly po čtyřech měsících od objednání :D. A největší fór - je tam zboží normálně z eBay, akorát ještě mnohem dražší než na eBay nebo aliexpressu. Třeba konkrétně tyto hodinky by jsi sehnala na aliexpressu za 70 Kč. Já mám snad všechny hodinky z aliexpressu nebo eBay a žádné z nich mě nestály víc jak 60 Kč, jedny s kamínkama okolo ciferníku mě dokonce stály 30 Kč :D. Takže tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že to nechali jen tak... Ale hlavně, že ti vrátili ty peníze! Já zatím na Ali moc nakupovat neumím, nikdy tam neumím najít věci za tak dobré ceny jako některé holky :D

      Vymazat
  10. Tak ty hodinky jsou vážně pěkné, černou mám osobně moc ráda :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne hodinky <3 Ja by som asi nedokázala nosiť hodinky keďže sa stále pozerám na hodiny v mobile :D
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  12. Postovnezdrama moc ráda nemám, přijde mi to jako předražená ebay.. hodně produktů najdu na ebay ve stejné kvalitě jen s nižší cenou.. hodiny jsou pěkné, ale na to, že je moc dlouho nemáš myslím, že pásek ti opravdu už moc nevydrží...

    já nosím vlastne jen jedny hodinky (původně byly přítele).. nosím je už dva roky každý den :) ale pásek mám pořád ve skvělém stavu a měnit nepotřebuje :) MYslím si, že hodinky je zrovna investice, kde se vyplatí nešetřit, protože ta kvalita jde pak znát :) a myslím, že je lepší si koupit jedny dražší hodinky, které vydrží, než levnější, kde stejně člověk musí brzy měnit pásek atd.. :) nějaké levnější mám taky, ale prostě nenosím.. :) Jediné, co by moje hodinky potřebovali je vyměnit sklíčko, dost často s nimi fláknu do dveří, do stolu, ale vždy omylem.. tak už je takové poškrábané :( :D

    OdpovědětVymazat
  13. Markýtko, hodinky jsou moc pěkné. :) Já teda preferuji radši čísla a je fakt, že bych potřebovala nějaké nové hodinky. :) Uvidím, kdy se k nějaké koupi dohrabu.

    OdpovědětVymazat
  14. Hodinky jsou asi tak jediná věc, kterou ke svému životu nějak nepotřebuji. :D Vlastně mi stačí mobil a tím to hasne, ale určitě nejsou jen na čas, ale i jako krásná dekorace na ruku. Ale tyhle jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks