sobota 19. září 2015

Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

Krásnou sobotu. :)

Jak zvládáte školu? Musím říct, že se cítím o hodně lépe, než minulý rok v prváku. Každopádně od příštího týdne už to začne, protože máme naplánované čtyři písemky.
Dnešní článek prostě unboxing musí být, protože za poslední dva týdny se mi doma nashromáždily tři balíčky. Co se v nich ukrývá? Dozvíte se v dnešním článku. :)



Hned první týden školy mi přišly tři super emaily. Upřímně, věřily byste tomu, že se dá za jeden týden vyhrát 3x giveaway? Kdyby se mi to nestalo, tak bych tomu vůbec nevěřila anebo si říkala, že dotyčná musí být fakt lucky girl, jenže mně se to stalo. Fakt to nechápu, ale stalo se to. Takže vyhrát tři giveaway v jednom týdnu je opravdu možné. Už se vám to taky podařilo?

Nejdřív mi přišel email od Jany, dva dny na to od Katky a o víkendu od Marti, což mě fakt dostalo, protože to byla třetí výhra a fakt se mi tomu nechtělo věřit. Holkám jsem hned poslala adresy a pak jen čekala na balíčky, které mi v minulém a tomto týdnu přišly. Mimochodem mamka byla pěkně naštvaná, že mně pořád něco chodí a jí nic.


Jako první mi přišel malý "balíček" od Jany. Vyhrála jsem u ní náramek na přání, který vlastnoručně vyrobila. Mohla jsem si vybrat, jakou barvu náramku chci a jaké jméno/datum na něj chci, což bylo součástí giveaway. Zvolila jsem modrou barvu, kterou miluji, a nápis "Chelsea FC". Náramek přišel v pořádku a moc se mi líbí. Díky za něj! Pokud byste chtěly podobný náramek, tak koukněte na její blog a napište jí. Věřím tomu, že vám Jana vyhoví.




Druhá výhra je od Katky z blogu Touch of beauty, která přišla tento týden. Byla ve větší obálce, než náramek.



Výhra byla ukrytá v krásné taštičce se vzkazem. Už jen samotná krásná taštička mě moc potěšila.



V taštičce byl lak na nehty, oční stíny v tužce a náušnice. Lak na nehty a oční stíny v tužce jsou v krásné podzimní barvičce. Největší radost jsem měla z laku na nehty, protože představuje jednu z těch podzimních barev, které jsou pro mě nutností. Oční stíny v tužce by měly být voděodolné, tak jsem zvědavá. Děkuji Katce za výhru.




A poslední výhra, která přišla taky tento týden, je od Marti z blogu Definitely Different. Marťu sleduji už dlouhou dobu. Každá její giveaway byla vždy super, a právě proto, když vyhlásila tuhle, tak jsem se musela zapojit. Štěstí se na mě usmálo, výhra je doma a musím říct, že je to vážně pecka!



Vyhrála jsem paletku očních stínů Girls On Film od Makeup Revolution, která je jen tak mimochodem vážně dokonalá. V paletce je celkem 18 stínů, 6 jich je matných a ty ostatní jsou se shimmerem. Barvičky jsou super, podle mě si v ní každá najde to pravé ořechové. Zatím nevím, jak je na tom pigmentace, ale až ji budu mít odzkoušenou, dám vám vědět. Taky mi přijde, že je vhodná právě na podzimní období. Jsem z ní vážně moc nadšená, protože nějakou paletku od Makeup Revolution jsem si chtěla pořídit. Každopádně, když ji teď mám, už se vážně budu muset naučit, jak používat stíny, haha. Jsem ostuda.



Výhra nezahrnovala jen paletku očních stínů, ale také tekuté černé linky Makeup Revolution. Linky se mi teď hodí, tak jsem na ně zvědavá.




Jsem ráda, že mám možnost vyzkoušet značku Makeup Revolution a Marti tímto moc děkuji za skvělou výhru.


Holkám ještě jednou děkuji za jejich výhry, které mi udělaly velkou radost. Náramek je super a kosmetika také. Určitě na nějaké výrobky bude v budoucnu nějaká recenze. 
Jak jste na tom vy? Vyhrály jste už někdy giveaway? Máte zkušenost se zmíněným produktem?

36 komentářů:

  1. Tak to ti přeji, ten lak má opravdu nádhernou barvu.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že paletka bude pěkně pigmentovaná a užiješ si jí! Měla jsem tendenci do ní hned sahat a zkoušet stíny, ale pak jsem si uvědomila, že je do soutěže :'-(. Jsem ráda, že výhra v pořádku dorazila :-)
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se ti nedivím, taky jsem měla tendenci hned do ní sahat, ale musela jsem počkat, než to vyfotím do článku :D Děkuji moc!

      Vymazat
  3. Tys měla štěstíčko :) Ta paletka vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné štěstí! Ty rimmel stíny v tužce vypadají krásně! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty máš teda ale šťastie na výhry :D všetky veci sú krásné :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    POZOR!!!! Giveaway končí už v nedeľu 20.9 2015 !!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik štěstí! :)) Přeju ti to :) ta paletka od makeup revolution je hrozně hezka, uz jsem po ni koukala ;)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je neuvěřitelné, jsi opravdu dítě štěstěny, že jsi vyhrála 3x v tak krátkém čase. Ceny jsou super, krásné náušnice

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi štěstí ve hře a neštěstí v lásce :) :D Děkuji :)

      Vymazat
  8. Pěkné věcičky :) z těchto věciček mám jenom linky od Makeup Revolution :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti gratuluji. Před prázdninami se na mě usmálo štěstí dvakrát. Super výhry, u té poslední se mi zamlouvají linky které si určitě v nejbližší době pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak to je super, že jsi dvakrát vyhrála! :)

      Vymazat
  10. vyhrala si naozaj veľmi pekné veci :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, ty jsi fakt lucky girl Peggie :D Gratuluju moc :)
    Ta paletka a linky mimochodem vypadají luxusně. Doufám, že bude recenze! :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  12. Ta paletka je opravdu krásná! Mám od Revlonu Iconic 3 a je perfektní, takhle se mi taky líbí. Asi si jí napíšu do wishlistu :D
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. tie tiene od MR...pána boha, tie sú fakt úžasné. Čo mi pripomína, že moja paleta už je dosť opoužívaná, takže by sa zišla nová :))

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Snad si brzy pořídíš/vyhraješ novou :)

      Vymazat
  14. Marki, já mám ještě týdne od školy volno :) Jinak výhry jsi vyhrála úplně krásné

    OdpovědětVymazat
  15. Ty stíny vypadají moc dobře! Bohužel já s touto značkou žádné zkušenosti nemám, ale recenze na ni jsou pozitivní. Já mám nejraději paletku nude odstínu, protože se s ní dá vykouzli opravdu skvělé líčení :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  16. Ta paletka je naprosto nádherná! :O :) A i když mám doma dvě (jednu od Essence, druhou od Catrice) a příliš často si stíny nedávám, tak s touhle bych se snad malovala i doma! :D Kecám, samozřejmě, ale je opravdu moc krásná. Makeup Revolution umí paletky, to teda jo!

    OdpovědětVymazat
  17. Ten náramok je fakt hrozný. Videla som aj krajšie ...

    OdpovědětVymazat
  18. wow, ty si fakt lucky girl!! ta ceruzka a lak maju uzasnu farbu :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks